Обмін до Великодня!
|
|
Bullet | Дата: Четвер, 2011-03-31, 8:31 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Пропоную започаткувати тему предметного обміну на тематику Великодня. Бо це найбільше християнське свято (важливіше за Різдво навіть), у нерелігійних рукодільниць, гадаю, теж в це свято настрій піднесений. До обміну пропоную наступне: 1. Запишіться в гравці (залишіть коментар типу " і я з вами до Великодня!") 2. Протягом тижня підготуйте невеликий конвертик чи пакунок на Великодню тематику згідно ваших релігійних чи рукодільних уявлень про це свято. 3. Дочекайтесь старту і отримання адреси вашого обмінного партнера і вишліть ваш пакунок рекомендованим листом чи посилкою (це найдешевші і надійні способи поштових відправлень) Ідеї для натхнення: схеми, у тому числі - роздруківки на пасхальну тематику; нитки, тканинки та інші матеріали і інструменти для рукоділля; вітальні листівки; писанки нетрадиційні (як показав досвід, не всі адекватно ставляться до випадково розбитих поштою писанок); рецепти страв; барвники чи декор для яєць; предмети релігійної тематики; весняні картинки чи світлини; малі обсяги солодощів до великоднього столу; і так далі і так далі Мені здається, цей список може бути безкінечним. І головне, чого завжди бояться при предметних обмінах: Великдень - світле свято! І якщо ви отримаєте посилку чи лист з багатшим (на вашу думку) вмістом, ніж ви вислали, то можна бути впевненим, що ваш адресат не триматиме на вас образу - в цей свято взагалі не може ніхто ні на когообразитись:) Запрошую записуватись до Великоднього обміну! (бо скоро вже Трипільський конвертик роздивлятимемось!))) Строки збору учасників - до 10 квітня 2011. Обмін адресами - до 11 квітня 2011 року. Відсилання конвертів адресатам - до 15 квітня 2011 року. Пропоную в світлий день 24 квітня викласти фото отриманих приємностей і порадіти колективно! До слова: всі ці обміни показують адмін.частині форума міцність нашого форумівського колективу перед організацією великої Всеукраїнської форумівки. Учасники обміну: 1. Jasjka + + 2. Tana + + 3. welshrabbit + + 4. fiery + 5. Українка + + 6. Bullet + + 7. montan + 8. Тетяна + 9. Svitlyk + 10 . Ролічок + + 11. Сестра_Юлія, + 12. НаталиG + 13. Оленка (мешкає в США) + + 14. Mod + + ..? П.С. Плюсиками відмічено підтвердження отримання одного чи двох (за кількістю плюсиків) конвертів (за результатами фотозвіту). Одразу коментуйте обмінюватимемось один на один з випадковим партнером чи два на два (я двом, наступний гравець двом і так далі --- тоюто кожен вишле 2 конверти і отримає два), чи все-такипо одному конвертику?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2011-04-30, 1:34 AM |
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-04-13, 9:11 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| ми ж обмінялися листами ще в неділю... ще раз відправила... лист на рос.мові через проблеми з "і"
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-04-13, 10:37 AM | Повідомлення # 42 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ролічок) ми ж обмінялися листами ще в неділю... ще раз відправила... лист на рос.мові через проблеми з "і" уже пам"ятаю. Але у вас і перший, і другий рази в темі листа замість "великодній обмін - Ролічок* написано *Великодній обмін - ваш нікнейм*. Як я можу здогадатись, відкриваючи папку з великою кількістю адрес, що в тому листі - ваша адреса? Уважніше ставимось до заповнення форми листів. Перепрошую за затримку, зараз все розпишу.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-04-13, 10:58 AM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
| Все, адреси розіслала по приватах, ловіть листи! Хочу зауважити, що всі ваші міжприватні домовленості про відправлення для мене як координатора обміну не мають жодного значення: розіграш партнерів відбувся при двох форумчанках за чашкою чаю, він уже узгоджений, всі адреси розіслано. Якщо ви не симпатизуєте тій чи іншій людині чи вам дорого висилати в іншу область чи країну - не висилайте і спокійно живіть далі Ваш обмінний партнер не знає, хто саме йому що буде висилати (і ніколи не дізнається, поки ви не пришлете йому листа). Щодо інших регіонів земної кулі: відправити листа з листівкою з видами Украни коштує 4 гривні 50 копійок. І цей обмін довів мені, що треба ще конкретніше пояснювати форумчанкам, як потрібно заповнювати листи і теми до листів. Подивіться, який вигляд у мене має папка з вашими адресами. Скажіть, а ви би здогадалсь про всі нікнейми з цього? (фото внизу) це добре, що я знаю пару-трійку форумчанок по прізвищах, але ж не всіх! Прошу на майбутнє: заповнюйте форми правильно, як того просить координатор гри чи конкурсу. Ви додаєте роботи координатору.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2011-04-13, 3:05 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Bullet, всяко мене поштарі обзивали, а так ще ні. Але я тільки сміюсь :-))) Quote (Bullet) раУНбарська ))
|
|
| |
НаталиG | Дата: Субота, 2011-04-16, 7:31 PM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Що показуємо отримані подаруночки на свято Великодня я зрозуміла, але не знаю, чи можна писати раніше свята, тому пробачте, бо не можу не поділиться радістю від отриманого сьогодні сюрприза!!! :p :p Я сьогодні, певно, найщаслівіша - такий цікавий і змістовний подаруночок я отримала!!! Дуже дякую моій дарувальниці!!!
