Літні рукоділля:"Подарунок Україні"
|
|
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2009-09-02, 1:25 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 1. "Доріжка додому". Виконувалася робота близько двох місяців за зразком візерунку з альбому К. Колотило. Кольори серветки підібрані під кольори інтерєру кімнати, а розміри- для склянного столу. Серветка є цікавим акцентом в модерному інтерєрі. Я зробила серветку для себе: вона мені нагадує візерунки і кольору місця де я народилася. Зараз живу в Нідерландах і вишиваю з великим задоволенням все, що нагадує про Україну. Розмір роботи 95 см*50см. Канва "Аіда", нитки муліне DMC( 310, 699, 349, 580) ____________________________________________________ 2. Листівка «Вітання з Полтавщинии!». Традиційною вишивкою Полтавського краю є вишивка білим по білому, або біллю. Використані техніки: гладь (лиштва), вирізування, в тому числі із заплутками, виконаними ляхівкою. Матеріали: картонна заготовка для листівки, тканина – бавовна, нитки – муліне. Розмір листівки – 14,5х11,5 см. ____________________________________________________ 3. Закладинка в книжку - подарунок коханому чоловіку. Матеріал: Житомирський льон. Техніка: мережка "мереживо". Вишивала близько двох тижнів. ____________________________________________________ 4. Вишита туніка для двохрічної дівчинки. За побажанням батьків вибрана тканина ( льон), вишивка хрестиком, шви підігнуті швом через край, зшиті петельним швом, схему для вишивки зроблено самостійно, нитки акрілові. ____________________________________________________ 5. Лялька-мотанка "Княгиня Сонця"/"Княгиня Светлая" До конкурсу л?тн?х рукод?ль пропоную свою мотанку, ім"я якоі укра?нською є російською різні, і вони не перекладаються. Українською - "Княгиня Сонця", російською - "Княгиня Светлая". Кожне ім"я для мене має дуже смачний співочий звук, хай так і звучить моя Княгиня двоіменно. Зрісту вона 42 см, одягнена в шовк з оздобленням шовковою тесьмою, як і повинно бути у Княгині. Хрест намотаний "ірисом" з металізованою ниткою. Такі хрести, спод?ваюсь, не мотали. Та вона ж таки Княгиня і повинна бути неповторною красунею! ____________________________________________________ 6. Намисто Намагалась зробити щось справді етнічне ____________________________________________________ 7. Сорочка жіноча Сорочка вишита на домотканому полотн . 8. Сорочка чоловіча Сорочка вишита на с рому льон шовковини нитками подарована коханому чолов ков до п"ято р чниц одруження УВАГА! Цей конкурс відрізняється тим, що прогосувати може кожен, навіть незареєстрований гість форума, крім того, ви можете обрати декілька варіантів при голосуванні. Нагороджено буде лише ОДНОГО переможця.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2009-09-02, 8:37 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Найцікавіша номінація -- дуже гарні роботи, дуже важко обрати. Сорочки -- велика праця, і найважливіше, мабуть, з того, що ми робимо на форумі. Намисто теж дуже влучне: збираючи матеріали по етнічним прикрасам, скільки всього ще є недослідженого і .. невідтвореного; такі прикраси нам потрібні! Але найбільше припала до серця закладинка -- прозоре мереживо, чисна мережка, такий улюблений орнамент... для мене вона найкраща!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Iriffka | Дата: Середа, 2009-09-02, 9:39 AM | Повідомлення # 3 |
перехожий
| каждая работа прекрасна,очень тяжело выбрать,ведь сколько труда и любви вложено,но тем не менее,конкурс есть конкурс и нужно выбирать. Мне больше по душе открытка.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-09-02, 11:52 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Мені сподобалось ВСЕ, що представлено на конкурс. Але перевагу віддала жіночій сорочці і доріжці "Дорога додому". Обидві сподобались чисто композиційно. Я не думала про вкладений в ці роботи час, просто торкнуло серце назва доріжки і віхерунок, а сорочка настільки гарна, що і самій таку захотілось мати Я би всім віддала голоси, але тоді зникне сенс голосування
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2009-09-02, 12:24 PM | Повідомлення # 5 |
побратим
| очень понравилась дорожка, и открыточка такая нежная и добрая, и княгиня замечательная! да и вообще все работы очень оригинальные и красивые!! и как тут выбирать??!!
|
|
| |
abilan | Дата: Середа, 2009-09-02, 2:14 PM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Обожнюю отакі чоловічі сорочки!!! З душею зроблена, це точно! Автору окрім голосу мої оплески!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Гість Нила Притула | Дата: Середа, 2009-09-02, 2:20 PM | Повідомлення # 7 |
Група: Гости
| Мне понравилась мотанка "Княгиня Светлая",оригинально,чувствуется хороший вкус мастера и то что работа выполнена с душой.Видно что сама мастер очень светлый человек.Я голосую за "Княгиню Светлую"!
