Де продати власні роботи (вишиті, плетені, рукодільні)
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-11-22, 1:26 AM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
|
Україна, Росія, Білорусь - ваші потенційні покупці, якщо продаватимете з цього сайту.
Знову запрацював цей сайт, і особисто я покладаю на нього великі надії. Частина покупців воліє купувати не з особистих блогів, а з подібних майданчиків. Особисто у мене там свого часу продалось достатньо багато виробів (більше десятка).
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2011-11-30, 2:18 AM | Повідомлення # 22 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Quote (Оксана5) додавали 50%, але я її вмовила не здавати, бо завеликі відсотки всюди майже так додають-тому важко продати щось.
я всіх люблю
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2011-11-30, 10:24 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| цікава статейка потрапила на очі, сподіваюсь сюди в тему тут
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-30, 8:55 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
| Quote (romannah) всюди майже так додають-тому важко продати щось. скажіть, де такий низький відсоток? Я туди піду! Звісно, я - не вишивки продаю, але мої речі продавались у Вєщічці в Києві, + 100% зверху. Ще минулого року у мене хотіли взяти на реалізацію речі , на хвилиночку, під 200% зверху. Чесно кажучи, мені було би все одно, скільки на мені зверху зароблять, але я розумію, що шансів купити сумку (таку, як мої) за 450 грн набагато менше, іж у мене на сайті за 150...
Тим, у кого від попередньої теми психоз пройшов, скажу: якщо хочете заробляти своїми вишивками, розповсюджуйте їх максимально, де тільки можна, в інтернеті, в реальних магазинах, будбь-де, але обов"язково друкуйте на лейбах своє ім"я чи нікнейм (в залежності від ваших планів на бізнес). Таким чином ви продаватимете не свої роботи, а своє ім"я. Незалежно від того, куплять вашу роботу десь, чи ні, люди напевно згадають вже знайоме ім"я, яке бачили неодноразово, і знайдуть вас самі.
Приклад - Таня Серебреннікова. Не вона винайшла вишивати закладинки (і не пише про це ніде, що теж радує), але великий відсоток людей асоціює її ім"я з вишитими закладинками. ЇЇ закладинки можна знайти практично в кожному можливому інтернет-магазині чи галереях ручних робіт, у блогах та форумах. І коли виникає потреба зробити бюджетний сувенір в народній традиції, як гадаєте, кого шукатиме замовник? то ж!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-11-30, 9:25 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Ну, я вже стаю прикладом для наслідування, а скоро буду пам'ятником?))) Погоджуюсь, що 50% -- по-людськи, бо я також здавала роботи з націнкою 100%. Додам про ярмарки. Майстер готувався, платив за місце, вистояв кілька днів; віддасть свої роботи із знижкою, якби тільки продалися. В інтернеті трішки легше тримати свої вироби на продаж в порядку і слідкувати за ними. Хочу освоїти етсі, може, разом якось?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2011-11-30, 10:33 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Хочу освоїти етсі, може, разом якось? Доречі, заходила туди - цілком все зрозуміло. І ціни нормальні... хоча за великим рахунком продавати мені нічого... але я останнім часом все більше задумуюсь, щоб перевести все ж своє хоббі у потенційну роботу. Принаймні, інші способи заробляння або зараз не доступні (бо мала дитина) або не дають бажаного задоволення. Мати своє хоббі за роботу - це як на мене щастя... В тій статті зачепила фраза - визначте, чим би ви займались, навіть якщо на вашому рахунку є мільйон - я б точно вишивала ))) а ще читала, подорожувала, виховувала багато своїх дітей )))
Щодо націнок - вчора тільки у мене був шок - виявила що фріланс-біржа, на якій я зареєструвалась, накручує на роботах по 400!!! відсотків... Отаке... Те, що кінцевий виконавець робить за 100 грн, - клієнтові продають за 400, причому 200 просять авансу... Отакі реалії. Може, ми не тим займаємось? Виявляється, що вміти продавати втричі прибутковіше, ніж вміти щось робити...
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-30, 10:43 PM | Повідомлення # 27 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Хочу освоїти етсі, може, разом якось? -1
глухий номер, я вже довбала цю скаелю...
