lady-v, намисто, Ганнуся, a-stra, дякую на добрім слові!!! На свята ми залишилися задоволені і щасливі. Дитина - тачками, клієнт - новою вишиванкою, ну а я обновкою - рушничком.
Юлька-мамулька, яка ніжність! Моїй племінниці таку картину також подарували на весілля, дуже вона мені подобається! "Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Якось надибала в інтернеті ідею для використання залишків (зовсім-зовсім залишків, коротеньких) ниток для вишивання. В мене таких «сиріток» назбирався цілий клубок, тож вийшла міні-подушечка. Візерунок – як ниточка лягла, куди хочеться, туди і повертаєм. Вишила дві різних (другу все не зшию...), сподобалось, єдиний недолік – багато часу забирає. А далі ще на тему утилізації залишків (розчищаю простір!):
Пледик для племінничка із залишків кольорових ниток Робочі рукавиці з старих джинсів і штанів (нашила пар 15 – вже розійшлись по родичах) Бавовняні кепки для пляжу і городу (не люблю синтетику на голові)
І нарешті килимки, на створення яких взимку надихнула мене welshrabbit. Тільки спершу я порізала смужки товсто, тому килимок довелось не плести, а ніби ткати А другий вже «по рецепту»: Ось така утилізація... паралельно вишиваю, але руки не доходять довести до пуття вже готові вишивки. Буду виправлятись.
Повідомлення відредагував Тетяна - Понеділок, 2013-06-03, 7:00 PM
В цю вишивку я закохалася з першого погляду і твердо знала,що вона висітиме у мене на стіні.
Цитата (Юлька-мамулька)
Цю роботу подарувала свекрусі на ювілей!!!
Краса-краса!! Обидві роботи гарні і наповнені настроєм, але звернімо увагу на те, як сильно паспарту покращує вишивку, збагачує її!
Цитата (Тетяна)
Якось надибала в інтернеті ідею для використання залишків (зовсім-зовсім залишків, коротеньких)
Я теж так уже давно вишиваю маленькі залишки ниток )))) Тисну руку! (А ще невідомо для чого в скляну баночку збираю короткі залишки вишивальних ниток, теж десь піддивилась, та не пам"ятаю, для чого))))
Цитата (Тетяна)
Ось така утилізація... паралельно вишиваю, але руки не доходять довести до пуття вже готові вишивки. Буду виправлятись.
(А ще невідомо для чого в скляну баночку збираю короткі залишки вишивальних ниток, теж десь піддивилась, та не пам"ятаю, для чого))))
Я десь давно читала, що так роблять, коли хочуть зберегти своє щастя: збираються нитки в банку чи бутилку, коли наповнюється - говорять у горляночку своє бажання, затикається та ховається куди подалі від сторонніх очей
Ганнуся, ух ти ) а потім куди це щастя заговорене?:) Дякую за підказку, щось я про таке і не читала, але цікаво! Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Чесно кажучи, в мене така бутилочка з-під боржомі, напхана нитками десь на антресолях валяється Є ще варіант, якщо ниточки різнокольорові, та "художньо" в прозору бутилку напхані, горлянка атласною стрічкою перевязана, - чим не декоративний елемент для домівки вишивальниці? Особисто я окремо збираю нитки, що витягаються з накладної канви після відшиття виробу. Я ними потім набиваю маленькі подушечки з вишитими оберігами.
Чесно кажучи, в мене така бутилочка з-під боржомі, напхана нитками десь на антресолях валяється Є ще варіант, якщо ниточки різнокольорові, та "художньо" в прозору бутилку напхані, горлянка атласною стрічкою перевязана, - чим не декоративний елемент для домівки вишивальниці? Особисто я окремо збираю нитки, що витягаються з накладної канви після відшиття виробу. Я ними потім набиваю маленькі подушечки з вишитими оберігами.
Цитата (Tana)
В мене такі паперові пакети; як набираються повні, спалюю, рука не підіймається викидати ниточки на смітник.Щось в цьому є, як із волоссям із гребінця.
ой-ой, навіщо ж зпалювати? Я би настрочила такий красивий нитковий кольоровий мотлох під органзу - була би чудо-картинки Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.