Голосування "Символ року - 2010"
|
|
|
|
savvang | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 6:02 PM | Повідомлення # 1 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Запрошую всіх форумчанок прийняти участь у голосуванні! Оберемо найкрашого тигреня "Символ 2010 року"! голосування триватиме до 15 лютого 2010р. "мініатюрний тигрик" тигрик виконаний на пластиковій канві, хрестик, муліне Анкор "Тигреня" тигреня в’язане гачком з ангорки. "Об`ємний тигрик" Вишитий тигрик. Об'ємна іграшка, вишита хрестиком з двох сторін. Підвішується за джгутик, всередині -синтепон. Висота 10 см. Листівка "Тигрик" Хрестик, бекстіч. "Подарунок" зав'язаний пасмом металізованого муліне золотистого кольору. Розмір 12 на 15 см. "Дівчинка-тигрик" Плетена дівчинка-тигрик. Мешканка уссурійських снігів, новонароджена маленька тигричка, яка, сподіваюсь, радуватиме маля-немовля. Гачок. Мохер оранжевий і чорний, нитка-"травичка" білого коольору, гудзики, всередині - синтепон. Висота - менше 10 см.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 6:27 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Мій вибір зроблений задовго до цього конкурсу, і з одним з тигриків я вже стрічала Новий 2010 рік. Але все можна буде сказати-опублікувати вже після завершення конкурсу. Творцям смугастих символів року -- моє велике шанування та терпіння і любов до котячого роду!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 6:48 PM | Повідомлення # 3 |
Активіст форума
| очі розбіглися, не як до купи не зберу. Усі такі гарні.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
pozitiv | Дата: Понеділок, 2010-02-01, 7:48 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Всі автори - молодці. Мені сподобались усі роботи, так що обрати було важко. Проголосувала за обємного тигрика - спокусив посмішкою .
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-02, 8:52 AM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| оййй..... якы гарнюнііі.... так, розгубилась між двох плетених тигриків )) Віддаю голос за яскравого плетеного тигрика Хоча той, із секційних ниток, і важчий за в"язанням.. але цей яскравий (№4) чомусь більше припав до ока )) І листівки - чудо Одну з них я тримала в руках - дуже якісна робота!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-02-02, 8:53 AM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| savvang, ви вірно поставили кінцеву дату голосування?? Середина квітня - це так неслабо )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Вівторок, 2010-02-02, 10:03 AM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Ох, я майже вернулася у Новорічну ніч! Всі тигрики такі миленькі. Але найбільше припав до душі тигрик вишитий на канві, такий смішний (ніс в нього бесподобний )
|
|
| |
savvang | Дата: Вівторок, 2010-02-02, 10:56 AM | Повідомлення # 8 |
друг
| голосування триватиме до 15лютого 2010р!
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2010-02-03, 9:07 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| А я віддам голос за Най-новорічнішого тигрика, та ще із подарунками - листівка просто чудова!
Моя майстерня
|
|
| |
montan | Дата: Середа, 2010-02-03, 11:30 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| Мій голос - за об"ємного тигрика, ну дуууже вже він милий!
|
|
| |
Ania | Дата: Середа, 2010-02-03, 6:22 PM | Повідомлення # 11 |
відвідувач
| Ja progolosovala za viazanogo tigrika pod nomerom 2. On mne pokazalsia kakim-to takim iz detstva... Ne znaju, kak skazat'.... Milym, s kotorym mozhno spat'. Nu, koroche, vy poniali, ja nadejus'...
|
|
| |
savvang | Дата: Понеділок, 2010-02-08, 4:27 PM | Повідомлення # 12 |
друг
| невже всі форумчанки проголосували і висловили свої думки???
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-02-08, 5:28 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| 20 голосів -- нормальний (реальний по кількості активних форумчан) результат, звісно якщо не порівнювати з аномальним попереднім голосуванням.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-02-08, 11:43 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Quote (savvang) невже всі форумчанки проголосували і висловили свої думки??? ні не всі, звісно. Зроби оповіщення на головній сторінці (я дам на нього дозвіл одразу ж!) і більше людей побачать , що йде голосування. Троши пізніше зроблю масову розсилку. Просто зараз такий завал у мене, що боюсь обіцяти зробити її сьогодні. Quote (Tana) 20 голосів -- нормальний (реальний по кількості активних форумчан) результат, звісно якщо не порівнювати з аномальним попереднім голосуванням. мда. Ото ж бо й воно! Але всряски нам всім час від часу треба. І тоді з аномальним голосуванням (смішно звучить!) теж не просто так було
|
|
| |
Юджиния | Дата: Четвер, 2010-02-11, 6:10 PM | Повідомлення # 15 |
перехожий
| Віддала голос за листівку. Чомусь вона мені найбільше подобається. Але вибирати дуже важко...
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2010-02-11, 7:25 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (savvang) невже всі форумчанки проголосували і висловили свої думки??? Ось я, до прикладу, давно проголосувала, але своїх думок не висловлювала. Тицьнула за дівчмнку-тигрика. - Просто емоційно. А роботи всі достойні. Молодці!
ore et labore!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-02-14, 4:01 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| А я так підтримаю переможця в день його народження. Фото з календарного Нового року.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 12:46 PM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Тю, тю які ви гарні
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 12:58 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Давайте привітаємо переможця! Організаторе, з Вашого дозволу, ми вже почнему вітати Сестра_Юлія ! Юлечко, з перемогою! Наскільки я впізнала, тут два твоїх тигрика, дівчинка і листівка. Жовтогаряча гама -- твоя, як і гаряче твоє серце, що робить (і дуже швидко!) красу в різноманітних техніках і стилях. Бажаю подальшого творчого запалу і визнання, і успіхів, і хороших продажів на ярмарках Всім учасникам хай рік Тигра принесе стільки ж краси, творчості, добра, скільки ви вклали в свої конкурсні роботи. Молодці! Вітаю всіх!
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2010-02-16, 3:21 PM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Сестра_Юлія,вітаю від щирого серця!!!!!!!!!! і Таню вітаю з чудовим подаруночком!))
|
|
| |