Липневі рукоділля
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2008-07-03, 0:18 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Є така думка, робити щомісячні нетематичні конкурси на цікавішу вишиванку чи рукоділля. Всі роботи, представлені до конкурсу, повинні бути виконаними виключно протягом конкурсного місяця. Це можуть бути абсолютно різноманітні вироби: серветки, рушнички, пояски, торбинки, скатертинки, аксесуари для вишивання )гольнички, органайзери тощо) - і багато інших речей! Ці конкурси гарні тим, що нам з вами не потрібно спеціально до них готуватись. Якщо ви робите щось в той чи інший місяць, то можете виставити цю річ (речі) на загальний огляд, а потім - на голосування. Умови участі: - річ, представлена до конкурсу має бути виконана протягом даного місяця - річ, представлена до конкурсу МОЖЕ бути виставлена до огляду на будь-який інший сайт чи форум, окрім нашого - річ, виставлена до конкурсу, повинна бути зроблена руками учасника нашого форума Допустимі техніки: - вишивання - низання (намиста, бісер) - шиття - фільц - всі можливі техніки рукоділля Номінації: - тільки одна: найцікавіша робота місяця Кількість переможців: - Одна особа Нагороди і привілеї: - підпис під аватаркою - загальне схвалення і оплески - заохочувальний приз (матеріальний приз в області вишивання, в"язання чи ін., в залежності від захоплень переможця - буде визначатись адміністрацією). ПОТОЧНИЙ КОНКУРС: ЛИПНЕВЕ РУКОДІЛЛЯ Строки: до 20 липня надіслати на і-мейл адміна elisa[a]ukr.net листа з поміткою в темі *на липневий конкурс*. В листі вказати ваше ім"я, нікнейм, під яким ви зареєстровані на нашому форумі, назву конкурсної роботи, від 1 до 3 фотографій вашої конкурсної роботи, опис, техніку виконання, матеріали, бажано строки виконання. Увага: Листи без теми розглядатись не будуть! :) Питання приймаю в цій темі. Побажання до призів - теж тут:) Запрошую до бесіди
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Оля | Дата: Четвер, 2008-07-03, 12:13 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Дуже цікаве починання, от я ,наприклад, вирішила собі сумочку зробити, і це як додаткові ,як на інших сайтах кажуть ,"пиночки", стимул, щоб прискорити завершення свого починання
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-07-03, 1:17 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Оля) стимул, щоб прискорити завершення свого починання думаю, хороший стимул Покажете нам потім?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2008-07-06, 1:03 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| уже надійшла перша заявка на участь в конкурсі (з фотографіями і описом). Чекаю на інших
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2008-07-12, 0:20 AM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| До кінця прийому робіт на конкурс липневих рукоділь лишилось 11 днів!!! Поки що всього 3 учасника, разом з адміном ))) Не соромимось, надсилаємо мені на пошту все, що зроблено руками в липні, до 22 липня!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2008-07-19, 9:22 AM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| marta, всі листи прийняті ) Але мене дивує патріотизм українців, що мають поштовики на російських серверах. Моя скринька на укр. неті. Останнім часом російські поштовики не в ладах з українськими (певно, у вас яндекс, мейл ру чи щось подібне, або ж гмейл). З українських поштовиків листи доходять коректно. Я отримую від вас по декілька листів. Тому відписую, що ваш лист отримано ЛИШИЛОСЬ 1,5 ДНІ!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2008-07-21, 6:31 PM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Повідомляю: отримано від ТАНА наволочку на липневий, крижмо і конверт на дитячий, 2 рушника на довгостроковий конкурс рушни\ка МАРТА - лялька на липневий, ДЗВІНКА - рушник на конкурс рушника Я ще не дуже організувалась, тому, якщо ваша ласка, будь ласка, відпишіться в тілі кожного конкурса про вашу участь буду дуже вдячна Л.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 9:48 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| На липневий конкурс представила 1. Чохол для мобільного і прикраса -- гердан --- 2-в-1. 2. Наволочка, прикрашена вишивкою.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
marta | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 10:48 PM | Повідомлення # 9 |
перехожий
Група: Користувачі
| На липневий конрукс представила вишиту ляльку
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2008-07-23, 1:07 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| прийом робіт закінчено. За пару днів - вивішуємо результати і відкриваємо голосування. Питання до спільноти: який термін вказувати для голосування?
