Пропонуємо всім зробити приємні і корисні рукодільні речі як маленькі і великі сумочки - швидкий, потрібний, ексклюзивний і модний подарунок.
Номінації конкурса:
1) Вишита етнічна торбинка: вишивка являється основним елементом декора
2) Декоративна етнічна сумка:ткана, плетена, в'язана, зшита, оздоблена будь-яким декором, але з обов"язковою українською етнічною ідентифікацією.
Умови конкурсу:
Учасники: всі зареєстровані форумчани, без обмежень дописів чи віку. Строк прийому робіт: з 1 жовтня до 15 листопада 2010 на e-mail elisa@ukr.net Правила подачі робіт: - В темі листа: "Конкурс етнічної торбинки. Ваш нікнейм" - В листі має бути вказано Ваш нік на форумі, назва виробу, його опис (техніка виконання, розміри та ін. в довільній формі) і вкладені 1-3(!) фото вагою не більше 500 кб без жодного авторського підпису. Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі. Кількість конкурсних робіт від однієї людини -- необмежена, але надсилайте кожий виріб в окремому листі.
ДВА переможця в обох номінаціях буде обрано шляхом голосування з 17 по 30 листопада 2010 року.
Призовий фонд: -- Спонсор конкурса Магазин ручних робіт 1) Повний пакет для пошиття сумки (тканина, підклад, 2 замки зовнішній і внутрішній, декоративні елементи, гудзики, підвіски) --> для переможця в кожній номінації 2) Набір вітальних листівок ручної роботи --> для переможця в кожній номінації Книга "Модні сумочки крок за кроком"
-- Від адміністрації форума обидва переможці отримають: 1) іменні Дипломи, 2)CD з підборками етнічного строю України.
Відкрийте спойлер, у ньому - фото доданих призів!
Додано призи для конкурса "Етнічних торбинок" книги:
кінцевий строк подачі робіт на конкурс - 15 листопада(до 23:59).
Оформлення конкурса і відкриття голосування - 17 листопада 2010 року.
Запрошую усіх, хто має бажання, долучатись до призового фонду. Наприклад, будь-хто з вас може встановити свій при за, скажімо, саму велику чи саму маленьку сумку, за сумку з максимальною кількістю вишивки, та інше.
А можна уточнити, що таке "українська етнічна ідентифікація"?
емм... дивишся н сумку - і асоціативно зрозуміло, що вона - українська. Приклад: аплікація зі шкіри з народними орнаментами, форма гуцульських торбинок шкіряних (не впевнена, що то тайстри), таке інше.
Bullet, подарунки супер! робіт думаю буде дуже багато! Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
Bullet, подарунки супер! робіт думаю буде дуже багато!
Сподіваюсь!
Призів ще додалось! Це також жіноча футболка від магазину http://vyshyvanochka.com.ua/ з трипільским орнаментом вишитим, підібрана саме під розмір переможця.
А наскільки маленькою має бути сумочка? Під А4 - то не завеликий буде? Цей конкурс спонукав мене нарешті зареєструватись на Вишиванці. ) Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
Дякую, а то мене збило оте "маленькі сумочки". Давно треба було закінчити одну сумочку, а це як знак згори. Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
Нагадую про конкурс! Уже скоро-скоро час збирати камінц... сумки
Ой, чомусь мені всі попередні коментарі не приходили. ( Я пам'ятаю! В мене вже слово "сумка" на лобі написане. Вчора дошила!!! Днями сфотографую.
Quote (Сестра_Юлія)
nadiya_tsynaiko, приємно бачити тебе тут. Твої плетіння приємно урізноманітнять наше вишивальне царство. Та й вишивати ти вмієш, я впевнена
Юлю, і я тішусь, що нарешті дійшла до цього сайту. ))) А зовсім скоро з'явиться безлімітний інтернет, то буде можливість частіше сюди заглядати. Вмію-вмію я вишивати, от тільки давно того не робила.
Шановні форумчанки, із-за моєї неуважності сталась от яка річ: форумчанка надіслала сумку
Quote (Bullet)
Бажано, щоб до початку конкурсу робота не фігурувала в інших рукодільних спільнотах в мережі.
звертаю вашу увагу на цей пункт в умовах участі робіт у конкурсі. Це зазвичай наводить на думку, що робота має бути зроблена в цьому році (2010) і не бути виставленою ніде в інтернеті (для єдиних умов при голосуванні для всіх конкурсантів).
З огляду на достатньо невелику кількість робіт (майже 10))))), і за вашим бажанням, можемо перенести дедлайн на 1 тиждень вперед. М?
а куди вони мали приходити? Якщо ви про РСС, то у мене РСС-стрічка також із запізненням працює...
Ні, на пошту. Наче налаштовувала, щоб оновлення на мило приходили, а вони якось через раз ходять. ( Спробую ще й RSS для надійності. ) Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.