Голосування: Конкурс "Вишита Різдвяно-новорічна мініатюра"
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 4:10 PM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Голосування завершено. Підбиваємо підсумки і вітаємо переможців. Цього разу у нас їх двоє (дивимось список) - Цветана і OxankaF, які набрали рівну кількість голосів. Призи, які надсилатиму переможцям, покажу дещо пізніше. Це книги, які ми обіцяли, муліне, грамоти переможців. Крім того, від мене особисто заохочувальний сюрприз отримає наймолодша учасниця конкурсу , авторка роботи №22 (Новорічно-різдвяна листівочка "Блакитно-срібний ангелик") Юстинка - за сміливість і оригінальність роботи. Усім учасницям - щира подяка! Мені було дуже приємно відкривати ваші листи, розглядати роботи, дивуватись вашій фантазії, акуратності, смаку... Рукодільного усім ( і не тільки) щастя, здоров"я, наснаги на нові роботи! Підсумки конкурсу: 1. «Янголята в мереживі» (danira) 7 голосів 2. «Малі форми» (danira) 3. "Новорічна зірочка" (Jasjka) 5 голосів 4. Мініатюрні вишиті ялинкові прикраси "Дзвоник" і "Янголик" (Bullet) 1 голос 5. Вишита ялинкова прикраса "Ялинка" (Bullet) 6. Декоративна підвіска "Новий рік"(Bullet) 1 голос 7."Святкова компанія" (montan) 7 голосів 8.Дарунок другові (nosiknata) 9.Листівки-підвіски (nosiknata) 10.Вітальні листівки з логотипом фірми (nosiknata) 2 голоси 11.«Різдявяна хатинка мрій» (OxankaF) 10 голосів 12. "Новорічна прикраса" (Олька) 13. «Вишита новорічна кулька» (парс) 1 голос 14. Листівка «Сніжинки-крижинки» (Tana) 2 голоси 15. «Привіт з Києва!» (Tana) 2 голоси 16. Листівки "З Новим роком" в техниці ізонить (ТМК) 17.Новорічна іграшка «Кубик» (Цветана) 10 голосів 18. Беллпулл "Новорічне частування" (Цветана) 19. Подвіска "Хатинка Миколая" (Цветана) 20. "Оленик" (cherry) 21. «Новорічні листівки за набором Lanarte» (shtynka) 22. Новорічно-різдвяна листівочка "Блакитно-срібний ангелик" (Юстинка) 23. Думочка "Тепла зима" (Сестра_Юлія) 1 голос 24. Картинка "Снігурі" (Сестра_Юлія)
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - Вівторок, 2011-02-01, 4:13 PM |
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 4:42 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| OxankaF, Цветана, вітаю з перемогою! Всім учасникам величезна подяка за створений новорічний настрій, прекрасні ідеї і розмаїття рукоділля! Дякую організатору Сестра_Юлія за клопітку працю по проведенню конкурса. Справді, було з чого вибрати, ми всі молодці!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
nadiya_tsynaiko | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 4:46 PM | Повідомлення # 64 |
побратим
| Підтримую попередніх ораторів. )))) OxankaF, Цветана, дівчата, вітаю.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
Повідомлення відредагував nadiya_tsynaiko - Вівторок, 2011-02-01, 4:46 PM |
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 4:57 PM | Повідомлення # 65 |
побратим
| Tana, Jasjka, nadiya_tsynaiko дуже дякую за вітання. Також хочу привітати Цветану з перемогою. Ще хочу пдякувати Сестрі Юлії за проведення конкурсу, ваша праця неоцінена. І подякувати усім дівчатам за таке розмаїття, усі роботи дуже гарні і саме в таких конкурсах я черпаю натхнення і ідеї для рукоділля.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 6:56 PM | Повідомлення # 66 |
Мудра людина
| OxankaF, Цветана, вітаю вас дівчата з перемогою! А також вітаю всіх учасниць цього конкурсу, роботи тут представлені ВСІ надзвичайні! Сестра_Юлія, дякую за свято!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Юстинка | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 8:04 PM | Повідомлення # 68 |
друг
| Сестра_Юлія, дякую за зоохочувальний приз! Свою відкритку я відправила в тепле місто Миколаїв до нашої ganzya нехай мій ангелик її охороняє.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2011-02-01, 8:27 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
| OxankaF, Цветана, прийміть щирі вітання з перемогою!!! Бажаю нових натхненних робіт! Сестра_Юлія, дякую тобі за конкурс - таке розмаїття робіт важко було і викладати і оцінювати, - ти молодець!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
OxankaF | Дата: Середа, 2011-02-02, 12:51 PM | Повідомлення # 70 |
побратим
| lady-v, Bullet-Ліза, nosiknata, дякую за вітання. Мені насправді дуже приємно!
