А ви хочете бути присутнім на Зльоті?
|
|
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:20 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Прошу ВСІХ хто прчитає цю тему, дати відповідь ОДРАЗУ Ж! За два дні розділ з цим опитуванням переведемо в режим *закритого розділу* і ви вже не зможете визначитись.
Це опитуваня дуже потрібно нам як організаторам, щоб визначитись із кількістю нас, форумчан, на зльоті!
Особисто я намагатимусь дати відповіді на всі питання, які у вас будуть, прошу коментувати, якщо щось незрозуміло!
Мапа проїзду у Київі:
як їхати на Зліт
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2011-08-15, 11:13 PM |
|
| |
Via | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:22 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Буду гарантовано. Навіщо переводити у закритий режим - незрозуміло
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:25 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Via) Буду гарантовано. Навіщо переводити у закритий режим - незрозуміло так потрібно. Про це вже говорили в старій темі, ви просто не зауважили того. Цей розділ стане закритим розділом для координаторів зльоту. Навіщо гостям знати всі наші тонкощі, навіщо їм читати, скільки ми витрачатимемо на каву, печиво, на друк візиток, банерів, де розповсюджуватимемо їх, хто що куди і скільки привезе, хто у кого ночує і так далі?
Крім того, будуть писатись мобільні телефони для зв"язку, а це не у всіх публічна інформація, не всі захочуть, щоб про їх домашні номери знала необмежена к-сть людей.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:36 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| +1. Цікаво, як форум зреагує на опитування.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:52 PM | Повідомлення # 5 |
мешканець сайту
| Напевне не буду, бо з малою то важкувато, а лишити немає на кого. Нам то далека дорога для двох
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-08-11, 10:52 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Скоріше за все не зможу приїхати через фінансові проблеми, хоча дуже хотіла б Але якщо потрібна якась допомога чи підтримка я завжди готова.А також якщо треба надати вишивки на стенди (з умовою повернення) то готова обговорити це питання конкретніше, більшість фотографій моїх виробів в моїй майстерні, кажіть, що треба - вишлю.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:05 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| поки що не бачу перешкод для того щоб приїхати. Київ не так далеко... та і на проїзді можна зекономити (при бажанні поїхати потягом)... ну то таке...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:06 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) А також якщо треба надати вишивки на стенди (з умовою повернення) то готова обговорити це питання конкретніше, більшість фотографій моїх виробів в моїй майстерні, кажіть, що треба - вишлю. дуже дякую, Вікторія! Така допомога теж буде дуже потрібна (я дячкую вам ще раз за вже надану предметну допомогу!) Одразу ж назріло неохідне: маю розробити спец. анкету, у кого що саме, коли і в якій кількості братимемо, з контактами і адресами поштовими для повернення. В ідеалі - автоперевізники САТ (від 8 грн за посилку) , Автолюкс (доргий, тварюка, став.. від 14 грн!) - так швидко і гарантійніше. Пересилати укрпоштою - на розсуд автора. Передавати потягом точно НІ, бо це проблеми для обох сторіні відсутність гарантій!
Quote (veronika) Напевне не буду, бо з малою то важкувато, а лишити немає на кого. Нам то далека дорога для двох Всяке буває, головне - здоров"я! Вероніко, дякую за швидкий відпис, якщо все буде гаразд, то запишемо зліт на відео, потім розсилатимемо (за великі ненаші гроші *(с) ))))))))))))))
|
|
| |
Via | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:41 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Quote (Bullet) Цей розділ стане закритим розділом для координаторів зльоту. Навіщо гостям знати всі наші тонкощі...
Ну то розділ і закрийте - про тонкощі, оно Ви купу гілок створили по кожній проблемі. А цю гілку залиште відкритою - бо нею ви питаєтеся у форумчан, хто приїде. І її за 2 дні далеко не всі побачать І вона має бути відкритою аж до 8 жовтня - і триматимемо її в топі. Отак форумчани і підтягнуться в більшій кількості
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:44 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Via, все буде. Повірте, я маю причини вчиняти так, як вчиняю.
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:51 PM | Повідомлення # 11 |
друг
| А хто в координаційній раді, чи це також секрет?
|
|
| |
Via | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:56 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Quote (Bullet) Via, все буде. Повірте, я маю причини вчиняти так, як вчиняю.
