Обмін до Великодня!
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-31, 8:31 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Пропоную започаткувати тему предметного обміну на тематику Великодня. Бо це найбільше християнське свято (важливіше за Різдво навіть), у нерелігійних рукодільниць, гадаю, теж в це свято настрій піднесений. До обміну пропоную наступне: 1. Запишіться в гравці (залишіть коментар типу " і я з вами до Великодня!") 2. Протягом тижня підготуйте невеликий конвертик чи пакунок на Великодню тематику згідно ваших релігійних чи рукодільних уявлень про це свято. 3. Дочекайтесь старту і отримання адреси вашого обмінного партнера і вишліть ваш пакунок рекомендованим листом чи посилкою (це найдешевші і надійні способи поштових відправлень) Ідеї для натхнення: схеми, у тому числі - роздруківки на пасхальну тематику; нитки, тканинки та інші матеріали і інструменти для рукоділля; вітальні листівки; писанки нетрадиційні (як показав досвід, не всі адекватно ставляться до випадково розбитих поштою писанок); рецепти страв; барвники чи декор для яєць; предмети релігійної тематики; весняні картинки чи світлини; малі обсяги солодощів до великоднього столу; і так далі і так далі Мені здається, цей список може бути безкінечним. І головне, чого завжди бояться при предметних обмінах: Великдень - світле свято! І якщо ви отримаєте посилку чи лист з багатшим (на вашу думку) вмістом, ніж ви вислали, то можна бути впевненим, що ваш адресат не триматиме на вас образу - в цей свято взагалі не може ніхто ні на когообразитись:) Запрошую записуватись до Великоднього обміну! (бо скоро вже Трипільський конвертик роздивлятимемось!))) Строки збору учасників - до 10 квітня 2011. Обмін адресами - до 11 квітня 2011 року. Відсилання конвертів адресатам - до 15 квітня 2011 року. Пропоную в світлий день 24 квітня викласти фото отриманих приємностей і порадіти колективно! До слова: всі ці обміни показують адмін.частині форума міцність нашого форумівського колективу перед організацією великої Всеукраїнської форумівки. Учасники обміну: 1. Jasjka + + 2. Tana + + 3. welshrabbit + + 4. fiery + 5. Українка + + 6. Bullet + + 7. montan + 8. Тетяна + 9. Svitlyk + 10 . Ролічок + + 11. Сестра_Юлія, + 12. НаталиG + 13. Оленка (мешкає в США) + + 14. Mod + + ..? П.С. Плюсиками відмічено підтвердження отримання одного чи двох (за кількістю плюсиків) конвертів (за результатами фотозвіту). Одразу коментуйте обмінюватимемось один на один з випадковим партнером чи два на два (я двом, наступний гравець двом і так далі --- тоюто кожен вишле 2 конверти і отримає два), чи все-такипо одному конвертику?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2011-04-30, 1:34 AM |
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2011-04-28, 11:38 AM | Повідомлення # 81 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| отримала подаруночок від Оленки-fiery:збереглися лише фото та чудові ниточки ))) Бо яйце було з"їжене моїм дитятком відразу, серветки прикрасили наш стіл,а липовий цвіт випив мій чоловік,з медом ))) Дякую!Додано (2011-04-28, 11:38 Am) ---------------------------------------------
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2011-04-28, 8:17 PM | Повідомлення # 82 |
побратим
| Нарешті і я зі своїм звітом, дякую моїм відправницям за купу приємностей і святковий Великодній настрій! Чудовий вийшов обмін! Від Tana: Від Jasjka: Спасибі!!!
Повідомлення відредагував welshrabbit - Четвер, 2011-04-28, 8:18 PM |
|
| |
Mod | Дата: П`ятниця, 2011-04-29, 10:58 AM | Повідомлення # 83 |
побратим
| Отримала днями подарунок від НаталиG . Шкода що не маю змоги викласти фото, тому перерахую, що було в цьому величезному пакеті : листівка з теплими привітання, рушничок, наклейки на яйця, дерев"яне яйце, книжка з рецептами, купа цукерок, кухонна дощечка, святкові серветки і те, що я люблю та колекціоную - МАГНІТ на холодильник ))))))
Повідомлення відредагував Mod - П`ятниця, 2011-04-29, 10:59 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-04-30, 1:37 AM | Повідомлення # 84 |
маніяк графічних ліній
| Оновила перше повідомлення в темі: додала плюсики навпроти кожного обмінного гравця за результатами фотозвітів в темі. Бачу, що ще шестеро не все отримали (двоє були на моїй совісті, але я вже чекаю на їх звіт). Підтягніться, будь ласка, і інші учасники гри, хто не встиг вчасно відправити свої конверти адресатам. Свято завжди доречне, навіть якщо привід до свята вже минув
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:06 PM | Повідомлення # 85 |
Активіст форума
| Звітую:отримала сьогодні посилочку від Оленки- welshrabbit! Ось!Плетене курчатко-це щось-поставила собі на тумбочці,буду милуватися ))) ,підставочка під крашанку,схеми великодні і листівка!Дякую! Про нашу сумнозвісну пошту-повідомлення про бандероль не було,зате подзвонили вчора і насварили,що мене з 19-го числа чекає посилка І це при тому,що я там не раз була,бо отримувала книги,відправляла сама,і щоразу запитувала-чи немає на моє ім"я ще чогось?
