Події, що стосуються вишиванки
|
|
Яга | Дата: Понеділок, 2013-04-15, 1:33 AM | Повідомлення # 341 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Птичко, альбом наче публічний, але без залогінення у фейсбук чомусь не відкривається . А посилання Kalunu у Вас всі відкрились? Хоча може бути, бо то контент сторінок, а це особистий...
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Птичка | Дата: Вівторок, 2013-04-16, 5:15 PM | Повідомлення # 342 |
побратим
| Цитата (Яга) без залогінення у фейсбук чомусь не відкривається
Bullet, ось в чому причина....я там не зареєстрована..Яга, так...по посиланнях Олі Калини все що треба роздивилась...
|
|
| |
Яга | Дата: Четвер, 2013-04-18, 12:53 PM | Повідомлення # 343 |
побратим
| Ще відео, віднайдене в Тенетах
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
Повідомлення відредагував Яга - Четвер, 2013-04-18, 2:52 PM |
|
| |
Alessia | Дата: Четвер, 2013-04-18, 1:54 PM | Повідомлення # 344 |
побратим
| Дякую Яга! Море задоволення!
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2013-05-18, 10:54 PM | Повідомлення # 345 |
Мудра людина
| Останнім часом рідко слідкую за форумом, можливо ця інформація вже лунала - я повторюсь. Грандіозна всеукраїнська акція з популяризації традиційного одягу. Запоріжани, у нас теж буде! 25-05-2013 Площа Поляка, сподіваюсь побачити знайомі обличчя!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-07-30, 3:34 PM | Повідомлення # 346 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Гадаю, багатьом буде цікавий Вишивальний Тиждень на Ярмарці Майстрів. Одні можуть черпати нові ідеї та натхнення звідти, іншим цей тиждень буде помічником у продажу вишитих робіт на Я.М."і.
http://www.livemaster.ru/themeweek/vyshitaya-skazka
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Яга | Дата: Вівторок, 2013-08-13, 5:44 PM | Повідомлення # 347 |
побратим
| до уваги львів'янок: ось таке відшукалось в Мережі Семінар з сокальської вишивки
|
|
| |
Олена- | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:26 AM | Повідомлення # 348 |
друг
| я відвідую 95% мистецьких подій у області, але рідко ношу з собою фотоапарат. тому з дозволу подруг, які з ним товаришують більше, додам посилання на події цієї осені. у нас художній музей. який з 2003 року щороку приймав у себе виставку вишиваних робіт, запровадив чудову традицію: щороку вони надають право персональної виставки майстриням, які, на їх думку, мають значний доробок у цій області. так, у минулому році відбулася персональна виставка родини Васкул (мама Люба - вишивка, переважно на релігійну тематику (у родині мав місце чудесний випадок зцілення, за який вони вдячні і через роки - та реконструкція і зеберження традиційних візерунків краю) донька - бісероплетення)
|
|
| |
Олена- | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:29 AM | Повідомлення # 349 |
друг
| у цьому році право персональної виставки отримали дві подруги, працівники обласної бібліотеки. серед їх доробок - вишивка (рушники, серветки), розпис по склу тощо. запрошую віртуально відвідати подію під назвою "таїни жіночої душі"
|
|
| |
Олена- | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 2:37 AM | Повідомлення # 350 |
друг
| Особливо зворушливою стала виставка нашої землячки з далеких світів Галини Дженикай. майстриня у свій час здобула спеціальну освіту у Вижницькому училищі декоративно-прикладного мистецтва. Життя розпорядилося по-своєму: вже понад 10 років пані Галина живе у Португалії поїхала туди, не маючи ніякої літератури з вишивки під рукою. по пам'яті, по крупицях відтворює на папері візерунки юних років, подекуди модифікує, привносить свої елементи. мріє, щоб її колекція та доробки побачили світ у друковану виданні ... кому цікаво і можливо їй допомогти у реалізації задуму - пишіть дівчатам з нашого клубу або голові Окс0832 (сподіваюся, з ніком не наплутала)
і декілька фотографій
|
|
| |
ТМК | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 11:34 AM | Повідомлення # 351 |
Мудра людина
| Олена-, дякую за можливість подивитись на всю цю красу!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2014-02-11, 0:02 AM | Повідомлення # 352 |
Мудра людина
|
Зустріч з Іриною Свойнтек. В рамках щорічних "Стрітенських зустрічей" в Городенці. 14 лютого 2014 року о 12 год в центральній районній бібліотеці, світлиця "Берегиня". (м. Городенка, вул. Івана Богуна, 3) Запрошую всіх бажаючих
ore et labore!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2014-02-15, 1:43 AM | Повідомлення # 353 |
Мудра людина
| Відбулася зустріч
ore et labore!
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2014-02-15, 9:47 AM | Повідомлення # 354 |
Мудра людина
| Як добре! Розкажете докладніше?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-02-15, 3:56 PM | Повідомлення # 355 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Пасіонарія ( ) Відбулася зустріч добре і цікаво! Я теж приєднуюсь до бажаючих почитати розповідь! І я собі подумала: що ота малеча навіть не розуміє, з якими МЕГА майстрами спілкується Пощастило їм, еге ж?;)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: П`ятниця, 2014-05-16, 1:56 PM | Повідомлення # 356 |
Активіст форума
| Ось прочитала про черговий Мегамарш у вишиванках, завтра, збір о 13-й біля Золотих воріт. Ніхто не збирається прогулятись? http://vyshyvanka.net/en/blog/cholovichi-vyshyvanky-megamarsh
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-09-21, 8:28 PM | Повідомлення # 357 |
мешканець сайту
| 20 вересня в Києві відбувся 14-й Мегамарш у вишиванках.
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-09-21, 8:32 PM | Повідомлення # 358 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-09-21, 8:33 PM | Повідомлення # 359 |
мешканець сайту
|
|
|
| |
Киянка | Дата: Неділя, 2014-09-21, 8:43 PM | Повідомлення # 360 |
мешканець сайту
| У Києві впродовж 17-21 вересня на території Софії Київської тривав Фестиваль флористів. Тематикою цього року стало українське весілля. На конкурс мали бути представлені весільна арка, коровай, гільце та віночок нареченої. Запрошую до перегляду.
|
|
| |