Все, мовчу, вибачайте за невчасні зауваження, не відволікатиму. Просто ця зайва закритість на шкоду піде - і так вже деякі форумчани думають, що Злет мало не таємний і закритий. І ще окремо - коли проблеми обговорюються відкрито, то хтось із форумчанок, що не дуже й збирався їхати, а в тих проблемках захоче посприяти здалеку, а потім в останні день і рвоне на Київ - атмосфера задіяності запалюватиме
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-08-11, 11:59 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Home_Fairy) А хто в координаційній раді, чи це також секрет? поки що Тана і Булліт, бо ніхто не відгукується, як бачите. Напевно я недостатньо зрозуміло пишу
Отож, пишу:
Всі, хто надають будь -=яку допомогу в організації зльоту, працюють над якимись з представлених у цьому розділі питаннями, зголошуються бути спостерігачами, чи волонтерами - усі ці люди в координаційній команді. Тобто всі, хто працюють в команді - ті і є координаційна рада.
Хочете зробити добру справу? Допомжіть провести наш перший зліт! Кожному, хто працює над цим зльотом, ми додамо у підпис (обов"язково! так і відслідковувати зручніше))) особливу кнопочку *Я працюю в команді Злььоту* і *Я працюю в команді зльоту дистанційно*.
Власне, ці всі теми (у цьому розділі) - для роботи і спілкування. Давайте вияснимо і хто в команді, якщо бажаєте
Я сподіваюсь, що постійно хтось буде долучатись.
Зараз всі нікнейми координаційної ради є доступними в перших повідомленнях кожної теми цього розділу. Ці люди самі зголосились допомагати. Сподіваюсь, що і інші підтримають нас! Мит ж не для себе особисто це робимо
Home_Fairy, а як ви складаєте команду?
|
|
| |
Home_Fairy | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 0:06 AM | Повідомлення # 14 |
друг
| Quote (Bullet) Home_Fairy, а як ви складаєте команду? Приблизно так само. У нас є графік з 3-х колонок: 1 - Ділянка роботи, 2 - термін виконання, 3 - відповідальний. З 25 учасниць клубу 8 активно беруть участь у виконанні цього плану - вони і є команда. Це неофіційно - ми їм не надаємо за це почесні звання, вони й самі знають, що роблять добру справу Але ми повністю відкрито все формуємо - інші дівчата можуть бачити, адже завжди є можливість того, що хтось з пасивних учасниць має якісь зв*язки чи можливості і в потрібний момент допоможе. Але у вас захід масштабніший і я погоджуюсь з тим, що фінансові питання не повинні бути виставлені на загал. І ще, якщо має бути момент сюрпризу - також варто закривати обговорення
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 0:10 AM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Home_Fairy) Але ми повністю відкрито все формуємо - інші дівчата можуть бачити, адже завжди є можливість того, що хтось з пасивних учасниць має якісь зв*язки чи можливості і в потрібний момент допоможе. у нас все відкрито! Я ще й цей розділ не весь сформувала, кожна тема цього розділу відповідає пункту плану програми.
Буде висіти одна спільна тема, з урахуванням і чисткою попередньою, підготовчої, про самий зліт. І там буде запрошення приєднатись до команди тих, хто працює над зльотом, допомагає чим може (і словом, і ділом).
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 0:17 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Home_Fairy) У нас є графік з 3-х колонок Дякую. Власне ми вчора і накреслили таку таблицю, тепер її просто винесли на форум по пунктам-питанням. Обов'язковов вивісимо план заходу орієнтовно з такими колонками години/захід/приміщення(бо їх кілька)/відповідальні. Щоб його сформувати і треба попрацюваи окремим людям в окремих темах.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 0:19 AM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Буду
|
|
| |
Яга | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 0:51 AM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Зроблю все щоб бути присутнім
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
martka80 | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 4:49 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| ех, хочу, дуже хочу, але мені в жовтні родити)) маю надію, що ви там суперово проведете час і порадуєте тих, хто не зможе приїхати красивим і детальним звітом. успіхів вам в такому прекрасному починанні
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-08-12, 10:03 AM | Повідомлення # 20 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Проголосувала за пункт номер два. Але форс-мажор у мене - тільки серйозна хвороба (ттт). Все решта форс мажором не вважається.
|
|
| |