Гра ПАЛІТРА:: Червоне літо.ГОЛОСУВАННЯ
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 11:11 PM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Українка) Bullet, а якщо користувач переможе в такому конкурсі декілька разів,то веселок буде рядочок? саме так! А якщо їх стане ну дуууже багато і система заборонить стільки коду вводити, то зліпимо всі значки в планшетку, як генсеків радянського часу
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 11:16 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Quote (Bullet) то зліпимо всі значки в планшетку, як генсеків радянського часу Оце круто буде
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 11:57 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| І назвемо їх золоті веселки "ВИШИВАНКИ",,,,, і будемо як Брєжнєви блистіти і блистіти...
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
aniel | Дата: Середа, 2010-09-15, 2:00 AM | Повідомлення # 45 |
побратим
| а в мене питання. чи можу я на своїй роботі написати водяний знак зі своїм ніком? чи треба всеж таки відсилати роботу інкогніто?)
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-15, 2:22 AM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
| Quote (aniel) а в мене питання. чи можу я на своїй роботі написати водяний знак зі своїм ніком? чи треба всеж таки відсилати роботу інкогніто?) а сенс тоді анонімності робіт?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
aniel | Дата: Середа, 2010-09-15, 4:17 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| так я саме те й питала, анонімною повинна бути, чи ні..
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-15, 10:33 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
| Quote (aniel) так я саме те й питала, анонімною повинна бути, чи ні.. ага, я не одразу зрозуміла Голосування проходитиме відкрито, тобто форумчани віддаватимуть свої голоси за роботу в повідомленнях, вказуючи номер роботи. Самі роботи повинні бути нмеарковані авторськими підписами чи веб-адресами, окрім веб-адреси http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/
|
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2010-09-27, 1:06 PM | Повідомлення # 49 |
мешканець сайту
| Я голосую за номер 13. Чохлик дуже гарний!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-09-27, 1:12 PM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
| Quote (veronika) Я голосую за номер 13. Чохлик дуже гарний! ???? голосування уже ДАВНО закінчилось.......
|
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2010-09-27, 8:33 PM | Повідомлення # 51 |
мешканець сайту
| Ото капут, запрацювалась певне.....
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |