Конкурс сорочок 2011. Голосування: традиційна сорочка
|
|
Катюня | Дата: Середа, 2011-06-01, 10:55 PM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата, я не маю слів, щоб висловити своє захоплення вашими золотими руками, ващому натхненню. Бажаю і в подальшому гарного настрою і чарівних вишиванок!!! Золото Карпат Мрія про чорну вишиванку Розквіт літа
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Наталка | Дата: Четвер, 2011-06-02, 0:52 AM | Повідомлення # 22 |
друг
| Шановна Bullet , що стосується вашої зауваги : я відправила фото своєї сорочки з підписом "конкурс сорочок 2011" , Tana вірішила розмістити ці фото у розділ " ТРАДИЦІЙНА СОРОЧКА". Може я щось не те зробила , а може щось не зрозуміла ? Ну вже як є ! Для мене головне прийняти участь у конкурсі і те , що моя сорочка мені дуже СПОДОБАЄТьСЯ . Буду вдягати її з великим задоволенням ! ВСІМ конкурсанткам БРАВО !!! Творчих успіхів та нових цікавих ідей ! ХИзуйтеся своїми вишиванками- вони того варті !
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2011-06-02, 4:06 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| 1Білий світ Ружами і орлами Цвіт калини Дівчата! Які всі сорочки гарні, аплодую всім майстриням!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Четвер, 2011-06-02, 9:43 AM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Суцільна насолода.
Білий світ Краса по-українськи Мрія про чорну вишиванку
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-06-02, 9:51 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Quote (Наталка) Tana вірішила розмістити ці фото у розділ " ТРАДИЦІЙНА СОРОЧКА". Може я щось не те зробила , а може щось не зрозуміла ? Ну вже як є ! Написала Вам РМ.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-06-02, 10:12 AM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) я тутечки дозволю собі висловити власну думку про сорочки Вишиванка "Святкова" і чорні вишиванки: вони ж апріорі не є традиційними, тому мене дивує їх присутність у цьому голосуванні. Тож, наскільки б гарними вони мені не здавались, а віддати свій голос за них я НЕ МОЖУ. На майбутнє, дорогі конкурсантки, точніше подавайте роботи на конкурс.
Bullet, варіантів вирішення проблеми кілька:
-- наступний конкурс проводитиме інший координатор; -- зробити більш жорсткі умови подання робіт; -- від номінацій наступного разу взагалі слід відмовитися, голосувати за все вкупі. Також прошу зауважити, що в умовах написано Quote 1)традиційна сорочка (саме така, якою Ви її розумієте і собі уявляєте); 2)стилізований вишитий одяг (блузи, сарафани, плаття, туніки, як виключення, спідниці). Так, в мене виникають проблеми з номінаціями, бо хто вважає традиціним сорочки за критерієм традиційного крою і вишивки, хто шиє за сучасними викрійками, використовуюч и хрестик, але в традиціній кольоровій гамі і регіональними орнаментами, скільки людей, стілький й думок. Цей розподіл -- моє рішення як координатора. Ви вільні висловлювати свою думку, але якщо спільнота вирішить, що конкурсу потрібний новий координатор, я не заперечуватиму. Дякую за розуміння!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
OxankaF | Дата: Четвер, 2011-06-02, 10:28 AM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Весна-красна Краса по-українськи Весна-красна
Повідомлення відредагував OxankaF - Четвер, 2011-06-02, 10:29 AM |
|
| |
МММ | Дата: Четвер, 2011-06-02, 11:10 AM | Повідомлення # 28 |
друг
| Золото Карпат , Краса по-українськи, Вечірні зорі
А взагалі вибрати дуже важко, всі сорочки дуже гарні! Грандіозна робота кожної учасниці та координатора.
|
|
| |
tanyakorn | Дата: Четвер, 2011-06-02, 11:32 AM | Повідомлення # 29 |
друг
| 1. Золото Карпат 2. Краса по-українськи 3. Святкова
а взагалі, всі гарні, я б за кожну проголосувала, окрім власної
|
|
| |
|
shtynka | Дата: Четвер, 2011-06-02, 11:44 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Дуже важкий вибір, бо всі роботи достойні перемоги! Буду голосувати розумом і серцем: Моя перша сорочка - вдала композиція для молодої дівчини! Респект гурту Даха-Браха за натхнення до створення такої чудової речі (я теж іноді слухаю їх барабани, під настрій) Ружами і орлами - і крій традиційний, і композиція цікава, а фотосесія чого варта! сорочка - справжній скарб! Краса по-українськи - сама б таку навряд чи носила, але вражає! Гарно, просто слів нема!
Моя майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2011-06-02, 12:10 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Дівчата, які Ви всі красуні і майстрині! Ні, не так. а - МАЙСТРИНІ! Важко обрати, і все ж. Білий світ Квіткове різнобарв'я Ружами і орлами
|
|
| |
МММ | Дата: Четвер, 2011-06-02, 12:40 PM | Повідомлення # 33 |
друг
| Tana, об"єднувати все докупи завжди важко, і навіть якщо зі сторони здається що краще було би зробити інакше, на практиці не все так просто і легко вдається. Quote (Tana) скільки людей, стілький й думок. продовжу вашу фразу: всім не вгодиш, бо в кожного свої смаки. Тому не засмучуйтесь. В Вас все вдалось!!!
|
|
| |
Via | Дата: Четвер, 2011-06-02, 12:59 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Quote (Bullet) чорні вишиванки: вони ж апріорі не є традиційними, тому мене дивує їх присутність у цьому голосуванні. Тож, наскільки б гарними вони мені не здавались, а віддати свій голос за них я НЕ МОЖУ. На майбутнє, дорогі конкурсантки, точніше подавайте роботи на конкурс.
Ви неправі, Bullet На форумі було дуже багато суперечок про традиції, звичаї, забобони тощо - які саме Ви активно припиняли і видаляли "зайве". А зараз раптом це стало актуально, тому що якийсь аспект співпав із Вашим власним баченням нарешті?
Треба бути послідовними і терплячими - і докладно говорити про традиції, бо це дуже важливо і багато чого є неоднозначним у трактуваннях. А умови конкурси були "Як форумчани бачать традиційну сорочку" - і саме за такими критеріями надали свої роботи. Те, що бачать як бачать -то одним із стратегічних завдань форуму і є це бачення вдосконалити.
Тана - ви найкращий модератор найкращого конкурсу! Нічого не треба міняти!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2011-06-02, 1:38 PM | Повідомлення # 35 |
Активіст форума
| Quote (ТМК) Ох, дівчата, що ж ви наробили... як же вибирати? Такі сорочки гарні!!! приєднуюсь до зітхання з приводу того, як складно вибирати. Бо сподобались всі! І дуже хочеться роздивитись візерунки поближче (це такий тонкий натяк авторам, що, може, якось вони викладуть більші фото (зблизька), щоб можна було роздивитись подробиці - крій, деталі...). Але всі - просто молодці! І всім вишиванки дуже личать. Мій вибір: Весільна Моя перша сорочка Розквіт літа А ще я згодна із зауваженням щодо якості фото - жаль, що не всі з них дозволяють по достоїнству оцінити цю красу.
Повідомлення відредагував Тетяна - Четвер, 2011-06-02, 1:40 PM |
|
| |
сяня | Дата: Четвер, 2011-06-02, 2:10 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| 1. Моя перша сорочка 2. Золото Карпат 3. Розквіт літа
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2011-06-02, 2:25 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| ой, слів просто бракує, аби передати захват)))))...
Білий світ Розквіт літа Моя перша сорочка
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2011-06-02, 3:27 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Краса по-українськи Ружами і орлами Білий світ
Творча майстерня
|
|
| |
МММ | Дата: Четвер, 2011-06-02, 5:30 PM | Повідомлення # 39 |
друг
| Quote (Тетяна) А ще я згодна із зауваженням щодо якості фото - жаль, що не всі з них дозволяють по достоїнству оцінити цю красу.
А я ще думала що то тільки я поганий фотограф , а виявляється не так просто показати всю красу в фотографії.
Quote (Тетяна) (це такий тонкий натяк авторам, що, може, якось вони викладуть більші фото (зблизька), щоб можна було роздивитись подробиці - крій, деталі...). Напевно треба робити фото в процесі, а потім готовий виріб. Бо все разом і ще з обмеженням - не виходить.
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2011-06-02, 5:43 PM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Я думала конкурс вишиванка для НАС, традиційна чи сучасна, головне щоб подобалася іі власниці. І якщо Вони не традиційні, то можна було покласти в 2 конкурс, де більш сучасний одяг.........ми тут ні до чого як на мене. Це суто моя думка. Таня, Ви супер-модератор
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
Повідомлення відредагував veronika - Четвер, 2011-06-02, 5:51 PM |
|
| |