Обмін на квіткову тематику
|
|
shtynka | Дата: Неділя, 2012-02-05, 0:11 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Обмін на квіткову тематику. У пакуночку має бути щось пов"язане саме з квітами: листівка, цукерки Ромашка чи інші, фото квітів, біскорню з квіточками, прихватка з квіткою.....все, що підкаже фантазія!
Зголошуйтесь до 20 лютого. 21 розіграємо пари. Відправлення до 1 березня.
ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЧЕКАТИ ВЕСНУ З ЇЇ ЯСКРАВИМИ КОЛЬОРАМИ!!!
Координатор обміну: soncevuda
Список учасників: 1. soncevuda + 2. Bullet + + 3. Сестра_Юлія + 4. Яга + 5. Svitlyk + 6. Марина19+ 7. Жанна, + 8. welshrabbit,+ 9. Тетяна,+ 10. Пасіонарія, + 11. Cherry + 12. Tana + 13. Лелітка + 14. Jasjka + 15. olimpia + 16. Mod + 17. sjana_if 18. Angelika + 19. romannah ++ 20. veronika +
+ - відмітка про отримання квіткової посилочки:)
Моя майстерня
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2012-03-20, 0:28 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-05, 1:36 AM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| soncevuda, я з вами, якщо мені адресата підберете в Укра\ні (я не візьмусь відправляти в Росію чи США)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-02-05, 1:39 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) (я не візьмусь відправляти в Росію чи США) Я не буду приймати участь, тому в США ніхто відправляти нічого не буде.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-02-05, 1:58 AM | Повідомлення # 4 |
мешканець сайту
| Bullet, нас уже двоє ))
Oленка, не ображайтесь ))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-02-05, 2:10 AM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (soncevuda) Oленка, не ображайтесь )) Я не ображаюсь, я просто сказала, бо трошки шкодую що не можу, але дуже багато зібралось того, що треба терміново розіслати. Тому поки не разгребусь, не приймаю участі ні в чому
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-02-05, 2:13 AM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| і мене, і мене! додам, що у пакуночок можна покласти насіння квітів або цибулини. принаймні тим, у кого є городець або велииике підвіконня). пайєтки у вигляді квіточок. квіточки-намистинки. сережки з квіточками... у мене стільки вже ідей))
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-02-05, 2:29 AM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, чудові ідеї!! про насіння чи цибулинки - це просто чудово! як уявила - аж одразу весни закортіло поскоріше =)
|
|
| |
Яга | Дата: Неділя, 2012-02-05, 2:35 AM | Повідомлення # 8 |
побратим
| і я з вами
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-05, 2:41 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) додам, що у пакуночок можна покласти насіння квітів або цибулини. мені вкладіть )) Я з ваших, форумчанських, насінин уже стільки урожаю зібрала :)****
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Неділя, 2012-02-05, 3:05 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| І я хочу!
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-02-05, 11:52 AM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| вже п"ятеро охочих!! ура!!! ))) не можу нарадуватися )
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-02-05, 3:07 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| soncevuda, поки Штинька спить я внесла корективи в перше повідомлення, тепер видний список тих, хто вже зголосився, і надалі Таня Штинька або я (хто перший помітить активність в темі) будемо вносити зміни в список охочих. soncevuda, гадаю, варто внести обмеження якісь в обмін, щоб ніхто не образився на отримання мініатюрного пакетика, якщо сам вишле велику посилку. Це я не від власної жадібності пишу, а просто маю досвід обмінів на іншому форумі, де люди ображались. Звісно, з нами таке не станеться, але все ж!
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-02-05, 4:54 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| вирішено, що не буде обов"язкових умов для обміну
Повідомлення відредагував soncevuda - Неділя, 2012-02-05, 9:02 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2012-02-05, 5:15 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| soncevuda, а може без обмежень взагалі? у нас наче ніколи ніхто не ображався, граючись в обмін. це ж ГРА, люди! Як лотарея свого роду, щось надіслав, щось тобі надіслали... Чи співрозмірне воно? я, наприклад, взагалі про це не думаю!
