І. Вишиваємо артіллю. Сезон 1.
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 0:18 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Вітаю, шановні відвідувачі нашого форума. Сьогодні зливую і, сподіваюсь, заінтригую вас новою цікавою грою. Дуже хочу вірити, що аналогу не існує в Міжмережжі, бо придумала я її самостійно. Придумалась гра шляхом аналізу проблем створення довгобудів і причини гальмування "вишивальних коловоротів". Причини таких проблем можна розділити на кілька частин: -відсутність матеріалів -швидкий спад зацікавленості у вишиванні із-за великого обсягу роботи -лінощі З останніми ми плідно боремось колективно протягом останніх півтора року Перші ж дві проблеми пропоную вирішити наступним чином. Увага! Беспрецендентна гра! Що робимо? - Заявляємо про свою участь в цій темі. Отримуємо поштою готовий набір. Вишиваємо одночасно кожен свою роботу. Веб-ресурс "Спілкування за вишивкою" надає гравцям готові набори для вишивання заданої мініатюри: канва, нитки, голка, схема. Розміри? - мініатюрна схема в межах від 20х20 до 60х60 хрестиків. Усім гравцям - однакова схема, різний лише кольоровий підбір ниток. Як довго? - Протягом місяця. Результати можна оприлюднювати і раніше. Сенс? - Вчимось швидкому виконанню завдання. Працюємо у віртуальному колективі. Проявляємо творчість, індивідуальність. Завжди цікаво подивитись, як з однакових завдань народжуються дуже різні результати! Кому шлемо? - Нікому. Роботи лишаємо собі на згадку про наш чудовий сайт, збудований нашими з вами стараннями:) Опис гри: Напочатку кожного місяця заявленим гравцям адміністратор висилає готовий набір для вишивання. На отримання наборів віднімається 1 тиждень з місяця. Гравцям автоматично залишається 3 тижні для роботи. Кожен гравець вишиває свій зразок і (!!!) проявляє власну творчість у виготовленні з вишитого зразка якоїсь дрібнички (чи не дрібнички, - на ваш розсуд): подушечка для голок, кишеня для мобілки, підвіска чи просто в рамку взяти. На цій стадії дозволяється використовувати свої власні декоративні матеріали: нитки, бісер, інші тканини, рамки тощо. Або не використовувати - усе на ваш розсуд. По закінченні строка вишивання (кінець місяця) всі гравці показують свої роботи в цій темі. Шляхом відкритого голосування обирається переможець, чия робота найбільше сподобалась форумчанам. Нагорода - віртуальний підпис переможця. Ну і сама участь з безкоштовними матеріалами і інструментами - мені здається, теж приємність:) Як показувати роботи? - Відправляти координатору гри (Bullet) в приват зображення, попередньо завантажене на радікал.ру, пришліть третій рядок! На е-мейл надсилати листи не більше 500 кіло в одній фото. На фото не повинно бути жодних підписів! Набори зібрано. Таємницю схеми буде витримано до моменту отримання гравцями конверів рекомендованою поштою. Прошу вірити мені на слово, я адекватна людина і великих схем в багато кольорів не буде. Згадайте мої монохромні квадратики (хто грав в коловорот), буде щось подібне, але ще менших розмірів. UPD: таємницю схеми розкрито. ось вона, відшита моїми кривими ручками: Оцінити *складність узор* може кожен. Набір учасників припинено. Максимальна кількість гравців у серпні 5 чоловік. Зголошуйтесь швидко! 1. Kate-Black-Cat (отримала 27.07) виконала план, показала фото. Молодець! 2. algo (отримала 29.07) виконала план, показала фото. Молодець! [b]3. Leontyk (отримала 27.07) чекаємо! 4. Сонька виконала план, показала фото. Молодець! 5. Сестра_Юлія (отримала 29.07) - виконала план, показала фото. Молодець! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- РЕЗУЛЬТАТИ: 5. //// 1. 2. 4.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Kate-Black-Cat | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 0:49 AM | Повідомлення # 2 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
| Хочу спробувати! Давно не вишивала, треба вiдшукати голки буде
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 0:51 AM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Kate-Black-Cat) Хочу спробувати! Давно не вишивала, треба вiдшукати голки буде Голки входять до набору, який ти отримаєш рекомендованою поштою. Або з рук в руки, якщо більшість учасниць гри будуть киянами
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 1:39 AM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Ліза, ну ти і молодчинка!!! О це полетять нащі працьовиті бджілки на мед ! Ідея супер, і корисно і приємно... Тобі треба за креативність теж віртуальний підпис придумати.
|
|
| |
algo | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 10:28 AM | Повідомлення # 5 |
побратим
| Зголошуюсь!!мені цікаво!кидаю адресу в ПП
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Leontyk | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 1:02 PM | Повідомлення # 6 |
перехожий
| Я! Я! Я! а ще можна мою маму якось залучити? вона багато вишиває, а в Інтернет не ходить і тут не зареєстрована.
