ІІІ. Вишиваємо Артіллю. Сезон Третій.
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-01, 10:01 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Коротко про гру: всім учасникам буде видано однакові набори:канва, нитки, схема (однакова для всіх). Завдання : вишити схеми і обов"язково якось цікаво обіграти вишивку в предметі (створити якусь практичну річ з цією вишивкою). Як справились учасниці - визначимо відкритим голосуванням за місяць від початку розсилки конвертів із звданнями. Автор роботи, що набере найбільшу кількістьголосів, отримає віртуальний приз - підпис у форум "значок переможця". Бачити результати першого сезону цієї гри можна в цій темі. ЗАВЕРШЕНОнабір учасників. 1. Tana (+)(+) 2. Goncha (+) 3. Світланка (+)(+) 4. lakizka (+)(+) 5.montan (+)(+) (+) - означає, що я маю адресу учасника. (+) - отримано конверт із завданням Учасники мають надіслати мені в приват свої поштові адреси (з індексами і прізвищами!), назва повідомлення: Артіль, сезон 3, моя адреса (інакше я можу просто втратити вашу адресу у вирі приватних листів). Саму адресу писати в приватному повідомленні Прийом гравців завершено. Нині формую набори для сезону-ІІІ, у вівторок вишлю. Сподіваюсь, до кінця тижня і сезон-ІІ і сезон-ІІІ уже отримають свої завдання. УВАГА! Зважаючи на зміну розмірів вишивальної роботи (менша за попередню гру) строк виконання об"єкту зменшується до 2 тижнів у грі Сезон-ІІ і до трьох тижнів у грі Сезону-ІІІ.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-09-01, 10:04 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| записуюсь.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2010-09-01, 10:19 PM | Повідомлення # 3 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| І я.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-02, 3:36 AM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
| Tana, Goncha, досить швиденько Приємно! Записала.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2010-09-02, 11:44 AM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Лізо, і я!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-02, 10:36 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
| Світланка, ласкаво прошу! Нарешті активізуєшся в іграшках наших А то заховалась десь там у офісі
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 1:02 AM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Не втрималась... Лізо записуй і мене!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 2:02 AM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| lakizka, маєш Ну, хто буде крайнім у списку та вишлю всі конверти купкою? ))))
|
|
| |
montan | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 5:41 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Лізо, записуй мене
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-09-03, 9:24 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| montan, записала! Тепер команда для третьої гри зібрана Чекайте на листи УВАГА! Строк гри буде зменшено у зв"язку із зменшенням розміру схемки. Гадаю, 20 на 20 хрестиків цілий місяць вишивати - це неподобство
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2010-09-16, 12:41 PM | Повідомлення # 11 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Дівчата, хтось уже конвертик отримав?
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2010-09-16, 2:11 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Goncha, нажаль ні чекаю....
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-16, 2:25 PM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Goncha) Дівчата, хтось уже конвертик отримав? Маєте отримати з дня на день! Я вже вислала конверти і, чесно кажучи, уже почала відлік часу. Не переживайте, ви всі встигнете виконати роботу. Перша гра була самою важкою в плані схем. Дві наступні - схеми просто примітивні. 20 х 20 і 30х30 хрестиків. Бачу, що варто ввести обов"язковий звіт про отримання. Звітуйте тут всі, хто отримає конвертики з грою! Дякую.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-09-16, 7:04 PM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Я ще не отримала! Чекаю недочекаюся.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-09-16, 7:17 PM | Повідомлення # 15 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Dmutrik09) Я ще не отримала! Чекаю недочекаюся..... ви поки що загляньте в тему про рушниковий конкурс... подивіться і почитайте про призи. Так от, "Мір рукодєлія" виявив бажання надавтаи призову допомогу в УСИХ наших конкурсах. А в грі *Артіль* надавати матеріали для вишивки і схемки свої! Не знаю, коли це відбудеться точно (я про Артіль і Мір рукодєлія), але буде просто супер классно. Принаймі, я цього дуже хочу
|
|
| |
Світланка | Дата: П`ятниця, 2010-10-01, 11:44 AM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Лізо, сьогодні отримала конвертик зі схемкою і всім чим необхідно! дякую! Ще й колір мій улюблений вже думаю над тим що створити!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-10-01, 12:04 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Світланка, дякую за маячок, що вже отримала. Відлік часу пішов! До кінця місяця чекаю на ваші фотографії!
|
|
| |
montan | Дата: Неділя, 2010-10-03, 12:54 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Лізо, я вже вчора все отримала і вишила Що б з цього зробити?
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-10-03, 2:16 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Quote (montan) Що б з цього зробити? ну.. це і є ваше завдання, рзультат якого оцінюватиметься глядацьким голосуванням!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-10-03, 4:27 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| І я отримала артільний знаряд у поштовому листі. Окрема подяка Bullet за опис-інструкцію-схему: коротко, змістовно і солідно. Рівень організації і порядок адмістративний не можуть не радувати. Дякую, Лізо!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |