Конкурс вишитого рушника
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2008-07-02, 11:58 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Закликаємо до участі в конкурсі на вишитий рушник! Номінації: Рушник вишиваний: 1) весільний (під ноги і/або під хліб); 2) божник; 3) декоративний. Надати опис використаних матеріалів, застосованих технік, автора ідеї, схеми, тощо Умови конкурсу. Приймаються рукодільні речі, створені у поточному 2008 році. Конкурсні роботи не повинні фігурувати в жодному іншому конкурсі або форумі в мережі. Робота на конкурс приймається у вигляді 1-3 фото (бажаними є загальний вигляд виробу і крупний план) та короткого опису роботи, в якому обов’язково вказати авторство, назву роботи, її розмір, опис застосованих традиційних народних технік виконання та перелік використаних матеріалів. Кількість робіт від одного учасника − необмежена. Роботи примаються до ??? жовтня 2008 року включно. Переможці конкурсу будуть визначені шляхом голосування і відзначені приємними призами. до 10 вересня 2008 надіслати на і-мейл адміна elisa[a]ukr.net листа з поміткою в темі *на конкурс вишитого рушника*. В листі вказати ваше ім"я, нікнейм, під яким ви зареєстровані на нашому форумі, назву конкурсної роботи, від 1 до 3 фотографій вашої конкурсної роботи, опис, техніку виконання, матеріали, бажано строки виконання. Увага: Листи без теми розглядатись не будуть! Питання приймаю в цій темі. Побажання до призів - теж тут:) Доповнення і уточнення пишіть в тему:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2008-07-03, 9:53 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Гіп-гіп, ура! Нарешті, зі скриньок вишивальних дістанемо свої рушники як раз на Покрову -- у народну весільну пору року. (Моя участь у формуванні призового фонду конкурсу вже заявлена пані адміністратору).
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-07-03, 1:25 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| З"явилась думка зробити цікавий органайзер для вишивальниці своїми (моїми) руками. Спробую і якщо вийде досить пристойно, включу до призового фонду зі свого боку Ну, диск з новинками вишивальницького світу, нитки, канва - це все лишається у призовому фонді, як годиться:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dzzvinka | Дата: Четвер, 2008-07-03, 2:46 PM | Повідомлення # 4 |
перехожий
| завтра принесу фотки мого весільного рушника, який я закінчила вишивати на минулому тижні. а куди надсилати?
Червоний - то кохання, а чорний - пекла дно
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-07-03, 7:31 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Dzzvinka, Quote до 10 вересня 2008 надіслати на і-мейл адміна elisa[a]ukr.net листа з поміткою в темі *на липневий конкурс*. В листі вказати ваше ім"я, нікнейм, під яким ви зареєстровані на нашому форумі, назву конкурсної роботи, від 1 до 3 фотографій вашої конкурсної роботи, опис, техніку виконання, матеріали, бажано строки виконання. Увага: Листи без теми розглядатись не будуть! відредагувала текст. Листи мені!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2008-07-14, 10:03 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Отримала фотографії від ДВОХ форумчанок на конкурс рушника. Активніше, шановні
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2008-07-22, 9:53 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Представила 2 весільні рушники. Поки що ))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dzzvinka | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 12:31 PM | Повідомлення # 8 |
перехожий
| А вишиванку можна на конкурс?
Червоний - то кохання, а чорний - пекла дно
|
|
| |
Natty | Дата: Понеділок, 2008-07-28, 10:13 PM | Повідомлення # 9 |
перехожий
Група: Користувачі
| Tana, чого ж ти не сказала мені про конкурс, я ж розказувала тобі, що маю бажання саме зараз зробити комплект весільних рушників. Тепер є стимул їх домальовати і вишити до 10 вересня! Льон вже придбала, тепер буду готувати проект
Фахівець з промислової комп'ютерної вишивки
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2008-07-29, 3:25 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dzzvinka) А вишиванку можна на конкурс? вишиванку можна на довгостроковий конкурс вишиванки Не все ж одразу Quote (Natty) Tana, чого ж ти не сказала мені про конкурс, я ж розказувала тобі, що маю бажання саме зараз зробити комплект весільних рушників. Тепер є стимул їх домальовати і вишити до 10 вересня! Льон вже придбала, тепер буду готувати проект Ну от, матимете стимул Ой, вишивальниці... Ну ви і рвонули на конкурс! Але ж я тішусь Маю невеликі проблеми з скачуванням отриманних фотографій на липневий конкурс. Але не біда. Все одно голосування відбудеться. Хіба що на кілька днів пізніше запланованого.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2008-08-01, 10:39 AM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Конкурс рушників збирає призи. Рушник під хліб класти -- приємно почитати книжечку про коровай, обрядові особливості хлібні, приповідки та звичаї. Вадим Мицик "СИН ЗЕМЛІ І СОНЦЯ"
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Вівторок, 2008-09-16, 9:42 PM | Повідомлення # 12 |
відвідувач
| Єх, не вгледіла цю тему раніше. Вишивати вже занадто підно. Що ж , буду вболівати за конкурсні роботи
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2008-09-16, 11:45 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| fishka_87, вишивати ніколи не пізно. Ще будуть конкурси
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Середа, 2008-09-17, 10:34 AM | Повідомлення # 14 |
відвідувач
| Quote (Bullet) fishka_87, вишивати ніколи не пізно. Ще будуть конкурси wink Я вже працюю над цим питанням
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2008-09-17, 12:29 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Пропоную долучити опублікований рушник fishka_87 до нашого конкурсу (він же геть свіжесенький)
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2008-09-20, 0:01 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Підтримую пропозицію. Свіжих включити, оскільки зволікання ненавмисне, тим більше - не так й багато конкурсних робіт, щоб відгороджуватися від них термінами.
ore et labore!
|
|
| |
Mavka | Дата: Неділя, 2008-09-21, 5:23 PM | Повідомлення # 17 |
відвідувач
| А ще можно на конкурс вишитого рушника? Чи вже пізно? Додано (2008-09-21, 5:23 Pm) --------------------------------------------- Так, уже зрозуміла. Господі, після відпочинку до мене як до жирафи доходить. Зараз спробую відправить.
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала...
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Неділя, 2008-09-21, 9:55 PM | Повідомлення # 18 |
відвідувач
| Quote (Bullet) на і-мейл адміна elisa[a]ukr.net листа Чотири рази намагалася віправити туди литса - усі повернулися
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2008-09-21, 11:47 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (fishka_87) Чотири рази намагалася віправити туди литса - усі повернулися Мій укр.нет так реагує на рамблер ваш і на інші російські поштовики. Всі ваші листи я отримала і відписалась. Quote (Пасіонарія) тим більше - не так й багато конкурсних робіт, щоб відгороджуватися від них термінами. Кількість учасників у цьому конкурсі вас приємно здивує, гарантую
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Понеділок, 2008-09-22, 0:04 AM | Повідомлення # 20 |
відвідувач
| Quote (Bullet) ій укр.нет так реагує на рамблер ваш і на інші російські поштовики От воно що Буду знати на майбутнэ
|
|
| |