Розшукуються охочі та бажаючі вишити коловорот на зимову тематику. Не бійтеся ні вигляду вивороту, ні відсутності часу - якщо не боятис, то все вийде!!!
soncevuda: я хочу собі вишитих рукавичок. схеми надішлю 2-3 на вибір. нитки теж вкладу, можливо, вони саме для рукавички і не знадобляться, але загалом - знадобляться ) я б хотіла попередити, що вишиваю я не дуже, тому виворіт у мене буде дуже авторський. вибачте і я дуже буду старатись )))
shtynka: у моїх листах будуть подібні схемки на вибір, можна вишивати будь-яку іншу схемку, пов"язану із зимою, новим роком, і т.д. Я не проти сюрпризного клаптика. Люблю простоту. Не переймайтесь за виворіт і нитки. Вишивайте як для себе ))) тут
Bullet :: мій коловорот - вишиті декоративні рукавички кольорові, як закінчимо коловорот, пошию собі наволочку на зимову подушечку (обожнюю подушечки). Мої прохання: вимог до якості ниток особливих не маю, дотримуватись номерів згідно схеми - не варто, головне - ідея рукавички і факт того, що я спатиму на колективному творі Тому небажано вишивати акрилом (він протирається навіть від прання).
Наші правила: надсилаємо одразу усі 6 листів зі схемою, канвою, якщо хочете нитками. і чекаєте результатів )))) самі не вишивайте. бо окрім вас є 6 учасниць - кожному по квадратику. старт - 15 вересня. але надсилайте і зараз, як можете ))))
правила коловоротів можна почитати у цьому ж розділі на форумі.
в тому і сенс, просто ти сама для себе не вишиватимеш, а матимеш 100% вишивок форумчанок на подушці ))) І сама вишиватимеш шість клаптиків для інших учасників. СЬОМОГО КЛАПТИКА НЕ БУДЕ )))) Моя майстерня
В мене тканина стоїть вже давно порізана і підрублена, "за царя гороха" (років десь зо 3 мабуть тому покромсала якраз на вишивку до подушок, там прибблизно 70*70 розмір, але рівняти зараз не буду), схеми чоловік сьогодні на роботі роздрукує і теж можу починати розсилання.
в тому і сенс, просто ти сама для себе не вишиватимеш, а матимеш 100% вишивок форумчанок на подушці ))) І сама вишиватимеш шість клаптиків для інших учасників.СЬОМОГО КЛАПТИКА НЕ БУДЕ ))))
ДІВЧАТА, МОЖЕТЕ ВЖЕ РОЗСИЛАТИ ІНШИМ УЧАСНИЦЯМ СВОЇ ЛИСТИ. в лист слід вкласти канву (розмір канви відповідно до вашої схеми), схему або кілька схем на вибір. Якщо ви залишаєте вибір за нами, то напишіть лист-напутнє слово: які любите кольори, що хотіли б бачити: ялинку, рукавичку і так далі. напишіть чи хочете ви щоб вказано було ім"я та місто звідки буде ваша частинка коловороту. нас семеро. кожен відправляє 6 клаптиків, сам НЕ вишиває собі.
КОЖЕН ДЛЯ 1 ВИШИВОЧКИ МАЄ 2 ТИЖНІ - ЩОБ МИ СРАВИЛИСЬ ДО КІНЦЯ ЛИСТОПАДУ.
shtynka, а можна собі вже забронювати?? )))) я б хотіла вишити зелену шкарпеточку. перша справа, дуже вона мені сподобалась))))) ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
ДІВЧАТА, МОЖЕТЕ ВЖЕ РОЗСИЛАТИ ІНШИМ УЧАСНИЦЯМ СВОЇ ЛИСТИ.
Влада, як координатор гри, будь ласка, збери у всіх адреси і надішли кожному гравцю в приват, дякую. (іду вже писати тобі в приват свою, про всяк випадок). А от Катюня ще не переїхала кінцево, завтра , здається. Нічого,почекаємо Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
soncevuda, можна звичайно ))) http://www.liveinternet.ru/users/martka/post234443434/ тут є всі схемки, які я роздруковувала. якщо комусь захочеться - вишивайте звідси. я кладу трохи ниточок у кожен конверт, але вишивати можна і своїми, аби вам було зручно і приносив задоволення процес вишивання! Моя майстерня
Дуже хотіла з наших відшитих клаптиків зробити однорічному синочку подушку, тому схеми висилатиму більш дитячі. Якщо хтось має і бажає відшити свою схемку - буду дуже рада, так як полюбляю сюрпризи.:-)
Із пошти щастя маю адреси всіх, крім Марини19. А ще помітила, що у нас аж троє гравців із сусіднього до мене міста Дніпропетровська )))) Так що вже можна влаштовувати міні-форумівки Дніпропетровськ-Запоріжжя! Завтра буду на пошті, постараюсь відправити всі конверти. Давайте вже стартувати, поки гра гаряченька ))) Якщо її затягнути, може недобре вийти... Моя майстерня
Напевно, в Катюні ще адреса зміниться... я почала підписувати конверт і відклала ))) Дівчата, якщо не шкода - киньте мені в приват дублікат адреси. В першу чергу звичайно координатору ))) Катюня і Марина19. Іншим можу вже слати )))
Доречі, порада Владі - збирай ще всі можливі контакти - телефон, імейл, асі, скайпи і все інше, на всяк випадок. Свої зараз теж відправлю. Моя майстерня
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.