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2008-07-23, 9:48 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Тиждень.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2008-07-23, 12:12 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| На мою думку - не менше тижня, можна і два, все ж пора відпусток!
ore et labore!
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2008-07-24, 4:39 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Привіт усім! Вибачте, може я неуважна, але я не бачу де можна подивитися ці роботи та проголосувати за них..... А взагалі - чудова ідея! Дуже дисциплінує! Але фиходить, на виконання роботи тільки днів 10-15.... Треба бути просто "асом" у цій справі щоб встигнути! Треба буде спробувати в наступному місяці ...... тільки як встигнути?????
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-07-29, 2:22 AM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| 2 0 0 9 Ну що, дівчата (і хлопці?), готові до фінішного конкурса літніх рукоділь? Навишивали щось за літні два місяці? Маєте можливість ще встигнути виготовити дещо за серпеь! У нас накопичились деякі веселі призи для вас! (призи будуть вислані Укрпоштою з повідомленням, щоб не згубилось) Як вам така ідея взагалі?
|
|
| |
Vikaho | Дата: Середа, 2009-07-29, 11:47 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Нічого собі! Ідея СУПЕР! (дівчата і хлопці, підключайтеся, кажіть, що навишивали багато всього ) а які номінації, яка тематика, і коли почнеться голосування?
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-07-29, 6:16 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Vikaho) а які номінації, яка тематика, і коли почнеться голосування? ну, думала, зробимо як минулого року: просто літні рукоділля,в сі в купу, оберемо з голосування трьох-чотирьох найкращих по результатам опитування і розішлемо призи. Віко, твої пропозиції? (п.с. якщо хтось зголоситься стати координатором конкурса - я ще й *приплачУ* якимось призом тій людині від себе, бо це так важко мені, коли всі шлють листи, не дотримуються форми, потім їм треба відписувати перепитувати щось, а потім уважно, щоб не пропустити, ті фоти вивішувати на радикал, троха марудно... Є бажаючі допомогти в організації конкурса? Дамо значок під аватар *Координатор конкурсів* ну і загальнофорумчанська любов на додачу!
|
|
| |
Vikaho | Дата: Середа, 2009-07-29, 8:15 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| Мгм, тепер треба подумати, що я ще не виставляла у себе в ЖЖ Я ж ще жодного разу не брала участь у конкурсах Вишиванки Пропозицій поки що немає. Мабуть, дійсно краще все в купу, адже влітку сад-город-море-пляж, і у рукоділля мертвий сезон. А щодо координатора конкурса - я спочатку подумала, що можу взятися, а потім зрозуміла, що я ж в такому випадку знатиму, де чия робота Так нецікаво! Але якщо ніхто не зголоситься, можу спробувати
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2009-07-29, 10:18 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| я вже готуюсь до конкурсів, адже перемога в одному тягне до підкорення нових вершин))) тому я - за! я можу допомогти, але не знаю всіх умов конкурсу
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-07-30, 10:08 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Можу не брати участь у конкурсі, щоб не отримати своїх призів))) Дамо дорогу молоді))) Давай, Bullet, я зроблю (зголошуюсь на плату*))) у вигляді маленьких печворкових сама знаєш чого).
|
|
| |
abilan | Дата: П`ятниця, 2009-07-31, 7:31 PM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Хочу прийняти участь, але не дуже зрозуміла що куди писати і які саме умови. Пропоную таки проголосили чітко.
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |