Фінансові питання. Підтримка. Кошторис.
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:54 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| ось тут про причини зльоту, про учасників і таке інше
як їхати на Зліт Відповідальні: 1. 2. 3.
Список необхідних матеріалів зібрано з усіх тем:
(наявність виділена жирним шрифтом)
Поліграфія: - візитки 1000 шт - єврофоаєр двосторонній для роздачі - 1000 шт - банер вертикальний плівковий кольоровий реклама Зльоту - 2 шт - ксерокопії запрошень для роздачі в реалі - Олька (50-100) - бейджики для форумчан (роздруковуємо самостійно з надісланого на е-мейл цифрового зразка) - бейджики для координаційної ради зльоту (роздруковуємо самостійноз надісланого на е-мейл цифрового зразка)
цифра: - банери для реклами в мережі - Tana - розробка логотипу чи шапки Зльоту - набір і / чи дизайн запрошень для почесних гостей
інше: - сд-диски - 50-100 шт (за результатами опитування) lady_v, Сестра_Юлія, Dmutrik09 - Обкладинки для дисків (50шт) - olimpia -- вже є! - пакувальні пакети для медіа-кітів - Bullet - вже є! --кульки з укр орнаментом Bullet - вже є! Jasjka) - голки Jasjka) - пакети з укр. символікою для презентаційних наборів і подарункового фонду - 100 шт - Dmutrik09 (50) - ручки кулькові (гадаю, кожен свою захопить??...)
Кава-брейки: - кава - чай - печиво - цукерки - пластянки одноразові для чаю-кави - 100 шт - серветки з укр. принтом - 5 уп. -------------------------------- все готово завдяки Тетяні Листопад
ПРИЗОВИЙ ФОНД:
- гольниці вишиті: Сестра_Юлія, lady_v, Цветана - гольниці текстильні - Цветана - нитки муліне та інші - Цветана, lady_v, Сестра_Юлія, ТМК, ... - ляльки мотанки - Росава, Лелітка - закладинки- Лелітка/паперові/,
Необхідна допомога: - - -
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:41 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) розробка логотипу чи шапки Зльоту В розробці. Розрахуємось взаєморекламою.
Quote (Bullet) ручки кулькові (гадаю, кожен свою захопить??...) Так, кожен свої 2 хай візьме (другу для друга про всяк випадок))) Можливо, в розсилці вкажемо перелік речей, які можуть знадобитись в цей день?!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 2:10 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Bullet, а що то за диски? е типу як Леся робила - "Мої скарби"? я пропустила. Можу записати. Ну не 100 штук, а штучок 30, думаю, осилю.
Маю фото вишитих рушників, вишитих священицьких риз і укрваїнських строїв з Дніпропетровського історичного музею. Штук 100 фоток, а може й більше. Якщо це буде наш спільний "вишивковий" диск - то долучу і цю збірку туди.
Quote (Bullet) сд-диски - 50-100 шт
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 2:18 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Bullet, а що то за диски? е типу як Леся робила - "Мої скарби"? я пропустила. Можу записати. Ну не 100 штук, а штучок 30, думаю, осилю. Майже. Презентація веб-проекта *Спілкування за вишивкою* - я постараюсь сама то написати, якщо твоя ласка буде, то скину тобі електронкою файли - запишеш, буду вдячна, хоч 3 штуки, хоч 10, чи 30 - як зможеш. Це диски і для форумчанок, і ля ознайомлення, і для журналістів (формуватимемо такий собі медіа-кіт).
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 2:56 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Майже. Презентація веб-проекта *Спілкування за вишивкою* - я постараюсь сама то написати, якщо твоя ласка буде, то скину тобі електронкою файли - запишеш, буду вдячна, хоч 3 штуки, хоч 10, чи 30 - як зможеш. Це диски і для форумчанок, і ля ознайомлення, і для журналістів (формуватимемо такий собі медіа-кіт). я теж можу штук 20 записати
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 11:03 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Bullet, добре, з мене 30 дисків
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 11:42 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Я можу купити 50 штук пакетів з укр символікою.Достатньо? Переслати комусь чи привезти самостійно.?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 11:43 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Bullet, ія диски можу записати штук 10-15.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
Повідомлення відредагував Dmutrik09 - П`ятниця, 2011-08-12, 11:44 AM |
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 1:14 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Підтверджую, що можу роздрукувати 50-100 (може і більше) арк. на ч/б принтері, якщо ще актуально
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 2:34 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Переслати комусь чи привезти самостійно.? привезти. Олька, внесла зміни. Quote (Олька) Підтверджую, що можу роздрукувати 50-100 (може і більше) арк. на ч/б принтері, якщо ще актуально Актуально, дяка. Дівчата, дякую.
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2011-08-12, 2:37 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2011-08-13, 8:30 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Quote (Олька) Підтверджую, що можу роздрукувати 50-100 (може і більше) арк. на ч/б принтері, якщо ще актуально Я теж готова друкувати, маю кольоровий принтер із можливістю друку на СД, так що можу красиво оформити диски для медіа-кіту ))) Тільки бажано мати шаблончик чи хоч якусь ідею.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-08-13, 10:21 AM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Тільки бажано мати шаблончик чи хоч якусь ідею. Звісно, ми розробимо форми і вишлемо е-мейлами! Дякую, Штинька.
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2011-08-13, 5:33 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| підтверджую і я допомогу на роздруківку чи ксерокс ч/б, листів 40-50 за потреби
Повідомлення відредагував НаталиG - Субота, 2011-08-13, 5:34 PM |
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2011-08-13, 8:26 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) Майже. Презентація веб-проекта *Спілкування за вишивкою* - я постараюсь сама то написати, якщо твоя ласка буде, то скину тобі електронкою файли - запишеш, буду вдячна, хоч 3 штуки, хоч 10, чи 30 - як зможеш. Це диски і для форумчанок, і ля ознайомлення, і для журналістів (формуватимемо такий собі медіа-кіт Так записати і вислати новою поштою і я зможу!!!! І трохи роздрукувати.
Я листоноша ЩАСТЯ!
Повідомлення відредагував Катюня - Субота, 2011-08-13, 8:27 PM |
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 5:21 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) - Обкладинки для дисків Це мається на увазі готові конвертики? Якщо так, то кілька вишлю.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 8:54 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| А дисків 20-25 я зможу записати. І роздрукувати зможу аркушів 50
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 10:29 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) єврофоаєр двосторонній для роздачі поясніть для необізнанної, що це таке?
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 11:18 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Quote (olimpia) поясніть для необізнанної, що це таке я обдрукувалась. ЄврофЛаєр. Така рекламна листівочка.
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 11:31 PM | Повідомлення # 19 |
мешканець сайту
| Quote (Bullet) пакети з укр. символікою для презентаційних наборів і подарункового фонду На днях буду в місті, пошукаю. Як знайду - відзвітую. І що відносно конвертиків для дисків, я правильно зрозуміла?Додано (2011-08-15, 11:31 PM) --------------------------------------------- А якого розміру мають бути пакети?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-08-15, 11:35 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (olimpia) А якого розміру мають бути пакети? Максимум щоб А4 вміщував. І мав будь-які ручки. І обов"язково мав український натяк: орнамент вишивки чи хоча би петриківський розпис. Я планую купити такі на оптовому ринку в Києві, я собі купувала на ярмарок, виходило до 20 копійок за штуку. Купувала від 100 шт в упаковці, так дешевше.
|
|
| |