Зустріч з Марією Маєрчик
|
|
Tana | Дата: Субота, 2012-01-21, 7:27 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Першопричина Шановні форумчани! Отримали попередню домовленість про зустріч з Марією Маєрчик, автором "Ритуал і тіло. Структурно-семантичний аналіз українських обрядів родинного циклу" Про книгу Зустрічаємось 26.05 в Києві, в бібліотеці імені Наталі Забіли за адресою проспект Науки, 4 Формат зустрічі -- питання-відповіді за темою монографії. Книгу можна придбати, почитати, підготуватись в "Книгарні Є", в "Науковій Думці" на вул. Грушевського, найдешевше у видавництві "Критика" на вул. Гончара. Прошу зацікавлених осіб висловитись!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mod | Дата: Субота, 2012-01-21, 8:11 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| я хочу прийти
|
|
| |
Kaluna | Дата: Субота, 2012-01-21, 8:25 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Я теж
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-01-21, 8:38 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Дівчата-киянки, якщо книгу не придбали, можу дать почитати, приїзжайте в гості, час є. Тримаємо руку на пульсі.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-01-21, 10:44 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, дякую тобі за таку клопітку працю з організацією зустрічей! Дуже хочу бути присутньою, але маю у лютому курси підвищення кваліфікації. Нічого невідомо поки що.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Киянка | Дата: Неділя, 2012-01-22, 3:21 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Tana, я теж хочу приєднатися, але мої питання в іншому: чи можна прийти на зустріч, попередньо не прочитавши книжку? Просто моя домашня бібліотека вже переповнена книжками, відтак я їх давно не купую, лише най-най-найнеобхідніші. Зрозуміло, що авторові приємніше, коли є зворотній зв'язок, інформація поширюється серед зацікавлених й зустріч є предметно-змістовною, тому чи можна її викласти в електронному вигляді? Завчасно дякую!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-01-22, 5:42 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Звісно, Киянка, можна, я просто надрукувала побажання автора, пані Марія дуже відповідальна поставилась до прохання про зустріч і не хоче витрачати час на переказ книжки. Стосовно електронної версії книги. Я не зустрічала. Можливо, якась добра душа відсканує, розпізнає, викладе. А про обряди наші говорити-не-переговорити, це правда, і завжди цікаво, якщо це фахівець мовить, а не штампи з народознавства за 5- клас (хоча всі книги є хорошими і повчальними))))
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2012-01-22, 7:24 PM | Повідомлення # 9 |
мешканець сайту
| Tana, дякую. Попередньо записуйте мене у список слухачів, якщо життя не внесе свої корективи до кінця лютого.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2012-01-22, 8:56 PM | Повідомлення # 10 |
Активіст форума
| Quote (Tana) Стосовно електронної версії книги Знайшла на ex.ua у форматі djvu (шукається через пошук - Маєрчик).
|
|
| |
Ясна | Дата: Середа, 2012-01-25, 1:25 PM | Повідомлення # 11 |
друг
Група: Користувачі
| http://www.svit.in.ua/kny.htm http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=29069 тут можна скачати книгу Марії Маєрчик. Дуже хочу на зустріч. це 25 лютого буде?Додано (2012-01-25, 1:25 PM) --------------------------------------------- Запишіть і мене попередньо. Якщо діти будуть здорові, то обов"язково буду.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-01-25, 3:42 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Тетяна, Ясна, дякую за лінки. Дата ще відкрита.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-02-10, 4:51 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Зустріч переноситься на кінець березня, чекаємо нової звістки від пані Марї.
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2012-02-10, 5:41 PM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Ніколи не планую нічогонаперед, але хочу потрапити також з Маріанною. В неї курсова була про обрядовість.
я всіх люблю
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-02-12, 0:39 AM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Tana, хочу проанонсувати цю зустріч у розділі новин. З датою поки не визначились? маякни, коли буде. Або, будь ласка, сама повісь тоді новину. Хочеться, щоб побільше людей долучилось до наших заходів
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-02-12, 2:06 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Звісно, щойно матиму точну дату, сповіщу...
|
|
| |
Ясна | Дата: Понеділок, 2012-02-13, 0:19 AM | Повідомлення # 17 |
друг
Група: Користувачі
| мене перенесення зустрічі трохи радує. У такі морози важко зірватися через пів України.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2012-03-06, 7:20 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Tana, а ця зустріч так і не відбулась?
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-03-07, 0:09 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Поки що ні, чекаємо на кінець березня.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2012-05-09, 9:29 AM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| 26 травня пані Марія буде в нас. Тож призначаємо зустріч.
|
|
| |