Палітра: Біла палітра лютого
|
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-14, 10:34 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Bullet, Дякую
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-02-15, 7:32 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Фух, розібралася з конкурсом подушок, може, встигну до 20-го біле-біле-біле щось зробити. Такий колір не можна оминати.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-02-15, 7:40 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Фух, розібралася з конкурсом подушок, може, встигну до 20-го біле-біле-біле щось зробити. Такий колір не можна оминати. Чекаю!!!!!!!!!!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-02-15, 8:04 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Quote (lady-v) активізовуємся шановні форум'янки а в мене вже складається традиція відправляти в останній день. Ще доробляю
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-02-15, 10:24 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Quote (OxankaF) а в мене вже складається традиція відправляти в останній день. Ще доробляю А Ви поруште традицію і відправте раніше, і зробіть ще щось, і відправте в останній день
Моя майстерня
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2011-02-15, 11:27 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| та не можу раніше, боQuote (OxankaF) Ще доробляю
|
|
| |
lady-v | Дата: Субота, 2011-02-19, 10:55 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Залишилось ще два дні прийому робіт. Не забуваємо висилати на мою пошту фото своїх рукодільних шедеврів! Додано (2011-02-19, 10:55 PM) --------------------------------------------- Схоже завтра мене чекає божевільний день, купа робіт на конкурс в останній момент Шановні модератори! Я вас люблю, і ЩИРО поважаю вашу титанічну працю ( ніколи не буду модератором, навіть якщо заплатять ... хоча ... дивлячись скільки ) Дівчата, з НЕТЕРПІННЯМ чекаю нових робіт на мій міні конкурс
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Субота, 2011-02-19, 10:57 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2011-02-20, 0:42 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| lady-v, Віко, все буде добре!!! Перший раз трохи страшнувато і важкувато, але то тільки через те, що боїшся щось зробити не так чи пропустити чиюсь роботу - всяке буває, всі ми люди, але як завше у студентів, сама важка - остання ніч))))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-02-20, 2:03 AM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| lady-v, nosiknata, хе-хе ))) я пропоную самим НЕзразковим форумчанкам, що неправильно оформлюють листи і подають завеликі фотографії, а також тих, хто час від часу виражає невдоволення роботою адмінгрупи, примусово вводити в модераторську групу і вішати на них проведення конкурса Виправлення поведінки - гарантоване:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-02-20, 11:09 AM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| nosiknata, Bullet, дякую за підтримку Quote (nosiknata) але як завше у студентів, сама важка - остання ніч)))) То точно, я перед захистом магістерської взагалі не спала Quote (Bullet) Виправлення поведінки - гарантоване:) Згодна на всі 100%
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-02-20, 1:35 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Ось я полегшу трохи задачу Вікторії: я не встигла нічого путнього в білих кольорах зробити Хіба що показати отриманий білий нетбук, але він не зроблений моїми руками:)))) Бажаю успіху всім учасницям конкурса!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
veronika | Дата: Неділя, 2011-02-20, 1:37 PM | Повідомлення # 32 |
мешканець сайту
| Як на мене то краще не перемагати тут, бо то напевне такий труд, все виправити виставити, треба все добре вміти!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2011-02-20, 1:50 PM | Повідомлення # 33 |
мешканець сайту
| veronika, з іншого боку, досвід різний потрібен :)))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-02-20, 3:15 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Ось я полегшу трохи задачу Вікторії: я не встигла нічого путнього в білих кольорах зробити можете ще встигнути якусь приємну дрібничку - зазвичай я вночі сплю , тому останні роботи, ті , що прийдуть сьогодні вночі розгребу швиденько завтра зранку , і зразу на голосування Quote (veronika) Як на мене то краще не перемагати тут, бо то напевне такий труд, все виправити виставити, треба все добре вміти!!! Quote (Жанна) veronika, з іншого боку, досвід різний потрібен :))))) Краще перемагати і вчитись робити щось інше , а величина вкладеного труда = задоволенню від виконаної праці!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-02-20, 3:57 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| Quote (veronika) Як на мене то краще не перемагати тут, бо то напевне такий труд, все виправити виставити, треба все добре вміти!!! здивувала мене така думка....
|
|
| |
veronika | Дата: Неділя, 2011-02-20, 7:12 PM | Повідомлення # 36 |
мешканець сайту
| Чого здивувала, просто написала думку стосовно себе
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
OxankaF | Дата: Неділя, 2011-02-20, 8:08 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| хух, відправила. Надіюсь, без помилок. Я ж казала, що завжди в останній день.
Повідомлення відредагував OxankaF - Неділя, 2011-02-20, 8:09 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 4:22 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Quote (OxankaF) хух, відправила Чому я дуже рада Додано (2011-02-21, 9:49 Am) --------------------------------------------- прийом робіт завершено! Прошу адміністрацію , чи модераторів створити відповідну тему для голосування Додано (2011-02-21, 4:22 PM) --------------------------------------------- ПРОШУ ВСІХ ПРОГОЛОСУВАТИ ТУТ
Моя майстерня
Повідомлення відредагував lady-v - Понеділок, 2011-02-21, 4:21 PM |
|
| |