Палітра березня: фіолетовий
|
|
veronika | Дата: П`ятниця, 2011-03-25, 11:53 AM | Повідомлення # 21 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| №2 - Слоник із соленого тіста. такий смішний, Стася каже гаваааааа
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
pozitiv | Дата: Неділя, 2011-03-27, 1:28 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Також підтримую "Слоника з соленого тіста"!!!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
НаталиG | Дата: Неділя, 2011-03-27, 2:57 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| Quote (OxankaF) 1. "Мітенки для подруги". - мені сподобались дуже!!! Романтичні!!!!!!!!!
|
|
| |
3latochka | Дата: Неділя, 2011-03-27, 6:12 PM | Повідомлення # 24 |
перехожий
Група: Користувачі
| "Мітенки для подруги".
|
|
| |
ТМК | Дата: Неділя, 2011-03-27, 8:13 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| №2 - Слоник із соленого тіста
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Elis | Дата: Неділя, 2011-03-27, 9:47 PM | Повідомлення # 26 |
відвідувач
| №2 - Слоник із соленого тіста
|
|
| |
Mod | Дата: Неділя, 2011-03-27, 10:05 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| 1. "Мітенки для подруги".
|
|
| |
Світанкова | Дата: Понеділок, 2011-03-28, 3:34 PM | Повідомлення # 28 |
відвідувач
Група: Користувачі
| 1. "Мітенки для подруги". Найбільше сподобались.
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 11:43 AM | Повідомлення # 29 |
побратим
| Голосування закінчено Оголошую учасників робіт та результати голосування! 1. nadiya_tsynaiko "Мітенки для подруги" 2. Сонька "Слоник із соленого тіста" 3. Bullet Конвертик "Жіноча таємниця" Безперечним лідером, з переконливою більшістю голосів стає Сонька і її робота "Слоник із соленого тіста" Сонька отримає від мене приз. Право додати - веселу палітру в підпис форума А також вибрати колір наступної палітри - квітня. Прошу Соньку надати мені в ОП свою поштову адресу для подарунка. Додано (2011-03-29, 11:43 Am) --------------------------------------------- Від себе хочу привітати Соньку з перемогою. Дуже гарний слоник-черепашка! А також подякувати всім дівчатам, які приймали участь. Не знаю, по якій причині було так мало робіт, я сподівалась на більшу активність.
Повідомлення відредагував OxankaF - Вівторок, 2011-03-29, 11:49 AM |
|
| |
Жанна | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 1:17 PM | Повідомлення # 30 |
мешканець сайту
| Сонька, вітаю щиро!!))))) гарних Вам нових творінь))) OxankaF, напевно, всі активно готуються до Великодня - тому й менше часу залишається на щось інше)
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 2:06 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Сонька, вітаю з перемогою
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 2:09 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Сонька, вітаю! Погоджуюсь з тим, що зараз багато поточних конкурсів, тому фіолетових робіт вийшло мало. Сподіваюсь, наступний колір буде більш чисельним з кількістю робіт.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 3:09 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| СОНЬКА, вітаю з перемогою, вона заслужена, бо слонь - пречудовий!!!! Саме пофарбування таке цікаве, багатошарове, уже приваблює:) Бажаю успіхів!! (і від себе нам, всім іншим, бажаю, щоб ви нам замовили якийсь поширений відтінок)))) Quote (OxankaF) Не знаю, по якій причині було так мало робіт, я сподівалась на більшу активність. Мене не здивувала маленька чисельність робіт. Гадаю, це не із-за конкурсів, а з причини складного кольору. Я поки знайшла у себе дома залишки бозна якого року такого кольору (і то не дуже воно і фіолетове вийшло, як бачите), то перевернула всю квартиру догори дригом. Також з власного досвіду знаю, як важко купити фіолетову тканину (недавно мені замовили сумку фіолетову, я 2 тижні шукала!) Але що є, то є: погано ми всі підготувались, чесно кажучи... Візьму собі то на замітку і до наступної палітри готуватимусь з першого дня! Чесне слово! )))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 3:27 PM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Сонька, вітаю з перемогою. Слоник - чудо! )))
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 3:30 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Викладаю (нарешті) фото приза, який я підготувала. Надіюсь, переможниці сподобається
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 3:39 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Який приз чудовий! Просто розкішно! Сонька, я Вам заздрю! OxankaF, мої оплески
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сонька | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 8:17 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Дівчата, я рада, що моя робота вам сподобалася. Хочу подякувати всім, хто голосував за мого слоника. Я розумію, що робіт було не багато, але все одно приємно. Мітенки і конвертик дуже чудові і створені з душою. Оксанка - салфеточка просто божественна (тим більше, що фіолетовий один із моїх улюблених кольорів), колір бузковий такий ніжний.
Повідомлення відредагував Сонька - Вівторок, 2011-03-29, 8:21 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 10:14 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Сонька, ви так активно нам подякували , що після тих блискіток уже і пистаи страшно:) Сподіваюсь, ви в інших темах так активно не виблискуватимете гіфами))))))))) Тут все прощається, бо ви - переможець:) Вітаю ще раз! Це було класно!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаталиG | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 10:22 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Дуже гарний приз підготувала OxankaF!!!!! Сонька, від щирого серця вітаю з перемогою!!!!!!!!!!
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-03-29, 11:03 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Дівчата, дякую за теплі слова про салфетку. Я старалась))) Сонька, надішліть мені, будь ласка, свою адресу в оп.
|
|
| |