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2011-02-02, 6:06 PM | Повідомлення # 71 |
мешканець сайту
| OxankaF, Цветана, вітаю!!! роботи дійсно гідно перемогли)) молодці!!! та й іншим учасникам і організатору великий респект)))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
pars | Дата: Середа, 2011-02-02, 8:41 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Дівчата, вітаю з перемогою! Чудові роботи =)
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2011-02-02, 8:54 PM | Повідомлення # 73 |
побратим
| OxankaF, вітаю нас -))))! Девочки, спасибо за ваши поздравления и прекрасные слова! Конкурс действительно оказался очень интересным и богатым на работы! Все они такие разные и такие интересные, - и вправду очень сложно было голосовать (а сколько идей на будущее здесь можно почерпнуть ). Сестра_Юлія, спасибо за организацию и проведение Конкурса!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2011-02-03, 12:01 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| І щоб завершити тему, звітую: маленькі подаруночки переможцям і "приз симпатії" наймолодшій учасниці відправлені. На фото можна детальніше все роздивитись. Переможцям вручаються грамоти та обіцяні книжки від мене та ВікаХО, ниточки муліне, а також невеликі сюрпризи (Цветані - набір листівок з петриківським розписом, Оксані - набір для вишивання "Апельсинова гілка"). Юстинка отримає диплом учасниці, маленький набір для вишивання "Білий ведмедик" та "Набір для дитячої творчості" (це картон та фальга для майбутніх рукотворних листівок).
Повідомлення відредагував Сестра_Юлія - П`ятниця, 2011-02-04, 1:07 AM |
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2011-02-05, 11:35 AM | Повідомлення # 75 |
побратим
| Отримала я сьогодні свій приз! так швиденько прийшов. Набір, книга, грамота ,нитки меланжові і листівка з дуже теплими побажаннями. Ще раз дякую Сестрі Юлії та ВікаХО, а також всій адміністрації форуму.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-02-05, 12:05 PM | Повідомлення # 76 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Сестра_Юлія) Переможцям вручаються грамоти та обіцяні книжки від мене та ВікаХО, ниточки муліне, а також невеликі сюрпризи (Цветані - набір листівок з петриківським розписом, Оксані - набір для вишивання "Апельсинова гілка"). Юстинка отримає диплом учасниці, маленький набір для вишивання "Білий ведмедик" та "Набір для дитячої творчості" (це картон та фальга для майбутніх рукотворних листівок). Дякую за проведення конкурса і такі приємні призи! Окрема подяка від себе, як від адміна, за представлене фото цієї краси! :)****
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:50 AM | Повідомлення # 77 |
побратим
| А вот и мои призы за Конкурс "Вишита Різдвяно-новорічна мініатюра: Там были Грамота от "Вишиванки", книга "Обереги своими руками" (таке там все цікаве!), компл. больших открыток "Петриківка", мулине-секционка от Анхор и открыточка с побажаннями от Сестра_Юлія. Спасибо, Юлечка, спасибо, сайту!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Юстинка | Дата: П`ятниця, 2011-02-18, 0:04 AM | Повідомлення # 78 |
друг
| Дорога Юлю, дуже дякую за заохорувальний приз. Ведмедика вже почала вишивати, дякую також за листівку з найкращими побожаннями!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-02-18, 1:13 AM | Повідомлення # 79 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, ще наша Юстинка понесе завтра ксерокс грамоти школи і класний керівник почепить до куточку власних досягнень.Такі маленькі- великі досягнення! Дякую Юля тобі за позитив, що зробила для маленької дівчинки!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2011-02-18, 10:56 AM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Ого! Супер презенти - Сестра_Юлія, ти наша фея подарунків!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |