Виставка СУЧАСНИХ виробів в етнічній традиції
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:29 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| ось тут про причини зльоту, про учасників і таке інше Зголошуйтесь на показ ваших виробів!
На даний момент маємо наступних учасників:
1. Lady_v = дистанційно надає свої вишиті вироби з поверненням. 2. Goncha - дитячий одяг осучаснений, обкладинки на паспорт 3. Dmutrik09 - 15 вишитих сорочок. 4. Tana -- чохлики, іграшки(?), закладинки, два рушники 5. Jasjka-- сорочки чоловічі 3 шт., дрібні роботи до 10 шт. 6. Сестра_Юлія -- серветка, рушник, кілька речей нехрестиком 7. НаталиG-- дві вишиванки хлопчакові, рушничок пасхальний, ікону (виконана мережкою), ін. 8. Zeta - костюм в стилі Шанель з укр. вишитим декором, чоловіча сорочка.... 9. Kaluna -- великодний рушничок (качалочки), сумка з павами (мережка через чесницю з прутиком), щось з дрібноти 10.Пасіонарія --вироби в етнічній традиції. Десь біля дадцять моделей. 11.nosiknata -- 5 сорочок, 2 рушника
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2011-09-29, 1:02 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-09-28, 1:26 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
| Quote (nosiknata) Мій теж закінчив курси приземлення з червоним дипломом, особливо це стосується закачки нових схем і покупки дорогих наборів суперово сказано!
Дівчата, пам"ятаймо: треба захопити із собою всі ті красиві сумочки, що представлені на конкурсі сумочок!!! Виділимо для них окрему полицю, бо ж сенс зустрічи в тому, щоб показати, як в сучасному житті застосувати традиційну вишивку (техніку) і мотиви!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 5:13 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Увага, прибрала проміжні повідомлення, оновила перше повідомлення, маємо список виставкових робіт. Не забуваємо робити бірочки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 5:18 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Я буду мати одну чоловічу вишиванку та дві дитячі,а також привезу дрібні роботи до 10 шт.
Творча майстерня
Повідомлення відредагував Jasjka - Вівторок, 2011-10-04, 5:19 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 8:10 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Jasjka) Я буду мати одну чоловічу вишиванку та дві дитячі,а також привезу дрібні роботи до 10 шт. супер! До кожної речі - бірочку!
|
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 8:26 PM | Повідомлення # 6 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| І для обкладинок на паспорти?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 9:02 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Goncha) І для обкладинок на паспорти? Quote (Bullet) До кожної речі - бірочку!
|
|
| |