лінійку попросили зняти, підпису нема.
|
|
| |
Сонька | Дата: Вівторок, 2010-07-20, 7:53 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Скільки часу я проводила в інеті, але ще такого не зустрічала . Мені сподобалася ідея і дуже хочу приєднатися . Якщо можна, то адресу вишлю.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-21, 1:38 AM | Повідомлення # 8 |
маніяк графічних ліній
| 1. Kate-Black-Cat 2. algo 3. Leontyk 4. Сонька 5. ??? Ще чекаю на п"ятого учасника і розсилаю конвертики (конверти з інтригою!) Наскільки я зрозуміла, Лакізка зробила комплімент (дякую!!), але до гри не подала заявки, тому чекаємо на п"ятого учасника. Обіцяю: буде легко!! ________________ 1. Kate-Black-Cat 3. Leontyk 4. Сонька дівчата, прошу ваші поштові адреси в приват. Якщо ж ви всі живете чи часто буваєте в столиці, можемо зустрітись і я передам вам конвертики в руки.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-07-21, 3:15 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| О, невже я встигла?! Хочу! Тааакааа інтригаааа
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-21, 3:49 AM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, встигла! Все, 5 учасників маємо, розраховуємо на те, що до кінця наступного тижня усі отримають свої конверти. Нагадую правила: крок 1. вишиваємо за наданою в конверті схемкою, наданими нитками. Фотографуємо результат. Крок 2. знаходимо творче чи побутове втілення вишитому зразку. Можна додавати свої прикраси за бажанням. Фотографуємо річ, яка вийшла у вас з використанням відшитого зразка (побутова чи декоративна - неважливо, нехай буде листівка чи картинка, гаманець чи кишеня для сина/доні, закладка чи ще що завгодно!) Фотографуємо, роботи викладаємо по факту виготовлення (тобто двічи: вперше - після вишивки і вдруге - після оформлення). Крок 3. Голосування (відкрите). Координатор "артілі" (чи "артелі" вірно?) збирає в одне повідомлення всі фотографії і попарно розміщує їх для голосування. Приз - віртуальне заозочення. + радість від швидкої гри "А тепер помчали!" (с)
|
|
| |
algo | Дата: Середа, 2010-07-21, 10:46 AM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Quote (Bullet) "А тепер помчали!" Чекаю з нетерпінням!!
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Сонька | Дата: Середа, 2010-07-21, 9:50 PM | Повідомлення # 12 |
побратим
| Вислала адресу і теж чекаю.
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2010-07-21, 10:26 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Bullet, ти правильно зрозуміла, це був комлімент і оплески твоїй задумці. Я обовязково візьму участь в данній артіллі але пізніше, коли буду трохи активнішою Зараз восновному підпільно спостерігаю за форумом, трохи часу не вистачає. Дівчатам-учасникам веселої гри!
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2010-07-22, 5:12 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Вау! Лиза, шикарная игра начинается! Я пока понаблюдаю-поболею за 1-х игроков, а потом теж попробую поучаствовать. Успехов в новой игре!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
shtynka | Дата: П`ятниця, 2010-07-23, 11:36 PM | Повідомлення # 15 |
Мудра людина
| Цікава забавка - буду спостерігати із задоволенням! Шкода, що не встигла потрапити в число учасників, сподіваюсь, ще пограємо
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-07-24, 2:05 AM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Шкода, що не встигла потрапити в число учасників, сподіваюсь, ще пограємо Гадаю, перша гра мине швидко. Тим більше, що у гри є дедлайн - кінцевий строк сдачі роботи. (місяць з моменту оголошення учасників). Але гадаю, завершимо все раніше
|
|
| |
OxankaF | Дата: Вівторок, 2010-07-27, 1:47 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| О, як цікаво. Трохи часу мене не було, а ви вже нову гру придумали. З нетерпінням буду чекати на розповідді.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2010-07-28, 11:15 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| I я теж хочу ! Беріть мене на другий раз! Я тільки вчора приїхала з відпочинку ....І не встигла, Надіюсь наступний раз буде?????
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-07-28, 3:52 PM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| OxankaF, Dmutrik09, по факту отримання ще 3-ма дівчатами конвертів з канвою і нитками (звиняйте, недобігла до магазина і голки не докупила - зекономила час, вірю, що дівчата пробачать мені і голки знайуть)))**** Так, поки одні вишиватимуть, другий "сезон" можна розпочати! А ще от-от стартуватиме АБСОЛЮТНО НЕЙМОВІРНА по своїй демократичності гра "Кольори", в якій зможуть взяти участь усі ,хто забажає, гра буде оголошена без заявок на участь. Встиг - показав роботу, не встиг - покажеш в іншому конкурсі чи грі. Чи просто в майстерні
|
|
| |
algo | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 10:31 AM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Мабуть прийшло до мене вже! бо сьогодні зранку витягнула повідомлення з пошти, що мене чекає з Києва посилка))) завтра мабуть заберу!
|
|
| |