Фінансові питання. Підтримка. Кошторис.
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| ось тут про причини зльоту, про учасників і таке інше
як їхати на Зліт Відповідальні: 1. 2. 3.
Список необхідних матеріалів зібрано з усіх тем:
(наявність виділена жирним шрифтом)
Поліграфія: - візитки 1000 шт - єврофоаєр двосторонній для роздачі - 1000 шт - банер вертикальний плівковий кольоровий реклама Зльоту - 2 шт - ксерокопії запрошень для роздачі в реалі - Олька (50-100) - бейджики для форумчан (роздруковуємо самостійно з надісланого на е-мейл цифрового зразка) - бейджики для координаційної ради зльоту (роздруковуємо самостійноз надісланого на е-мейл цифрового зразка)
цифра: - банери для реклами в мережі - Tana - розробка логотипу чи шапки Зльоту - набір і / чи дизайн запрошень для почесних гостей
інше: - сд-диски - 50-100 шт (за результатами опитування) lady_v, Сестра_Юлія, Dmutrik09 - Обкладинки для дисків (50шт) - olimpia -- вже є! - пакувальні пакети для медіа-кітів - Bullet - вже є! --кульки з укр орнаментом Bullet - вже є! Jasjka) - голки Jasjka) - пакети з укр. символікою для презентаційних наборів і подарункового фонду - 100 шт - Dmutrik09 (50) - ручки кулькові (гадаю, кожен свою захопить??...)
Кава-брейки: - кава - чай - печиво - цукерки - пластянки одноразові для чаю-кави - 100 шт - серветки з укр. принтом - 5 уп. -------------------------------- все готово завдяки Тетяні Листопад
ПРИЗОВИЙ ФОНД:
- гольниці вишиті: Сестра_Юлія, lady_v, Цветана - гольниці текстильні - Цветана - нитки муліне та інші - Цветана, lady_v, Сестра_Юлія, ТМК, ... - ляльки мотанки - Росава, Лелітка - закладинки- Лелітка/паперові/,
Необхідна допомога: - - -
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 6:28 PM | Повідомлення # 81 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) Ми з Таною так не дуже афішуємо свої вклади в спільну справу Більше половини людей-форумчан, на мою думку, дорослі, і мають свій досвід життєвий в подібному. Хіба не зрозуміло? Ви подібні на господарів, які справляють весілля, а ми більше на гостей (сподіваюсь, не дуже скупих), які прийдуть з приносом У нас побутує приповідка, що весідлля - не виплачується. Але його від цього не перестають урочисто справляти
ore et labore!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 7:24 PM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) неочікуванно поповнили наш бюджет на 330 гривень, дяка Kaluna, Fatini, Яга, Жанна, Тетяна. До того маємо вже допомогу матеріальну від Оленка, Катюня, Jasjka. Дівчата! Я теж по приїзду дам 50 гривень. Якщо треба буде більше, то дам більше.... Я думаю що на зльоті назбираємо потрібну суму! Все буде добре!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 7:44 PM | Повідомлення # 83 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Все буде добре! 100000%!
Dmutrik09, Пасіонарія, дякую за розуміння
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-09-27, 11:54 PM | Повідомлення # 84 |
маніяк графічних ліній
| Отримано другий переказ від Катюні. Я би їй поаплодувала. Катюня не зможе приїхати з Дніпропетровська, але приймає активну участь!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-09-28, 9:48 AM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Дякуємо!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
romannah | Дата: Четвер, 2011-09-29, 0:26 AM | Повідомлення # 86 |
мешканець сайту
| зйомку оплачувати тільки по факту- (маємо неабиякий досвід) Приєднуюся до збору коштів
я всіх люблю
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-09-29, 1:20 AM | Повідомлення # 87 |
маніяк графічних ліній
| Quote (romannah) зйомку оплачувати тільки по факту- (маємо неабиякий досвід) Приєднуюся до збору коштів дякую Я оператора знаю особисто. В разі чого *найду і обєзврєжу*. Це зовсім не мій друг чи приятель, тому життя я йому цілком можу зіпсувати (ну *єслі шо*)))). Просто він про мене знімав передачу, та й новини я періодично дивлюсь, тому роботу його бачила. Тож я тримаю руку на пульсі (читайте: на горлі. оператора))), але дякую, що переживаєте, це цінно.
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 9:10 PM | Повідомлення # 88 |
мешканець сайту
| Я за професійну зйомку . Внесу 50 грн. по приїзді.. Квитки на Київ уже маю.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 9:41 PM | Повідомлення # 89 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) Квитки на Київ уже маю Ура, тож листа Вам не відправляю, вручу особисто!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 9:43 PM | Повідомлення # 90 |
мешканець сайту
| Я теж передам гроші по приїзді.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-10-03, 11:54 PM | Повідомлення # 91 |
маніяк графічних ліній
| Наразі половина зйомки у мене в конвертику, дещо робити за гроші я передумала (перепланувала, бо є важливіші речі). Навіть якщо заплачу з власної кишеньки і за відео - ну таке життя, не бачу в цьому нічого страшного, тим більше, адмін - я,а не хтось інший, і так з вашою допомогою я тікаю від фінансової амбразури :)))))
але всім-всім дякую за підтримку, і навіть просто за бажання допомогти.
Не пам!ятаю, хто сказав (Чи не Достоєвський?) "русского человека можно любить уже за одни только намерния"(с) ну чи десь так
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 5:16 PM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| У мене уже білети на руках!Тому питання,може ще щось докупити,щоб привести.Буду рано у Києві,9,40 год.
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 9:27 PM | Повідомлення # 93 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) .Буду рано у Києві,9,40 год. це не рано, бо ми збираємось з 9 ранку форумівкою, щоб до 12 все закінчити (каву-чай-знайомтсва-теревені-закінчити розвішувати експонати)
Добре, що вєе практично всі з квитками:) ура.
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-10-05, 6:11 PM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) сд-диски - 50-100 шт (за результатами опитування) з чого їх записувати?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-10-05, 6:24 PM | Повідомлення # 95 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, я в інтернет виклала і дала лінк Штинці, але нажаль для нас (і на радість для не))) вона від"їхала на відпочинок, і я тепер їх самотужки записую
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-10-05, 6:28 PM | Повідомлення # 96 |
Мудра людина
| Bullet, а мені лінк можна? Я спробую встигнути ще щось записати
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-10-05, 8:07 PM | Повідомлення # 97 |
маніяк графічних ліній
| це частина призів, які я вже попакувала (частково). Дякую всім дівчаткам, хто долучився до виготволення подаруночків і підтримав формування призового фонду
Quote (lady-v) Bullet, а мені лінк можна? Я спробую встигнути ще щось записати написала в приват) Дякую!
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2011-10-05, 10:27 PM | Повідомлення # 98 |
Мудра людина
| мій потяг прибуває о 7-й ранку-хтось буде о 8-й в бібліотеці? чи всі збираються о 9-й?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2011-10-05, 10:54 PM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Бібліотека працюватиме з 8 ранку.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-10-06, 2:33 AM | Повідомлення # 100 |
маніяк графічних ліній
| Zeta, та інші форумчанки, що прибувають в Київ раніше. Мій телефон вказаний хіба що не на всіх парканах, якщо ви приїхали зарано і не знаєте, що робити і куди їхати, телефонуйте мені на 097 158 35 97.
|
|
| |