Обмін на квіткову тематику
|
|
shtynka | Дата: Неділя, 2012-02-05, 0:11 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Обмін на квіткову тематику. У пакуночку має бути щось пов"язане саме з квітами: листівка, цукерки Ромашка чи інші, фото квітів, біскорню з квіточками, прихватка з квіткою.....все, що підкаже фантазія!
Зголошуйтесь до 20 лютого. 21 розіграємо пари. Відправлення до 1 березня.
ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЧЕКАТИ ВЕСНУ З ЇЇ ЯСКРАВИМИ КОЛЬОРАМИ!!!
Координатор обміну: soncevuda
Список учасників: 1. soncevuda + 2. Bullet + + 3. Сестра_Юлія + 4. Яга + 5. Svitlyk + 6. Марина19+ 7. Жанна, + 8. welshrabbit,+ 9. Тетяна,+ 10. Пасіонарія, + 11. Cherry + 12. Tana + 13. Лелітка + 14. Jasjka + 15. olimpia + 16. Mod + 17. sjana_if 18. Angelika + 19. romannah ++ 20. veronika +
+ - відмітка про отримання квіткової посилочки:)
Моя майстерня
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2012-03-20, 0:28 AM |
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2012-03-12, 2:34 PM | Повідомлення # 121 |
мешканець сайту
| Quote (welshrabbit) Лізо, я з радістю візьму участь ще в одному обміні! Можна зробити великодній
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-03-12, 3:26 PM | Повідомлення # 122 |
Мудра людина
| До дня народження доні отримали ми квіткове щастя від welshrabbit. Небо дослухається до моїх побажань, бо останнім часом приглядала доні віночок, думала саме про плаский, а тут таке щастя-подарунок від Оленки, як написано в листі, в співавторстві з Bullet, частина квітів -- з виграної цукерки від Лізи). Одягали, міряли, але фотографуватись не бажаємо ніяк. Обіцяю фото в сорочці й у віночку трішки згодом. Далі. В мене вже чимало улюблених речей від Олени, а тепер прихватка квіткова, зразу беру в роботу, бо річ не тільки красива, а й практична, точно знаю. Браслет з квітами, що зійшли з вишиванки, теплий лист, яскрава листівка і вся симпатія, приязнь і інтернет-дружба з welshrabbit. Дякую, люба! Дякую організатору, координатору і всім учасникам за квітковий обмін, який додає радості, сил та оптимізму!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2012-03-12, 7:25 PM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Ура , я так рада, що все сподобалося, а обміни нас безумовно зближують!
|
|
| |
Яга | Дата: Понеділок, 2012-03-12, 9:07 PM | Повідомлення # 124 |
побратим
| Нарешті і я звітую про отриманий подарунок. Отримала ще 9 березня квітковий привіт від Романи cherry зі Львова : Тут неймовірне квіткове багатство і щастя . Серветки з квітами художньою гладдю, закладинка з тюльпанчиком, блокнотик з ексклюзивною обкладинкою, схеми для квіткових серветок хрестиком і сорочки в борщівському (квітковому) стилі і листівка-привіт зі Львова. А ота рожевенька троянда, то не просто так, вона розкладається в торбинку! І ще там був магнітик з ромашками і божою корівкою, але він якось хитро втік з мого поля зору і не потрапив у кадр.
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-03-12, 9:36 PM | Повідомлення # 125 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (veronika) Можна зробити великодній я тільки підтримую Тим більше, що Великдень цього року раненько, у православних 15 квітня, у католиків, якщо не помиляюсь, взагалі 4 квітня.
Відкривати новий обмін?
Яга, welshrabbit, Tana, радіємо разом, що самі себе зближуємо Самі граємось, самі відправляємо, самі радіємо Клас Який самодостатній форум у нас Вношу зміни в перше повідомлення! ще п"ятеро форумчанок не обдаровані або не встигли звітувати!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2012-03-12, 10:56 PM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| Новий, так, щойно завершимо цей, можна запускати новий)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
romannah | Дата: Вівторок, 2012-03-13, 2:18 AM | Повідомлення # 127 |
мешканець сайту
| Безмежно вдячна Сестрі Юлі за подаруночки!!!! Юлечко, в тебе справжні золоті руки. обовязково покажу всі отримані подарунки від Юлі та від nosiknata.
я всіх люблю
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2012-03-13, 2:18 AM | Повідомлення # 128 |
Мудра людина
| Дівчата! І до нас з Юлею прийшло квіткове і весняне щастя від Роми - ЧЕРРІ зі Львова Тепла відкриточка з побажаннями, маленька лялечка, котру можна перевдягти, квіти , квіти в усіх проявах, вишиті, штучні, схемки квіткові перев"язані чудовою стрічечкою, квіткові бісеринки на коралики. Море море квітів! Ромочко, дякуємо тобі! Дякуємо за цю теплу квіткову весну! ПРИЄМНО,ЯК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Питання на засипку:" Де у Львові можна купити таку ниточку тверду на коралики, що ти нам спрезентувала?"
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-03-13, 2:30 AM | Повідомлення # 129 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, ти певна, що це в квітковому обміні? Не може такого бути, щоб дубль від одного учасника.. від Роми вже отримала Юля Яга Але радію за вас, по-любому, такий приємний весняний привіт
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2012-03-13, 11:50 AM | Повідомлення # 130 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Dmutrik09, ти певна, що це в квітковому обміні? Не може такого бути, щоб дубль від одного учасника.. від Роми вже отримала Юля Яга Так , певна! Р ома так і написала: В рамках квіткового обміну - мій маленький пакуночок".
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: Середа, 2012-03-14, 12:17 PM | Повідомлення # 131 |
побратим
| От знову всіх я запутала! Мій офіційний партнер по обміну- Яга, але ж можу трошки квіткового настрою подарувати ще комусь Леся, такий шнурочок- у магазинах "Монпасьє" в Ашані і на вул.Галицькій))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-03-14, 2:17 PM | Повідомлення # 132 |
маніяк графічних ліній
| Quote (cherry) От знову всіх я запутала! Так Але ти знову всіх ощасливила
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2012-03-14, 3:54 PM | Повідомлення # 133 |
Мудра людина
| cherry, Ромочко! Дякую ще раз за цей квітковий сюрприз!
Моя майстерня ®
|
|
| |
soncevuda | Дата: Четвер, 2012-03-15, 2:04 PM | Повідомлення # 134 |
мешканець сайту
| от от поки я була в роз"їздах тут скільки прийшло подаруночків!!!! чекаємо ще трохи звітів і все )))))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-03-15, 3:24 PM | Повідомлення # 135 |
маніяк графічних ліній
| Рівно місяць до Великодня. Пропонуйю тим, хто має бажання координувати обмін (або спробувати свої сили вперше, або тих, хто вже має досвід) зголоситись і я відкрию тему обміну Великоднього!
|
|
| |
Mod | Дата: Четвер, 2012-03-15, 4:47 PM | Повідомлення # 136 |
побратим
| номер мого відправлення, - 6105221711406, перепрошую за те що довго відправляла
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2012-03-15, 6:00 PM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| Хвалюсь і я "квітковими" дарунками, які отримала від sjana_if з Франківська. І як у невеликому конверті вмістилось скільки симпатичних штучок?! Усе буде задіяне у творцості, усе знадобиться. Дякую щиро!
|
|
| |
Mod | Дата: Четвер, 2012-03-15, 8:25 PM | Повідомлення # 138 |
побратим
| сьогодні подивилась на сайті "Державного поштового зв"язку", посилка лежить вже на пошті одержувача )))
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 2:42 AM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
| хвалюсь радісною посилкою від Роми Юхими, що , вочевидь, вирішила квітково полюбити всіх :)* Дивіться, яка тут краса в посилочці: і відріз суперової тканини (Рома, з неї я вже точно бачу сумку!), і вишивка ручна, сонях прекрасний!!!, і ландиші (Ромочко, будуть розібрані на декор листівок)*, і дуже дуже класна прекраса в вигляді диску, мій улюблений розмір, моя улюблена форма!!! ДЯКУЮ!
|
|
| |
romannah | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 5:11 PM | Повідомлення # 140 |
мешканець сайту
| Bullet, який сонях чудовий! Вітаю. І тканина в вашому стилі. А конвалії- вже відчуваю весняні пахощі на Хрещатику.
я всіх люблю
|
|
| |