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Неділя, 2012-02-05, 5:25 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Quote (soncevuda) тож давайте так: у пакуночку обов"язково має бути вишита дрібничка (біскорню, кривулька, закладинка) Еммм... звісно, у нас вишивальний форум, але, наскільки знаю, вишивають тут не всі ;), я от не вишиваю (точніше перебування на цьому форумі спонукало мене почати вчитися, тож роблю якісь дуже незначні потуги час від часу), але це б не завадило мені "ощасливити" (принаймні сподіваюся на це) когось не застосовуючи традиційної вишивки То як тоді бути? ))) Тобто хочу уточнити в такому випадку - обмін просто квітковий чи таки квітково-вишивальний? Бо тоді я мабуть пас...:)
Повідомлення відредагував Svitlyk - Неділя, 2012-02-05, 7:05 PM |
|
| |
Svitlyk | Дата: Неділя, 2012-02-05, 5:27 PM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Quote (Сестра_Юлія) а може без обмежень взагалі? у нас наче ніколи ніхто не ображався, граючись в обмін. це ж ГРА, люди! Згодна абсолютно. Зрештою, обміни - це не новинка на форумі, вже є велика практика в їх проведенні Здається, все було мирно))
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-02-05, 9:00 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| от і чудово!!!! дуже рада, що більшість підтримала проти зобов"язань у обміні! я теж не дуже цього хотіла, але з Адміністратором сайту не сперечаються ))))))))))))))))))))) обмін буде просто квітковий, який кожен придумає і зможе втілити )))))
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-02-05, 9:01 PM | Повідомлення # 18 |
мешканець сайту
| Svitlyk, не відмовляйтесь )) я сама у вишиванні не дуже вправна, стараюсь, але ще є чому вчитись ))
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Неділя, 2012-02-05, 9:55 PM | Повідомлення # 19 |
побратим
| soncevuda, я думаю, що Ліза мала на увазі трохи інші обмеження, не перелік вмісту пакунка) Тай двоє - то далеко не більшість))) Можливо варто висловитися більшій кількості форумчан, адже набір учасників ще триває. Раптом комусь так буде зручніше - у кожного свої можливості і варто до цього поставитися з розумінням.
Я висловила тільки своє власне ставлення, бо, як мала дитина, завжди тішуся самому факту посилки, теплу і увазі, не замислюючись над якимись іншими нюансами))) В будь-якому випадку, думаю, обмін буде теплим і невимушеним, якими зазвичай вони і є на Вишиванці:)
Повідомлення відредагував Svitlyk - Неділя, 2012-02-05, 9:59 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-02-06, 1:41 AM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) soncevuda, а може без обмежень взагалі? у нас наче ніколи ніхто не ображався, граючись в обмін. це ж ГРА, люди! ну я лише через плече тричі ТТТ Дай бог, дай бог Хоча ти права, у нас дуже дуже рідко бувають вибухи на сонці
Quote (Svitlyk) Тобто хочу уточнити в такому випадку - обмін просто квітковий чи таки квітково-вишивальний? Бо тоді я мабуть пас...:) у нас так багато вишивальних конкурсів, що я би хотіла просто квітковий. Зрештою, у кожного на це своя думка. Наприклад, можна вислати схему квітів для вишивки, чи муліне квіткових кольорів ну таке от, всяке. Quote (Svitlyk) soncevuda, я думаю, що Ліза мала на увазі трохи інші обмеження, не перелік вмісту пакунка) власне так, я мала на увазі розміри конвертів, наприклад, чи величину їх наповнення... ну.. мало лі (с)
Quote (Svitlyk) В будь-якому випадку, думаю, обмін буде теплим і невимушеним, якими зазвичай вони і є на Вишиванці:) Золоті слова.
Я підтримаю все
|
|
| |