Гра ПАЛІТРА:: Червоне літо.ГОЛОСУВАННЯ
|
|
algo | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 11:58 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Не буду надто оригінальною, 8. кусудама "Маки" . Дуже оригінально!
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Субота, 2010-09-04, 12:14 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Обожнюю червоний колір. Маю багато червоних речей в гардеробі. Часом бува вдягнуся, гляну на себе у дзеркало перед виходом з дому - я виглядаю наче пожарна машина , доводиться перевдягатися. Дякую організаторам за цей червоний конкурс! Мій вибір № 8 "Кусудама Маки"
|
|
| |
Kate-Black-Cat | Дата: Неділя, 2010-09-05, 11:26 AM | Повідомлення # 23 |
перехожий
| Гольниця номер 5, - дуже вишукана робота! Не надто розумію, що це за вид вишивки, але красиво
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-09-05, 9:14 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| 5. Вишита гольниця. Дякую всім учасникам, хто вклав сврї рученьки у Червоне літо.
ore et labore!
|
|
| |
aniel | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 3:24 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| а я за № 4 - Висотний врожай
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 11:51 AM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Голосування припинено. Всі коментарі, залишені після цих слів, братись до уваги не будуть. Проходить підраховування голосів.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 11:57 AM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
| Та-дам! Оголошення результатів голосування! Найбільшу кількість голосів (10) набрала робота під номер 8. Кусудама "Маки", автор nosiknata Вітаємо переможця! Протягом місяця Ната отримає поштове відправлення з символічними призами: гольницею, вітальною листівкою. А просто зараз - електронний підпис у свій профіль, ось такий значок: (Ната, можеш уже його собі прикріплювати!) УВАГА! На правах переможця nosiknata обирає кольорову палітру для наступної гри, що має бути оголошеня в ідеалі - сьогодні (провести її за бажанням може переможець). Вітаю ще раз! Дорогі форумчанки і незареєстровані читачі! Як бачите, брати участь в наших конкурсних іграх дуже просто, а навіть приємно! п.с. Тепер відкрито таємницю авторства усіх конкурсних робіт!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 12:30 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Вітаю nosiknata з перемогою і такою цікавою роботою, Bullet дяка за організацію і завжди доречні приємні призи, і вже чешуться руки щось робити у новому секторі нашої палітри)). Всі учасники постарались, і старатимуться надалі, впевнена. До роботи!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 2:21 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| nosiknata, вітаю , у Вас оригінальна робота, і заслужена перемога Чекаю від Вас нового кольору
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 2:47 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Ура! nosiknata, вітаю з заслуженою перемогою!:)) Ви молодець! Бажаю подальших творчих успіхів! :))
Повідомлення відредагував welshrabbit - Понеділок, 2010-09-06, 2:48 PM |
|
| |
montan | Дата: Понеділок, 2010-09-06, 9:19 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| nosiknata, Наталю, вітаю з перемогою! Бажаю натхнення для наступних шедеврів!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-09-07, 10:43 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| З отриманого приватного повідомлення від переможиці Наталки: Quote (nosiknata) Щодо палітри вересня -"Вересень в кольорах терракоти"( не знаю як правильно він перекладається на укр.мову - кирпічний, оранжевий?? ) оголоси палітру, хай учасники працюють, а я приїду - можу конкурс провести вже сама, мені до інтернету 38 км.)))) Тож поки Ната повернеться з морів (чи де вона - я не в курсі точно))), ми можемо почати працювати над палітрою "Вересень в кольорах терракоти" , заданою переможцем цього місяця. Від себе додам, що : а) конкурс проводитиме сама Ната (а ми поки собі працюємо!) б) призовий фонд збільшено від адміністрації "Вишиванки" в) у нас з"явився постійний спонсор наших конкурсів, тому інтрига зростає!
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 3:49 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| УСІМ ДЯКУЮ ЗА ГОЛОСИ, ЗА ЩИРІ СЛОВА, ЗА ПРИВІТАННЯ І ЗА НАТХНЕННЯ!!!! Конкурс чудовий і пройшов "на ура"! Я настільки була вражена роботами учасників - різноманітні, насичені, творчі, смачні!!)) і самим результатом, що трохи напутала з кольорами. Читаємо "Тема серпня:ЧЕРВОНЕ ЛІТО.Задані кольори: усі відтінки червоного, терракот, наближений до червоного гарячий помаранч (червоний домінує над жовтим) " - терракота вже була, ніби??? Чи як??? Що будемо робити - лишаєм так - тоді більше нахил робимо в сторону оранжевого і жовтого? Чи переоберемо кольорову гаму на іншу? Я розгубилась - ще не зовсім влилась у робочий ритм Прошу пробачення! п.с. Приїхала з батьківщини "КАЗАНТИПУ" - селище Поповка ( поблизу Євпаторії) - тяжка дорога в бусі і вночі, а решта - супер! Тільки засмага в Чернівцях зовсім не в тему зараз - зимно і дощ((( Я відісплюсь і буду "в строю"...
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
aniel | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 5:12 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| nosiknata, я вже теракотову майже зробила
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 5:21 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Quote (aniel) я вже теракотову майже зробила Quote (nosiknata) Що будемо робити - лишаєм так - тоді більше нахил робимо в сторону оранжевого і жовтого А може терракоту + жовті відтінки, вийде таке собі осіннє?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-09-10, 9:34 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Добре - теракота ближче до оранжевих з золотими відтінків. "Золоті" я маю на увазі нитку з люрексом, або якщо бісер то з блиском як позолота. Прошу жовті, лимонні і блідо-жовті кольори не брати до уваги, щоб їх можна було використати ще у якомусь місяці осені ( на майбутнє), а зупинитись на заданій гамі.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2010-09-10, 11:48 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 11:26 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, вітаю , Нато, з новою кольоровою іконкою в підписі Шановні форумчанки, такі іконки отримає кожен переможець щомісячної гри *Палітра кольорів* Правда, одразу повеселішало у темі з цим знчком?;)
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-09-13, 11:42 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) одразу повеселішало у темі з цим знчком? Щей як повеселішало, надіюсь, що до наступної осені з'явиться ще з десяток таких значків на форумі
Моя майстерня
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 11:27 AM | Повідомлення # 40 |
Активіст форума
| nosiknata, яка гарна веселка у вас в підписі Bullet, а якщо користувач переможе в такому конкурсі декілька разів,то веселок буде рядочок?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |