Артіль 2013р. Лютий
|
|
soncevuda | Дата: Четвер, 2013-02-28, 7:09 PM | Повідомлення # 81 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| голосування буде. от з 1 березня і виставлю. підкажіть чи ставити нову артіль ? але майстер класу немає від майстринь, просто на основі тем про певний шов (як і ця) ? як скажете ?
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Четвер, 2013-02-28, 7:46 PM | Повідомлення # 82 |
мешканець сайту
| Цитата (soncevuda) просто на основі тем про певний шов (як і ця) ? Як на мене, то лютнева артіль вийшла гарною. Колективний майстер-клас. Обмін досвідом і пошук відповідей. І результат не поганий. Може в цьому дусі і продовжимо? Тобто, об'являйте тему і починаємо працювати.
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Четвер, 2013-02-28, 9:27 PM | Повідомлення # 83 |
побратим
| так ,об"являйте тему і будемо працювати ,що не зрозуміємо будемо спілкуватись і разам вчитись .
|
|
| |
mykolaja | Дата: Четвер, 2013-02-28, 10:41 PM | Повідомлення # 84 |
побратим
| і мені лютневий формат нашої артілі сподобався вже кілька днів зазираю сюди чи бува не оголосили нової теми - оголошуйте
|
|
| |
Kaluna | Дата: Четвер, 2013-02-28, 11:11 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Дякую за чудову артіль! Перечитала з великим задоволенням! Багато цікавої і корисної інформації!! А майстер-клас по торочках зберегла на всих своїх сторінках :)) Волиняночка, ДЯКУЮ!!! У всих учасників дуже красиві роботи! Вітаю майстрів з досягненням і дякую за нові ідеї і досвід! Формат Артілі вважаю вдалим
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Повідомлення відредагував Kaluna - Четвер, 2013-02-28, 11:12 PM |
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2013-02-28, 11:53 PM | Повідомлення # 86 |
мешканець сайту
| Цитата (soncevuda) підкажіть чи ставити нову артіль ? але майстер класу немає від майстринь, просто на основі тем про певний шов (як і ця) ? як скажете ? давайте в такому ж форматі ще якийсь шов)) я тут начиталася-надивилася, хочу з вами пробувати вишивати, вивчати нове для себе. дуже класна вийшла артіль! дякую всім!! до того ж, мені здається, окрім корисних порад, спільної роботи, підтримки ця гра дає ще й стимул до того, щоб освоювати нову техніку а то я, наприклад, скільки вже збираюся щось таке втнути, ніяк не доходить до того.. а вже якщо візьмуся з вами, то вже все зроблю, аби справитися))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 0:31 AM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| Цитата (Kaluna) Формат Артілі вважаю вдалим підтримую на всі 100% треба брати новий шов!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Марина19 | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 2:53 AM | Повідомлення # 88 |
побратим
| Також підтримую цей формат. Разом вчитись цікавіше.
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 9:16 AM | Повідомлення # 89 |
мешканець сайту
| добре, зробимо! дякую усім за відповіді!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 10:24 AM | Повідомлення # 90 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Як адміністратор прошу повернутись до архівних тем Артілі і проявити хоча би мінімум поваги до минулорічних трудів форумчан. Хто вивчав шви і минулих Артілях, кажуть, що цей досвід не такий вже вдалий.
НАПОЛЯГАЮ до повернення до форумівської "історичної" Артілі.
Щоб керівник Артілі зрозумів, у чому справа, просто потрібно піти в архівні теми і почитати їх.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 10:47 AM | Повідомлення # 91 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) НАПОЛЯГАЮ до повернення до форумівської "історичної" Артілі. +1 Мені набагато більше подобаються минулорічні артілі
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-03-01, 8:26 PM | Повідомлення # 92 |
мешканець сайту
| я намагалася пояснити чому змінила формат артілі. як бачу не вийшло до ладу. більше за це не буду і братися.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-03-03, 0:59 AM | Повідомлення # 93 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (soncevuda) я намагалася пояснити чому змінила формат артілі. Неуважне читання форуму не є поясненням змін формату.
Я перестаю розуміти, що відбувається на рідному мені форумі. Якщо ви переходите в спілкування і поливання емоціями в приват з іншими форумчанами, то там і лишайтесь. Дописувати мені про це ще й в тему Пропозиції щодо сайту - це вже взагалі глупість.
Я висловила точку зору адміністратора, якщо вона вам не подобається, ви завжди маєте можливість стати адміністратором
З мого боку негативних емоцій не було. Кому щось десь примарилось - це не моя біда!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |