Організація робочого місця
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2011-02-23, 3:47 PM | Повідомлення # 101 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Цветана) Когда, наконец, надоел рукодельный бардак в двухэтажной даче и большой городской квартире, мы поехали в большой будівельно-господарський гипермаркет и накупили там купу коробов и ... пришло нам всем счастье -)))))))) аж від серця відлягло, а то ледь в депресняк не впала, як побачила ті порядки ... Найбільша МОЯ проблема: як починаю щось робити, то ВИЙМАЮ об"єкти праці, а потім не факт, що швидко можу їх поскладати, таким чином, частина предметів лишається *на очах*, а наступне рукоділля *вилазить* і лежить поруч. Оце так народжується гармидер. Хочу вірити, що мене тут розуміють, не хочеться бути такою єдиною *закопАнкою* в рукоділлі )))) От ще від мене досвід: маю трохи шовкових ниток для машинки, на пластикових котушечках, то зберігаю їх в трилітровій банці. Мені - зручно, місця займає обмежено і (Головне!) банка маисвна, а нитки легкі, але із-за банки - ніколи не падають. А з коробки хронічно випадали і розмотувались...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 8:23 PM | Повідомлення # 102 |
маніяк графічних ліній
| - такий столик - мрія!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
tanytryell | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 9:31 PM | Повідомлення # 103 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Лізо, вбила наповал! Я тепер уві сні снитиму таким куточком для рукоділля!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 9:35 PM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Класні кошики, хоч знову....пил-пил-пил з нами усюди і завжди.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 10:03 PM | Повідомлення # 105 |
маніяк графічних ліній
| Quote (tanytryell) Лізо, вбила наповал! Я тепер уві сні снитиму таким куточком для рукоділля!!! вимагай у чоловіка, зараз він тобі не має права відмовити:) Quote (Tana) Класні кошики, хоч знову....пил-пил-пил з нами усюди і завжди. А я таким столом марю: щоб в боковинах вміщалось багато. Суперово... А кошики - да, і пилюка, і чіплятиме ноги-руки.
|
|
| |
Na_talka | Дата: Понеділок, 2011-02-28, 11:37 PM | Повідомлення # 106 |
побратим
| Цветана, Доброго дня. Мене зацікавила ваша швейна машинка. Яка це модель і Ваші враження від неі. Я планую купити нову машинку і не знаю, яку вибрати.
|
|
| |
Цветана | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 1:20 AM | Повідомлення # 107 |
побратим
| Quote (Bullet) аж від серця відлягло, а то ледь в депресняк не впала, як побачила ті порядки ГГГ! Я ж кажу, моя "порядочность" - приобретенная! И не родись у нас малыш, не знаю, какой степени творческий хаос у меня бы был (или мушш бы выгнал, - вот он у меня "порядочный" до тошноты))) Quote (Bullet) частина предметів лишається *на очах*, а наступне рукоділля *вилазить* і лежить поруч Лиза, я о таком творческом порядке могу только мечтать! Мелкий (по прозвищу "мальчик-в-попе-шило") только и норовит у меня со стола то шпульку схватить для игр, то съемную лапку, то вспарыватель, то маркером моим порисовать чё-нидь У меня уже реакция, как у спецназовца - одной рукой сшиваемые машинкой детали направляю, другой - ножницы отбираю, третьей - отвожу его руку, которая тянется нажать кнопку "вкл/выкл" на машинке Так что, в моем случае - только порядок по окончании процессов творчества. Всё - в упаковках, и повыше, чтобы не достал Quote (Na_talka) Мене зацікавила ваша швейна машинка. Яка це модель і Ваші враження від неі. Я планую купити нову машинку і не знаю, яку вибрати Na_talka, привіт! З мене мабудь, поганий радник, тому що я сама довгий час користовалася лише старенькой малофункциональной Чайкой и ця машинка в мєне лише місяц. Выбор модели во многом зависит от того, что вы шьете, как часто и какой суммой располагаете, поэтому не берусь вам советовать. Думаю, вы легче определитесь, если побываете Здесь Там опытные девочки по косточкам разбирают преимущества/недостатки швейного оборудования. Я не знаю ваших предпочтений в шитье. Сама я почти год металась в поисках идеальной машинки для квилтинга (лоскутного шитья). И машинка Janome Horizon MC 7700 QCP меня в этом смысле полностью удовлетворяет - самой большой длиной рабочей поверхности и двойной подачей ткани мне стало вполне комфортно шить и одеяла. Определиться вам еще поможет вот этот сайт Швейный мир. Именно там я покупала машинку (сервия, гарнтия, официальный дилер всех продаваемых машин). Успехов вам в выборе и покупке, Наташа!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 1:26 AM | Повідомлення # 108 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Цветана) Лиза, я о таком творческом порядке могу только мечтать! Мелкий (по прозвищу "мальчик-в-попе-шило") только и норовит у меня со стола то шпульку схватить для игр, то съемную лапку, то вспарыватель, то маркером моим порисовать чё-нидь Та мені багато хто говорить, що я оце зараз маю тішитись, поки діточок не маю, бо потім куди і подіваються всі мої булавки і фарби ))))))
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 5:31 PM | Повідомлення # 109 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) я оце зараз маю тішитись, поки діточок не маю +1! Дитина бавитись хоче і щойно покроєним, і ниточками, які потім не розплутуються, і знімає номери з моточків муліне тощо... Тобто спонукає до того, щоб був порядок.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 7:43 PM | Повідомлення # 111 |
маніяк графічних ліній
| Jasjka, супер, у нас Ганзя спєц по плетеним таким штучкам 9пам"ятаю, вони колись давно навіть брала участь в подібним кошиком в одному з наших конкурсів). А чому ти застрягла?
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-01, 10:49 PM | Повідомлення # 113 |
маніяк графічних ліній
| Колега принесла мені сьогодні з десяток розпластаних коробок з-під замовлень Оріфлейму. Буду конструйувати собі комодик для рукоділь. Ідеї і підказки вдячно приймаються.
|
|
| |
Na_talka | Дата: Середа, 2011-03-02, 1:03 AM | Повідомлення # 114 |
побратим
| Цветана, Большое спасибо за информацию.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-08, 3:24 AM | Повідомлення # 115 |
маніяк графічних ліній
| Цветана, нажаль, не мож знайти це фото у тебе в альбомі, але раніше було, бо я його собі зберегла... Але я от про що: випадково тільки зараз побачила, що у тебе на стіні висить МОЯ листівка текстильна, з обміну на Дублірині!! Так приємно стало - збільшити не можу, бо взято з твого повідомлення № 88 , при натисканні пише *фото не найдено*...
|
|
| |
Цветана | Дата: Вівторок, 2011-03-08, 10:06 PM | Повідомлення # 116 |
побратим
| Na_talka, Quote (Bullet) не мож знайти це фото у тебе в альбомі, але раніше було, бо я його собі зберегла Лиза, пришлось слегка сократить этот альбом на Галерее (Цветана обреченно вздыхает). Она оказалась не такая удобная для хранения фот, - есть ограничения по общему весу фот, и ваще ... Вот и пошла на такие вынужденные меры. Quote (Bullet) що у тебе на стіні висить МОЯ листівка текстильна, з обміну на Дублірині!! Так приємно стало Ага, твоя ёлочка! Это еще с НГ украсила стеночку своей "мастерской" открыточками от виртуальных подружек - шью и посматриваю. Мене теж зігріває. Вот она, крупненько:
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-08, 10:30 PM | Повідомлення # 117 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Цветана) Вот она, крупненько: Ой приємно )) Хоч і корявенька листівочка у мене вийшла, але зато від щирого серця,чесне слово!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 11:35 PM | Повідомлення # 118 |
маніяк графічних ліній
| ах.. я лягла і не встаю... натисніть і відкриється фото для розглядання (нове вікно)
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-03-15, 11:55 PM | Повідомлення # 119 |
Мудра людина
| Пустіть мене туда пожити хоч на місяць
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Jasjka | Дата: Середа, 2011-03-16, 12:08 PM | Повідомлення # 120 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) ах.. я лягла і не встаю... Полежимо разом
Творча майстерня
|
|
| |