Організація робочого місця
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2010-10-13, 12:02 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Tana) Ой-ой-ой (вразливим і небайдужим до гачків та спиць хм найтовстіші спиці аж надто схожі на палички для їжі. Посилання - диво, як ти знала, що я зараз над цим питанням мудрую??
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-10-13, 9:02 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Дуже сподобались органайзери,як вишукано виглядаюсь, скручені і перев'язані... ех
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Четвер, 2010-11-04, 10:05 PM | Повідомлення # 63 |
Активіст форума
| Як вам така майстерня ?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2010-11-04, 10:19 PM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Українка, Мрія, а не майстерня!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-11-04, 11:05 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Іро! Так можна і не заснути в ночі - мріяти і мріяти! А ще уявіть собі : впроцесі роботи робиться творчий безпорядок і скільки це часу треба цей порядок складати по корробочках, баночках і поличках...?! Така кімната мрія кожної знас!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 1:02 PM | Повідомлення # 66 |
маніяк графічних ліній
| Вставляю сюди фото свого захламленого серванта з паперами/стрічками/квітками для скрапбукінга, бо показала його нашій Тані, а Тана сказала, що там є *елементи організації* ))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 1:16 PM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) а Тана сказала, що там є *елементи організації* )))) Досить навіть непогано організовано. Мені б хоч так, а то в мене по всій кімнаті, у всіх мислимих і немислимих коробочках, шухлядах, поличках в шафі, і навіть на столі
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 1:54 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Для мене також болюче питання організації в моїх однокімнатних хоромах, зроблю фото своїх елементів організації
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 2:06 PM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
| Quote (lady-v) Досить навіть непогано організовано. Чесно кажучи, мені соромно за весь безлад, що царює у мене в кімнаті і .. в квартирі... Бо я як гляну на флікрі фотографії американських і англійських рукодільниць - мені аж моторошно стає. Якби я накупила собі всі ті шафки і папки для зберігання, то не вистачило би грошей на хліб, і не вистачаило би часу на рукоділля, бо я б постійно працювала на те, щоб купити оті шафки... Quote (Tana) зроблю фото своїх елементів організації Буде цікаво, правда! Гадаю, ми можемо набратись одна у одної хорошого досвіду, а не тільки у американок
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 2:16 PM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) і не вистачаило би часу на рукоділля А може вони не рукодільничають, а тільки шафки купують і вдосконалюють
Моя майстерня
|
|
| |
сяня | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 2:28 PM | Повідомлення # 71 |
побратим
| Quote (lady-v) Досить навіть непогано організовано. Мені б хоч так, а то в мене по всій кімнаті, у всіх мислимих і немислимих коробочках, шухлядах, поличках в шафі, і навіть на столі цілком згідна А з другого боку, уявіть - у Вас величезна кімната з шафками, шухлядками, баночками, коробочками... Скільки часу необхідно, щоб знайти потрібну річ. Хоча помріями ніколи не зашкодить... (Ну хоча б окремий стіл)
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 5:04 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Quote (Bullet) Чесно кажучи, мені соромно за весь безлад, що царює у мене в кімнаті і .. в квартирі... Бо я як гляну на флікрі фотографії американських і англійських рукодільниць - мені аж моторошно стає. Якби я накупила собі всі ті шафки і папки для зберігання, то не вистачило би грошей на хліб, і не вистачаило би часу на рукоділля, бо я б постійно працювала на те, щоб купити оті шафки... часу на рукоділля тобі б не вистачало, бо довелося б постійо розкладати майно по шухлядках і поличках)) Особисто для мене порядок на робочому місці (або в спально-робочій кімнаті) - ознака депресивного листопаду і відсутність натхнення до будь-чого. Я вмію зорганізувати гармидер навіть лежачи на дивані з книжкою і олівцем
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 5:20 PM | Повідомлення # 73 |
Мудра людина
| Bullet, ЦЕ ТВОРЧИЙ ПОЯДОК!Навіть не знаю чи вишивалося чи шилося би добре якби усе було по поличках?....Напевно натхнення би втікло..
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 5:38 PM | Повідомлення # 74 |
побратим
| А я, напевно, не настільки творча людина, щоб мати "творчий безлад")) Я люблю порядок. Не фанатично, та все ж. Я собі на рукоділля виділила дві шафи у комоді в спальні, туди складаю канву, нитки, поточні процеси. Раз на місяц роблю ревізію, позбуваюсь зайвого. Але ж я і вишиваю тільки для себе, тому багато простору мені і не потрібно. Журнали, книжки з рукоділля складаю окремо. Мій чоловік дуже любить читати, тож ми спеціально зробили велику відкриту шафу/полицю на всю стіну, там і зберігаємо наші книжки та журнали, сувеніри, листівки, результати його хоббі (він захоплюється військовою мініатюрою), мої невеличкі роботи і всілякий дріб`язок. Навіть не знаю, що б ми робили без цієї величезної полиці. А взагалі я за те, щоб у кожної речі було своє місце, і бажано по ящиках та шухлядах. Взяв, скористався, поклав на місце. Коли на видноті немає нічого зайвого мені якось дихається легше)) Але ж ми всі різні)))
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 6:52 PM | Повідомлення # 75 |
Мудра людина
| Quote (Олька) Коли на видноті немає нічого зайвого мені якось дихається легше)) Це правда, але дуже швидко потім в мене творчий безлад настає знову... Поділюся своїм скромним досвідом, сподіваюсь, комусь допоможу зібратись з речами, нитками та ін. Дуже вдалим напрацюванням особисто для себе вважаю такі елементи організації в умовах малесенької однокімнатної хрущовки і немовляти: 1) чемоданчик дорожній -- для дрібної вишивки, ниток муліне, в будь-який момент закрила, і все в порядку))) В ньому збираю в прозорі пакети із замочком зразки ниток, власне нитки, стрічки, липучку, окремі роботи, підписую дещо. Достатньо швидко шукати. Намагалась так збирати в папку-швидкозшивач, але мені в одній купі зручніше. Нитки не перемотую, так в пакетах мені легше знайти і оцінити, скільки ниток є в наявності, а що вже закінчується. 2)в паперовому пакеті складені листи, заготовки для листівоок, листівки, теж в прозорих пакетах, такщо все видно, що стоїть на поличці в гардеробі ; 3)в гардеробі виділені як книжклові полиці (не дуже зручно, бо в два ряди), так і полиці для моїх схем і альбомів формату А4, дуже багато чого розміщую в папках з файлами В кошику, що на фото, зберігаю рушник в полотні, який зараз вишиваю. Зараз, очевидно, не вишиваю, бо кошик порожній. 4)коробка з-під черевик -- для ниток у бабінках, поки що під робочим столом. 5)точно знаю, що окремі роботи краще тримати в окремих коробках з-під печива тощо (нажаль, дуже красиві кошики для рукоділля малофункціональні; хочу переобладнати їх для зберігання прикрас, більше буде користі). Невирішені питання: 1. Де і в якому вигляді зберігати викрійки паперові. 2. Як краще організувати поличку з тканинами, їх відрізами тощо. 3. Де і як зберігати готові роботи. В мене поки що стенд із закладинками вісить на стіні, рушник в шафі в шухляді, брелоки в коробці теж в шафі, мені так не подобається. Будемо наводити порядки разом, як і довгобуди вишивати, разом продуктивніше працювати, я точно знаю.
