Палітра квітня.
|
|
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-04-02, 10:10 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаємо переможницю березневої палітри - Лелітку! Колір квітня - червоний і його відтінки
Умови гри 1. Приймаються будь-які види ручних робіт (шиття, в"язання, вишивання, консервування, квілінг, фото, печворк,ліплення, папір - що душа і руки забагнуть витворити) в заданому кольорі та його відтінках. Допускається незначне вкраплення інших кольорів, проте основного має бути не менше 80%. Намагайтеся будь ласка зберегти сенс гри. 2. Робота може фігурувати в мережі. 3. Кількість робіт від одного учасника необмежена. Кожну роботу прошу надсилати окремим листом.
Правила подання робіт: 1) роботи надсилати на адресу Galdudar@gmail.com 2) тема листа "Палітра квітня - червоний", 3) в листі потрібно вказати: - ваш нік на форумі - назву роботи та її опис. - 1-3 фотографії прикріпленим зображенням (не архів, не ВВ-коди), 4) прикріплені фото - вагою до 300 Кб. (максимум 1000 пкс по більшій стороні). 5) на фото - жодних підписів Якщо Ви протягом 2 діб отримали ствердну відповідь - лист прийнято. Роботи приймаються до 22 квітня включно,голосування триватиме до 30 квітня, оголошення результатів 1 травня. Нагорода за перемогу у грі - веселкова іконка у підпис та право обирати колір для Палітри наступного місяця:)
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-04-02, 11:12 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Нове - добре забуте старе Червоний колір - прекрасний, ура!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2013-04-03, 2:45 PM | Повідомлення # 3 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) Червоний колір - прекрасний, ура! От і я так само подумала))) так що усім успіхів і натхнення для створення вдалих цікавих робіт
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
|
|
Ролічок | Дата: Середа, 2013-04-03, 3:04 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Лелітка, вітаю з новою палітрою! от шкода, що свого червоненького котика вже засвітила...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2013-04-03, 3:44 PM | Повідомлення # 7 |
мешканець сайту
| Цитата (Ролічок) Лелітка, вітаю з новою палітрою! от шкода, що свого червоненького котика вже засвітила... Дякую, Ларисо, за вітання! А котику можна і пару зробити)))
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-04-03, 11:49 PM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (soncevuda) 2. Робота може фігурувати в мережі. Ролічок, читаємо умови: котик твій уже міг фігурувати в мережі. Але він не підходить за іншими умовами: робота мусить бути виконаною В ЦЬОМУ місяці, а він лишень почався
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2013-04-04, 1:44 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, вибачай, неуважно прочитала про цей місяць ( може ще щось витвориться
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-04-04, 9:22 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Я вчораза кінчила "червону" роботу, може, виставлю тут -- така нагода (хоча за місяць таке не вишивається).
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Четвер, 2013-04-04, 11:24 AM | Повідомлення # 11 |
мешканець сайту
| Цитата (Tana) Я вчораза кінчила "червону" роботу, може, виставлю тут -- така нагода (хоча за місяць таке не вишивається) Чекаю світлин:) Ти, напевно. відчувала, що в цій палітрі буде червоний?
|
|
| |
Lelitka | Дата: Понеділок, 2013-04-08, 2:53 PM | Повідомлення # 12 |
перехожий
Група: Користувачі
| Ура! Є перша робота!! Шедевр!!!
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2013-04-08, 5:54 PM | Повідомлення # 13 |
мешканець сайту
| Попередній пост написала я!! Перемкнуло при вході на сайт))
Повідомлення відредагував Лелітка - Понеділок, 2013-04-08, 5:54 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-08, 6:18 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Tana) Я вчораза кінчила "червону" роботу, може, виставлю тут -- така нагода (хоча за місяць таке не вишивається). але ж ЗАКІНЧИЛА в квітні?...
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-04-08, 7:46 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Bullet, саме так.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2013-04-08, 8:08 PM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Лелітка, Галочка, очень красивое и вдохновляющее оформление палитры! Спасибо!
|
|
| |
Лелітка | Дата: П`ятниця, 2013-04-19, 6:47 PM | Повідомлення # 17 |
мешканець сайту
| Цитата (Lyubov) очень красивое и вдохновляющее оформление палитры! Спасибо! Спасибо, Люба! Вдохновения и красивых работ)) Додано (2013-04-11, 8:11 PM) --------------------------------------------- Дівчата, активізуємось! Є вже три чудові роботи! Додано (2013-04-19, 6:47 PM) --------------------------------------------- Привіт усім! Дівчатонька, робіт нема! Тільки три. Я вже починаю хвилюватись))) лишилось три дні. Поспішайте. У вас точно вже щось є!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-04-19, 8:46 PM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Лелітка) Привіт усім! Дівчатонька, робіт нема! Тільки три. Я вже починаю хвилюватись))) лишилось три дні. Поспішайте. У вас точно вже щось є! нагадування про гру щодня в цій темі - більше шансів щось отримати. Прикладом, я забуваю про всякі конкурси, якщо вони не заисані у мене на лобі або на дзеркалі.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2013-04-21, 1:40 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| я тут поки без червоного....
|
|
| |