Наші роботи. Ділимось фотографіями наших виробів.
|
|
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-09-18, 5:27 PM | Повідомлення # 2141 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Andrew_Yer, Дякую щиро!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
LDII | Дата: Середа, 2013-09-18, 9:51 PM | Повідомлення # 2142 |
мешканець сайту
| Irina_SV, Дуже гарна сорочка,а такий вчинок заслуговує на окрему дяку,справді дуже зворушливо.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Середа, 2013-09-18, 11:48 PM | Повідомлення # 2143 |
мешканець сайту
| LDII, Дякую Вам! Я також не можу байдуже сприймати такі речі....сумно, і якщо є можливість та сили зробити хоч краплю їм приємного, то я завжди рада
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
ksiysha | Дата: Четвер, 2013-09-19, 10:31 AM | Повідомлення # 2144 |
друг
| Покажу і я свої останні роботи - це я пробувала себе у об"ємній вишивці - оформила дзеркальце мікровишивкою
Повідомлення відредагував ksiysha - Четвер, 2013-09-19, 10:32 AM |
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2013-09-19, 10:34 AM | Повідомлення # 2145 |
Мудра людина
| ksiysha, вишукано як!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Четвер, 2013-09-19, 6:31 PM | Повідомлення # 2146 |
друг
| Всім доброго дня та гарного настою Щиро дякую за підтримку, дорбі слова і репутацію все це надихає до праці.Вишивалочка, троянди квітнуть і пахнуть всоїм чудовим ароматом... дуже ніжно і гарно.. Irina_SV красива сорочка, цікавий узір і поєднання кольорів..а подія з приводу якої вона була вишита, спонукала пригадати сюжет одного фільму, про хлопчика(назви нажаль не памятаю) Ідея полягала в тому, що як би кожна людина якій колись хтось у чомусь поміг, в знак подяки помогла трьом людям, а кожна з тих трьох ще трьом... Фінал у фільма трагічний... глядача не залишає байдужим... Думаю світ би змінився став добрішим і тих, хто страждає поряд з нами стало би менше... Irina_SV схиляю перед вами голову... Дай Боже всім здоровя милості і любові в серці... ksiysha, подих літа у вже сумні похмурі осінні дні... ювілірна, ніжна робота.... Всім вільного часу для творчого надхнення
Вишивка- мій рятівний куточок, спокій моєї душі
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2013-09-19, 7:59 PM | Повідомлення # 2147 |
Мудра людина
| ksiysha, Надзвичайні квіти! Просто, як живі!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2013-09-19, 8:15 PM | Повідомлення # 2148 |
Мудра людина
| ksiysha, прийміть мої оплески!дуже вишукані роботи!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2013-09-19, 8:15 PM | Повідомлення # 2149 |
мешканець сайту
| Цитата (edeiveysvik) Irina_SV схиляю перед вами голову. edeiveysvik, Дякую Вам превелике за такі слова ! Проте це лише краплинка з моєї сторони для тих діток. Головне, щоб в них все було добре і не було байдужих до них людей.
ksiysha, просто чарівно! Вишукана робота!
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-09-19, 11:08 PM | Повідомлення # 2150 |
побратим
| Цитата (ksiysha) Покажу і я свої останні роботи Краса неперевершена!!! Дуже гарні
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Четвер, 2013-09-19, 11:28 PM | Повідомлення # 2151 |
друг
| Маю вільну хвилинку і доступ до комютера, от же користаю можливість і хочу поділитись тим над чим працюю . Метелики... про які вже писала, розпочала під час відпустки (на морі) у серпні , рукавчики до сорочки (мережка теж розпочаті і зроблені на морі), а це серветка, розпочата минулого тижня, то має бути подарунок, а ще добра нагода для навчання новим технікам вишивання, і результат тижневої праці . До цієї великої мають бути ще дві маленькі ... Сорочку, яку вишиваю можна віднести до теми "Рятуймо ситуацію". Вишитий перед, то була моя перша спроба у вишиванні сорочки.. не вдало розміщений узір призвів до того, що завадив розкрою інших деталей...От і прийшлось цей відкласти і вишити ще раз... Тож відкладений, довший час лежав без діла, хоча була думка, що подовжити перед і спинку можна завдяки змережуванню... Ото ж і взялася до праці і навчання Почала з мережки, викінчу рукава.. буду вчитися змережувати... Дякую люди добрі за ваші майстер класи... Без цих чудових уроків і порад в мене ніц би не вийшло.... Вчуся і здаю вам свої контрольні роботи.. Далі буде...
|
|
| |
ksiysha | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 10:22 AM | Повідомлення # 2152 |
друг
| Дуже вдячна всім за відгуки і репутацію Ваші добрі слова надихають!
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 10:24 AM | Повідомлення # 2153 |
мешканець сайту
| edeiveysvik, має буту щось ну дууууууже красиве !!! Я в пошиті не особливо розуміюсь, мене з цим виручає сестричка, але думаю все буде у Вас добре і вдало. Ситуація буде врятована
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-09-21, 0:47 AM | Повідомлення # 2154 |
мешканець сайту
| Тепер і я зробила обкладинку. Вона в мене перша....тому буду дуже вдячна за всі коментарі, поправки, зауваження
Ось вона. намагалась дотримати патріотичності, так як задумала це презентувати:
Повідомлення відредагував Irina_SV - Субота, 2013-09-21, 0:47 AM |
|
| |
Волиняночка | Дата: Субота, 2013-09-21, 2:13 PM | Повідомлення # 2155 |
мешканець сайту
| Irina_SV, класний у вас презент вийшов! Супер! Мені щось до обкладинок ніяк руки не доходять зробити ні собі, ні комусь.
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
Andrew_Yer | Дата: Субота, 2013-09-21, 2:24 PM | Повідомлення # 2156 |
мешканець сайту
| Irina_SV, чудова обкладинка!
Чарівник - Майстер вишивання - 2012
|
|
| |
romantik | Дата: Субота, 2013-09-21, 5:09 PM | Повідомлення # 2157 |
побратим
| Цитата (edeiveysvik) рукавчики до сорочки (мережка теж розпочаті і зроблені на морі) Гарненька сорочка вийде
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2013-09-21, 9:53 PM | Повідомлення # 2158 |
мешканець сайту
| Волиняночка, Andrew_Yer, Дякую Вам! Ваша підтримка така важлива і так вселяє натхнення - творити іще-іще-іще ))))
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Неділя, 2013-09-22, 1:19 AM | Повідомлення # 2159 |
друг
| Irina_SV причудова обкладиночка.. і дуже патріотична... Обдарований точно має бути задоволений.... Речі створені власними руками завжди душевні, а тому особливі.... Irina_SV можна додати ще закладку
|
|
| |
edeiveysvik | Дата: Неділя, 2013-09-22, 1:25 AM | Повідомлення # 2160 |
друг
| romantik щиро дякую за підтримку... мені дуже хочется щоб вона вийшла саме такою, адже все , що я на ній роблю суцільне навчання... от може б і низ з верхом змережила... так ще не визначилась як саме, яке змережування там підійде... щоб було композиційно не зайве. Буду дуже вдячна за поради і зауваження
|
|
| |