Повідомлення відредагував НаталиG - Неділя, 2011-04-17, 10:07 PM |
|
| |
|
Тетяна | Дата: Неділя, 2011-04-17, 4:43 PM | Повідомлення # 47 |
Активіст форума
| Цікаво, за скільки днів "долітає" рекомендований лист? Теж відправила в четвер, надіюсь, що сподобається
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2011-04-17, 7:56 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Я вже один пакуночок отримала! А свої відправила тільки сьогодні!
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Понеділок, 2011-04-18, 5:38 PM | Повідомлення # 49 |
побратим
| І я вже сьогодні отримала одненький! Quote (Тетяна) Цікаво, за скільки днів "долітає" рекомендований лист? Теж відправила в четвер, надіюсь, що сподобається Якщо це не була якась інша Тетяна, то днів за 3-4 :)) Думаю, що він прийшов ще в суботу, просто змогла перевірити скриньку тільки сьогодні. Все чудове-пречудове! Величезне дякую за подаруночки і святковий настрій!!!
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-04-18, 6:44 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Пакунки вже в Україні! Тепер залежить від українських поштових віддилень
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-04-18, 9:16 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Oленка) Пакунки вже в Україні! Тепер залежить від українських поштових віддилень о, яка швидкість!
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-04-19, 10:25 AM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| о, яка швидкість!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Вівторок, 2011-04-19, 10:29 AM |
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2011-04-19, 12:19 PM | Повідомлення # 53 |
Активіст форума
| Quote (Svitlyk) Думаю, що він прийшов ще в суботу, Ура! Бо дуже переживала за нашу пошту !
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-04-19, 2:44 PM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Дорогі учасниці обміну, попереджаю, що відправлятиму свої листи з київської пошти, коли доберусь до неї, або вже завтра (з Києва), або ж після Великодня з Фастова свого. У нас на пошті толпи народу і просто нема можливості навіть сплатити комунальні платежі, не те, що посилки відправляти, я такого скупчення ще ніколи (!) не бачила... (У нас в місті нове правило: хто не встиг сплатити до 20 числа, то на кожну платіжку нараховується пеня щось в 5 гривень, якщо не помиляюсь. І всі мчать хутко - і заважають посилки відправляти ))))))) Тож я трохи затримаюсь...
|
|
| |
Mod | Дата: Вівторок, 2011-04-19, 2:57 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| на нашій місцевій пошті в києві те саме - багато людей платять комунальні, і відсилають листи по всьому світу, я простояла в черзі чи не з годину, щоб відправити посилки. Мої пакунки можуть також затриматись або в кращому випадку прийдуть впритик до свята , але тому винна я, бо пізно відправила
|
|
| |
Jasjka | Дата: Вівторок, 2011-04-19, 3:16 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Добре,що вже один з моїх адресатів отримав пакуночок чекаю звіту від іншого
Творча майстерня
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2011-04-19, 9:32 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| сьогодні отримала свій пакуночок. від Тетяни. дякую! в пакуночку були журнал зі схемами картин, схема великодньої серветки, листівка (дуже приємно), і такі штуки не знаю як називаються які стають у пригоді при вишивці картин (лінійка для різної канви і дірочки для ниток) - я в цьому не спец... сама б таке ніколи не купила... дуже дякую!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
fiery | Дата: Середа, 2011-04-20, 11:16 PM | Повідомлення # 58 |
побратим
| Сьогодні отримала диста від Тани))) Така гарненька листівка і приємні привітання))) Дякую))) А ще там є восковий медальйончик)))
Живу в ритмі щастя!!!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2011-04-21, 10:25 PM | Повідомлення # 59 |
Активіст форума
| Сьогодні прилетів привіт від montan, дякую!!! Страшенно сподобалось, активно читаємо , не знаю, чи скористаємось цього року, але наступного - точно! Дуже приємний справжній сюрприз!
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2011-04-22, 6:55 PM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Ура! Отримала конвертик і від другого відправника! Дякую вам, дорогі мої, за ваше тепло і за речі, зроблені з любов"ю! Все дуже сподобалось! Мої відправники: Tana, Jasjka
Повідомлення відредагував welshrabbit - П`ятниця, 2011-04-22, 8:20 PM |
|
| |