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:10 PM | Повідомлення # 86 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Українка) Звітую:отримала сьогодні посилочку від Оленки- welshrabbit! смішнюче курча на схемі, а плетене - то просто фігурка чи грілка якась?
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2011-04-30, 11:18 PM | Повідомлення # 87 |
Активіст форума
| Quote (Bullet) плетене - то просто фігурка чи грілка якась? грілка ))) Така гарненька!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-05-01, 12:45 PM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| Курчатко смішнюче! Вітаю обдарованого і дарувальника, кво-кво! welshrabbit -- космос ідей та вмінь!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 9:50 AM | Повідомлення # 89 |
побратим
| Дякую, дівчата, рада, що курча сподобалося , а я вже переживала що мій конверт досі не отримали
|
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 2:25 PM | Повідомлення # 90 |
мешканець сайту
| Дівчата, а давайте влаштуємо наступний обмін ? Може, на літню тематику ? Наприклад, на морську тематику.
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 4:02 PM | Повідомлення # 91 |
маніяк графічних ліній
| Quote (soncevuda) Наприклад, на морську тематику. Підтримую. Радо починаю нову тему.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 4:11 PM | Повідомлення # 92 |
маніяк графічних ліній
| soncevuda, спеціально для вас: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/48-599-1
|
|
| |
Svitlyk | Дата: П`ятниця, 2011-05-06, 3:55 PM | Повідомлення # 93 |
побратим
| Я вже двічі ощасливлена! :)) Вчора мала приємність зустрітися і познайомитися із montan, з якою, як виявилося, мешкаємо в одному місті, і отримати від неї пречудовий обмінний подаруночок! Невеличка затримка була аж ніяк не з вини Тані, то просто я невловима, була у роз"їздах перед святами і після. Але радості і святкового настрою від того не менше :))) Тішуся, як мала дитина В пакуночку схема вишивки поліського рушника, веселий рушничок з пасхальними курчатками, ще одне курчатко - шоколадне, а чудовий трошки меланхолійний Тільда-заєць просто полонив моє серце! Таню, дякую величезне!!!
Повідомлення відредагував Svitlyk - П`ятниця, 2011-05-06, 4:10 PM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Субота, 2011-05-07, 1:01 AM | Повідомлення # 95 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Svitlyk) Вчора мала приємність зустрітися і познайомитися із montan, з якою, як виявилося, мешкаємо в одному місті, і отримати від неї пречудовий обмінний подаруночок! Невеличка затримка була аж ніяк не з вини Тані, то просто я невловима, була у роз"їздах перед святами і після. Але радості і святкового настрою від того не менше :))) ой клас-клас! А мій конверт до Тані трохи затримався...
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2011-05-07, 1:51 AM | Повідомлення # 96 |
побратим
| І мій конвертик для другого адресатика все ніяк не дойде до місця призначення Хоча відправлений був раніше за першого... Та і я щось дотепер не отримала другого подаруночка , але я з нетерпінням чекаю!!! Нумо, пошто, поворушись!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-05-07, 1:57 AM | Повідомлення # 97 |
маніяк графічних ліній
| Quote (НаталиG) І мій конвертик для другого адресатика все ніяк не дойде до місця призначення Хоча відправлений був раніше за першого... треба зберігати чеки поштові ЗАВЖДИ! І самостійно відслідковувати їх на http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/search_post Quote (НаталиG) Та і я щось дотепер не отримала другого подаруночка , але я з нетерпінням чекаю!!! Нумо, пошто, поворушись!!! Може, у людини були якісь негаразди і ваш конвертик долетить трошки згодом, а може й дійсно треба вашогопартнера підштовхнути.. Зараз постукаю декому в ПП
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2011-05-07, 1:32 PM | Повідомлення # 98 |
Мудра людина
| Svitlyk, вітаю зі щастям! НаталиG, не засмучуйтесь!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2011-05-12, 10:59 PM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Дівчата сьогодні по новій відправила своїм партнерам з обіну посилочки. Вийде хоч і не до Великодня, але думаю на цей раз таки пошта не підведе!!! Аналізуючи попередній гіркий досвід - просто не насторожило мене нічого, дуже-дуже давно нічого нікуди не відсилала... За майже таку саму вагу заплатила той раз тільки за марки, щось вийшло 5 грн. І чек дала як за марки. А в цей раз все зовсім по-іншому! І на іншу пошту ходила. І чек такий дали довгенький... Обіцяли що днів за 4 дойде. Але я в усьому намагаюся щось позитивне знайти - може все ж таки не просто "все пропало", а комусь знадобилось до Великодня.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-05-12, 11:44 PM | Повідомлення # 100 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) Вийде хоч і не до Великодня, але думаю на цей раз таки пошта не підведе!!! в дцятий раз наголошую всім. хто надсилає укрпоштою: відправляємо або рекомендованими листами, АБО ПОСИЛКАМИ (ПОСИЛКИ - ДЕШЕВШІ НІЖ БАНДЕРОЛІ). Після таких відправлень оператор пошти дасть вам чек з номером , на початку якого індекс поштового відділення + номер самого відправлення, усього 11 цифр. За цими цифрами легко відслідковувати он-лайн рух посилок на сайті Укрпошти. По собі знаю, що навіть посилки губляться, а прості листи взагалі... мовчу )))
|
|
| |