Події, що стосуються вишиванки
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2009-07-01, 8:23 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Vikaho) А майстри там, між іншим, платять за місця! я знаю.. 200 грн за 2 дні ярмаркування + по 50 грн за нічліг в гуртожитку... А на Артполі ще дорожче, в Свіржі - ще дорожче... Quote (Vikaho) але там щось незрозуміле з автобусами: не зрозуміло, як добиратисяя додому. Пишуть на сайті, що ходитиме спец. маршрут до Києва.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Vikaho | Дата: Середа, 2009-07-01, 8:24 PM | Повідомлення # 62 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Я уявляю, які тоді ціни на товари, якщо стільки за місце платити...
|
|
| |
ulyafare | Дата: Четвер, 2009-07-02, 12:34 PM | Повідомлення # 63 |
побратим
| У суботу відбудеться відкриття чеського села в музеї під відкритим небом "Пирогово", передає «Українська правда». У музеї відтворили чеське сільце Велке Поповичі, повідомляють організатори дійства. На гостей свята чекатимуть справжнє чеське пиво, запальна музика і народні пісні, "водіння кози", чеський футбол. Крім того, усіх охочих навчать танцювати справжню польку під запальну музику етно-колективів TOPORKESTRA і "Перкалаба". (http://kyiv.proua.com/news/2009/07/01/175622.html)
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-07-02, 12:43 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Їду з Києва на вихідні, про Пирогово дуже цікаво, дякую за повідомлення.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Vikaho | Дата: Четвер, 2009-07-02, 4:12 PM | Повідомлення # 65 |
побратим
| Назва села підозріло схожа з назвою з реклами чеського пива Kozel. Прочитала про "водіння кози", і тепер не сумніваюся, що це рекламне дійство Шкода, якщо Пирогів піде таким шляхом
|
|
| |
ulyafare | Дата: Четвер, 2009-07-02, 5:33 PM | Повідомлення # 66 |
побратим
| Виглядає на правду. Мені назва здалась схожою, проте не змогла пригадати звідки... Vikaho, Ти - Шерлок Холмс!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 2:13 AM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
| дівчата, остаточно відомо: їду на Трипільське коло на обидва дні! Головне - не забути фотоапарат (я постійно щось забуваю). ура!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
яля | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 2:50 AM | Повідомлення # 68 |
друг
| Дівчата відвідини Свіржа для майстрів безкоштовні ось офіційний сайт там все чітко написано
|
|
| |
ulyafare | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 1:20 PM | Повідомлення # 69 |
побратим
| 9 липня в парку на Відрадному відкриють "Мамаєву слободу" 9 липня по вулиці Михайла Донця, 2 (колись частина Відраднинського парку) в Солом’янському районі Києва відкриється Центр народознавства "Мамаєва слобода". Він нагадує музей під відкритим небом Пирогів, але головна відмінність у тому, що "слобідські" експонати зроблені сучасними майстрами - за стародавніми кресленнями, це не "оригінали", пише "Газета по-київськи". Будували "Мамаєву слободу" 8 років. Усього на території центра 98 об`єктів: хати сотника, ворожки, джур (садиба козаків), військова канцелярія, шинок, кузня, гончарна, ткацька й інші майстерні, театр. ... Відкриття центру відбудеться о 14.00. Для тих, хто приходитиме у вишиванках, - вхід буде безкоштовний. Для інших - коштуватиме близько 20 гривень. http://kyiv.proua.com/news/2009/07/02/163108.html
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-07-03, 4:17 PM | Повідомлення # 70 |
маніяк графічних ліній
| Quote (яля) Дівчата відвідини Свіржа для майстрів безкоштовні ось офіційний сайт там все чітко написано Не бачу у твоєму повідомленні оф. сайта.. крім того, учатсь то безкоштонв, але [url=http://www.gabri.kiev.ua/content/view/92/93/lang,uk/]читаймо вартість вхідного квитка[/url] , Вартість 3-денного квитка: Фанзона до 30 червня – 200 грн. З 1 липня – 250 грн. VIP-зона до 30 червня – 800 грн. З 1 липня – 1000 грн. + 10 грн на добу за намет + дорога + харчі, огогого виходить Але сподіваюсь,в се буде добре і я потраплю
|
|
| |
яля | Дата: Субота, 2009-07-04, 1:01 PM | Повідомлення # 71 |
друг
| Bullet, http://www.gabri.kiev.ua/content/view/101/101/lang,uk/ , для майстрів фанзона безкоштвна
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-09-14, 4:23 PM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
| Курси білоруської вишивки з ЖЖ-спільноти, погляньте, які хороші теми і фото. Таке все близьке)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-09-15, 0:10 AM | Повідомлення # 73 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Курси білоруської вишивки з ЖЖ-спільноти, погляньте, які хороші теми і фото. Таке все близьке))) Дійсно, все як у нас!!!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 5:37 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Щойно телефонували органызатори фестивалю "Рожаниця", що відбудеться завтра в Бобриці. Я не планувала їхати, але, можливо, комусь ця інформація стане в нагоді.
|
|
| |
Chere6nya | Дата: П`ятниця, 2009-10-09, 9:53 PM | Повідомлення # 75 |
побратим
| 17-18 жовтня у Києві відбудеться фестиваль "ХобіФест" Подробиці тут http://www.hobbyhata.com.ua/ Я там планую бути, як участник.
|
|
| |
Світланка | Дата: Субота, 2009-10-10, 11:30 AM | Повідомлення # 76 |
побратим
| Chere6nya, а де саме буде проходити цей фестиваль?
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Субота, 2009-10-10, 7:43 PM | Повідомлення # 77 |
побратим
| Місце проведення фестивалю: Учбовий Центр «Славутич», проспект Перемоги, 67, 5 хв. від метро «Нивки»
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-10-12, 9:06 PM | Повідомлення # 78 |
маніяк графічних ліній
| Ура!!! Наша ВікаХо там бере участь ) Прийдемо її підтримати
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Вівторок, 2009-10-13, 10:29 AM | Повідомлення # 79 |
побратим
| Ура! Тоді до зустрічі!
|
|
| |
Vikaho | Дата: Вівторок, 2009-10-13, 2:21 PM | Повідомлення # 80 |
побратим
| аааааа, мене розсекретили!!! О_О ми там будемо з Черешенкою, тому приїжджайте в гості
|
|
| |