Повідомлення відредагував Tana - Понеділок, 2011-02-21, 6:54 PM |
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 7:03 PM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| Я знайшла таку красоту,що уже від тепер капаю на мужа щоб зробив,ось вона http://sewingschool.ru/table/
Творча майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 8:31 PM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Ще багато прикладів робочого місця рукодільниці
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 9:02 PM | Повідомлення # 78 |
маніяк графічних ліній
| Quote (bulbashka_aero) ознака депресивного листопаду А я чекаю поки прийде осінь, я її обожнюю! До речі, весела у тебе аватарка!!! ))) Тана, все в порядку, але я, вибач, співчуваю. Дістати якусь річ - це постійний шурхіт, мені здається. І особисто я би загубилась в пакетиках і коробках ))) Я вам з родиною бажаю отримати від доброго Діда Мороза великий приватний будинок.. ні, МАЄТОК! Quote (Tana) 1. Де і в якому вигляді зберігати викрійки паперові. Я складаю викрійки в папку А4 тепер. Раніше скручувала в рулончики і складала на шафу, але там вони падали і я перемістила їх булавками на стіну (да-да, бідні були шпалери))). Тепер - в папках паперових лежать. Мені - зручно. Спробуй..? Quote (Tana) 2. Як краще організувати поличку з тканинами, їх відрізами тощо. Як знайдеш - мені скажеш, я сама в пошуках... Quote (Tana) 3. Де і як зберігати готові роботи. В мене поки що стенд із закладинками вісить на стіні, рушник в шафі в шухляді, брелоки в коробці теж в шафі, мені так не подобається. Мені здається, що ТВІЙ стенд - саме на стіні ідеально висить. Як людина з довгим кравецьким досвідом, скажу, що з наведеного лінку вище ось картинка зовсім неможлива: Це крайньо незручно, бо ти постійно затиснутий візуально між тих дверцят, а якщо виріб великий чи не має права м"ятись (весільна сукня, прикладом чи просто портьєра?) Та й на другому сайті теж не для мене робоче місце. Я шию ШВИДКО РУХАЮЧИСЬ. А при складальному тому столику мені доводилось би постійно стукатись колінами об той чи інший кут. Ні, на мою думку, сиіл кравчині має бути прямим, в одну лінію, а не в кутку. Нажаль, для більшості радянських квартир - це захмарна мрія...
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 9:08 PM | Повідомлення # 79 |
маніяк графічних ліній
| Для мене виглядає доступним і більш-менш зручним цей варіант: My WebPage Але у мене СТІЛЬКИ тканин. що не буде куди підвішувати такі полички ))) Давайте, я комусь може тканини свої повисилаю? )))))) - ідеальний для наших квартир варіант. Але такі, як я, все одно будуть нещадно довбатись коліньми об краї столика. Тому я би обрала мріяти про ось це: (всі картинки збільшуються в новому вікні) Да, трохи не так весело виглядає, але з МОГО власного досвіду - мені би саме така окрема кімнатка підійшла. Ще таку ж, будь ласочка, для скрапбукінга, для вишивання і для в"язання. Ну і вдвічи більшу і з великими вікнами - для живопису і графіки Ет, розмріялась ))))
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2011-02-21, 10:28 PM | Повідомлення # 80 |
Мудра людина
| Bullet, моя думка - твій сервант дуже навіть організований. Все лежить стосиками, в коробочках, баночках, - виглядає симпатично. Ідея з підвісними торбинками для тканин досить цікава. Quote (Bullet) Давайте, я комусь може тканини свої повисилаю? )))))) Якщо пошити полички - і тканин менше стане ))) Ще ідея - може влаштувати щось типу аукціону з метою збору коштів на "ту-ту"? Всі охочі могли б долучитись і своїми лотами. І добро б роздали, що вдома залежалось без діла, і корисну справу б зробили? Quote (Tana) Невирішені питання: 1. Де і в якому вигляді зберігати викрійки паперові. 2. Як краще організувати поличку з тканинами, їх відрізами тощо. 3. Де і як зберігати готові роботи. В мене поки що стенд із закладинками вісить на стіні, рушник в шафі в шухляді, брелоки в коробці теж в шафі, мені так не подобається. Щодо першого - мені здається зручно було б організувати щось типу журналу (приклад - всім відома Бурда - там і викрійки і опис), якщо я правильно зрозуміла які викрійки зберігаються без ладу... Готові роботи мають милувати око. Може, якусь прозору скриньку, в яку скласти брелоки, і т. ін. І пилом припадати не буде, і результат роботи завжди на виду ))) Щодо тканин - не знаю... У мене все скопом в одному із пакунків з рукоділлями. Сама була б рада цікавим ідеям.
Моя майстерня
|
|
| |