І. Вишиваємо артіллю. Сезон 1.
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:22 AM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| algo, забирайте швидше! Ще почекаємо, поки Сестра_Юлія і Сонька відрапортують про отримання конверта і розпочнемо "Артіль-2"
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 12:53 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Рапортую: отримала конверт 29 липня. До гри!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 1:13 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Bullet, голки не треба слати. А то подумалось, є люди забобонні)
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 1:18 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сестра_Юлія) Bullet, голки не треба слати. А то подумалось, є люди забобонні) може й так. Ок, не буду )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
algo | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 5:48 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Все, отримала(коханий муж забрав з пошти!!).то можна починати вишивати?
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 6:21 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| algo, А хіба ми когось чекаэмо? ^) Я просила відзвітувати про отримання конвертыів? щоб оголосити сезон-2/ Тобто другий заход гри? поки ви вишиваэте першу гру,дівчата будуть зголошуватись на другу, оргмоменти і т аке ынше, якраз одна за одною ігри будуть іти. Вишивайте! )
|
|
| |
algo | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 7:06 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Quote (Bullet) Вишивайте! ) Чудово!! на вихідних на трохи точно спроможусь!
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
Сонька | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 9:53 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| А я сьогодні отримала конверта. То місяць буде рахуватися з моменту оголошення списку, чи від дати на штемпелі, як пише в інструкції до вишивки?
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:21 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сонька) То місяць буде рахуватися з моменту оголошення списку, чи від дати на штемпелі, як пише в інструкції до вишивки? выд дати по штемпелю, по найпізіншій даті! Але я впевнена на 99 % , що ви всі вишиєте це набагато швидше. Тож ви працюйте, а я піду другу артіль набирати. Пам"ятаю, були бажаючі
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-07-30, 11:30 PM | Повідомлення # 30 |
маніяк графічних ліній
| UPD: таємницю схеми розкрито. ось вона, відшита моїми кривими ручками: Оцінити *складність узор* може кожен. А тепер запрошую всіх в наступну гру ! Подавати заявки на участь ТУТ, клац-клац!
|
|
| |
algo | Дата: Неділя, 2010-08-01, 3:13 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| Я вже вишила внутрішню квіточку!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-08-01, 5:45 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Quote (algo) Я вже вишила внутрішню квіточку! вітаю! Перший звіт, приємно
|
|
| |
Сонька | Дата: Неділя, 2010-08-01, 5:49 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| В мене початок теж є
|
|
| |
algo | Дата: Понеділок, 2010-08-02, 10:10 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| Кхе, кхе, я вже повністю вишила)) цікаво було меланжем вишивати. це вперше! тепер треб адумати над оформленням!
|
|
| |
Leontyk | Дата: Понеділок, 2010-08-02, 12:03 PM | Повідомлення # 35 |
перехожий
| у мене як завжди: є чітке розуміння ЩО з цього зробити... треба тільки взяти й зробити . Сьогодні в поїзді вишила першу пелюстку квітки. Насправді цікаво такими нитками вишивати. У мене теж вперше.
лінійку попросили зняти, підпису нема.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-08-02, 1:03 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| algo, уррраа!!!! перший пішлов! Можеш вивішувати фото свого зразка тут, або надішли мені в приват лінк фото на радикалі. Тепер час надавати зразку форму якоїсь речі Навіть якщо то буде ігршка чи гольниця - головне, щоб цікаво Leontyk, вітаю з першим досвідом ))) Вам "пощастило", наступні сезони цієї гри - дещо інші. Так що як завершите - можете записуватись
|
|
| |
Сонька | Дата: Субота, 2010-08-07, 8:27 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Дівчаточка, 9 серпня я їду на море і буду після 24. Постараюся встигнути оформити вишивку.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-08-07, 11:35 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Сонька) Дівчаточка, 9 серпня я їду на море і буду після 24. Постараюся встигнути оформити вишивку. мусиш встигнути Але ще матимеш час і після 24-го
|
|
| |
Kate-Black-Cat | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 2:54 PM | Повідомлення # 39 |
перехожий
| Давно вишила, тепер в"яжу оздоблення, вже вдруге - бо перший варіант мене не задовільнив сподіваюсь на ціх визідних усе дороблю та зберу докупи
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-08-10, 4:23 PM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| З 16 по 26 серпня я буду відсутня вдома. Не впевнена. що там, куди я їду, буде інтернет. Та спостерігати за вами буду з інтернет-кафе Спробуйте встигнути до 15 серпня вечора, якщо зможете.
|
|
| |