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Середа, 2009-09-02, 3:25 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| А мені четвертий пункт подобається - як уявлю в цій туніці дитинку...
|
|
| |
Наталка | Дата: Середа, 2009-09-02, 8:55 PM | Повідомлення # 9 |
друг
| Ой ,дівчата, - КАПЕЦЬ ! Все таке гарне, миле ! Все , все сподобалось. роботи виконані професійно, з любов"ю . Всим конкурсантам оплески !!!! Навіть не знаешь на які роботі зупинитися- все до душі. Молодці всі ! В мене стільке позитивних емоцій зараз ! Але всеж таки вибрати треба, бо це ж конкурс ! Я віддаю свій голос за" Доріжку додому" і за сорочки- жіночу та чоловічу.
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-09-02, 9:59 PM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Сорочки - колосальна праця!! закладинка - золоті руки у вишивальниці!!! Доріжка додому і соняшники у вазі - фото шедевр!! Мої улюблені зелені кольори)) Намисто - аж відчувається подих історії, мабуть у такому ходили прадавні княгині, дуже гарна робота!!!! Взагалі - всі постарались!!!! Дякуємо модератору за роботу!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-09-02, 10:44 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Все фантастично гарне. Дивися на ці речі і розумієш які золоті руки у виконавців робіт. Дуже все подобається.Та оскільки треба вибрати переможця, то я голосую за жіночу сорочку
|
|
| |
яля | Дата: Четвер, 2009-09-03, 3:36 AM | Повідомлення # 12 |
друг
| Всі роботи чарівні, дуже сподобалась чоловіча вишиванка - титанічна праця. Лялька-мотанка -багата панні (не зрозуміла як там хрест намотаний), виглядає дуже органічно . Закладинка - гарнюня. В цій номінаціі мені важко було обирати, дякую дівчата.
Повідомлення відредагував яля - Четвер, 2009-09-03, 3:40 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2009-09-03, 9:25 AM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Я в захваті від усіх робіт, голосувала за дві з них - доріжку та жіночу сорочку. Зважаючи на опис роботи - саме "дорога додому" є справжнім "подарунком Україні". Але, повторюсь, всі роботи - надзвичайні. Так тримати!
Моя майстерня
|
|
| |
Ania | Дата: Субота, 2009-09-05, 4:04 PM | Повідомлення # 14 |
відвідувач
| A mne bol'she vseh ponravilas' detskaja rubashechka!!! No progolosovala ja za vse rubashki, potomu chto vse oni ochen' klassnye i trudojomkie, nu i eshe za lialechku, konechno! Molodcy!!!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Понеділок, 2009-09-07, 7:05 PM | Повідомлення # 15 |
мешканець сайту
| Всі роботи дуже гарні! Найбільш мені сподобалися сорочки. Особливо жіноча.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-09-10, 6:18 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Голосування закінчене Вітаємо переможця! 8.Сорочка чоловіча [ 37 голосів] [37.37%], автор Ludmila Протягом місяця переможець отримає приз від форума: - декоративний конверт www.vyshyvanka.ucoz.ru/ - гольницю-складанку для вишивальних голок (ручної роботи) - текстильну листівку ручної роботи від Bullet - вітальну листівку від адміністрації форума //Приз буде вислано протягом місяця з дня надання переможцем свої поштовї адреси з індексом і прізвищем в приватне повідомлення адміністратору// Починаємо вітати переможця
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-09-10, 6:31 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| + віртуальну нагороду в підписі під аватаркою ;) зовсім забула
|
|
| |
abilan | Дата: Четвер, 2009-09-10, 8:34 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Ludmila, дійно сорочка-переможиця! Браво, майстринє!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2009-09-11, 10:17 AM | Повідомлення # 19 |
побратим
| Ludmila, поздравляю с двойной победой!!!!
|
|
| |
Ludmila | Дата: П`ятниця, 2009-09-11, 11:41 AM | Повідомлення # 20 |
мешканець сайту
| abilan, Олька, дякую. Дякую всім хто проголосував за мої роботи, дякую за вашу підтримку
|
|
| |