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-11-30, 11:03 PM | Повідомлення # 28 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Може, ми не тим займаємось? Виявляється, що вміти продавати втричі прибутковіше, ніж вміти щось робити... Таня, з мого неодноразового досвіду ярмаркування на виїздних фестивалях, я зробила висновок, що САМИЙ прибутковий бізнес на ярмарках - це продаж пиріжків і чаю чи пива і морозива (залежно від сезону)))
щодо етсі - тут ми просто не можемо легально заробляти і ризики в будь-якому випадку ДУЖЕ високі. Пей Пал досі не працює ні з РФ, ні з Україною в питанні виводу коштів.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-11-30, 11:13 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Прикро. Які ще майданчики для торгівлі є, щоб рухатись до них разом?
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Оксана5 | Дата: Четвер, 2011-12-01, 0:06 AM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Quote (Bullet) Чесно кажучи, мені було би все одно, скільки на мені зверху зароблять
Отож бо й воно , що хто тоді купить при такій накрутці? Я про вишиті картини. Вони повісили і висять, прикрашають стіни в магазині. Та й реклама їм додаткова, бо хто бачить- сподобається, то й купить набір для вишивання, чи нитки, чи бісер. А продасться картина, то й добре, не продасться - й так зиск є.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-12-01, 1:11 AM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Оксана5) Отож бо й воно , що хто тоді купить при такій накрутці? Я про вишиті картини. Вони повісили і висять, прикрашають стіни в магазині. ну так я писала вище: треба самій бути рухливішою, не просто віддати свої роботи і сидіти-чекати-сподіватись, а постійно рухатись, постійно змінюватись.
вишиті картини - для мене складна тема, я би ще про вишиванки могла більш-менш адекватно щось сказати, а про картини - практично нічого. Дійсно, в київських магазинах рукодільних і тканинних висять вишиті картини від 500 (за А5 в рамі) до безкінечності (я бачила 7 тисяч і у мене справді округлились очі). Але про що думали вишивальщиці, коли здавали свої вишиті картини в магазин для рукодільниць? Логіка де? Чи прийде туди потенційний покупець? НІ. Туди прийде така ж вишивальщиця, яка подивиться, зробить таке і собі, а потім продасть втричі дешевше, та ще й розповідатиме, що якась там, перепрошую, дурненька, продавала то за тищу, а я, молодець, продаю вам за 500 "таку саму". Хто винен? Хитра рукодільниця? Нагла хазяйка магазину вишивальних приладь, яка рекламує (собі в користь!) які речі можна робити нитками, які у неї продаються, та ще й , можливо, заробляти потім такі скажені гроші, бо ж ОСЬ у неї висять такі дорогі картини..!
Чи розкішна майстриня, яка вишила картину, сплавила її з рук, нічого не робить для просування цієї роботи, а потім тільки ображається, що і робота не продалась, і хазяйка магазину, що нажила собі додаткової реклами, і рукодільниці, які копіюють її і заробляють, а вона - ні..?
Тож,Оксано5, моя пряма думка щодо ситуація з 1000000% зверху: вмикати мозок і а) або не вивішувати там на продаж, б) вивішувати і зголошуватись на любі відсотки, якщо таке експонування робіт приводить до популяризації вашого імені або вашого унікального виду рукоділля (бо тоді ви в будь-якому випадку у виграші і ваша робота в людному місці серез потенційних ваших клієнтів може бути вам вигідна, навіть якщо висітиме і не продаватиметься виключно з причини сильно завищеної ціни)
Quote (Tana) Які ще майданчики для торгівлі є, щоб рухатись до них разом? я поки що тестую Ярмарку Майстрів.. але ти маєш у цьому більший досвід ))))
Поки що мої думки незмінні: максимально широко про себе заявляти, якщо в планах - займатись цим видом діяльності і годуватись з нього.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-12-01, 1:12 AM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Оксана5) Та й реклама їм додаткова, бо хто бачить- сподобається, то й купить набір для вишивання, чи нитки, чи бісер. А продасться картина, то й добре, не продасться - й так зиск є. я би навіть додала, що в деяких ситуаціях хазяїну такого магазину вигідг=ніше взагалі не продавтаи таку роботу, бо вона є прямою рекламою і заохоченням купувати його товар в магазині (а не чужий товар = вишиту картину)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-12-01, 3:03 AM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Tana, про вивід з пей палу на веб-мані та яндекс-гроші. Вкотре впевнилась, що "хто шукає" "тому саме до рук падає". Посилання отримала в розсилці. Тобто воно абсолютно випадкове. Але як в тему!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2011-12-01, 10:23 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Quote (Tana) Які ще майданчики для торгівлі є, щоб рухатись до них разом? ще є І-бей...
Моя майстерня
|
|
| |
Dorian_Gray | Дата: Середа, 2012-01-25, 2:35 PM | Повідомлення # 35 |
перехожий
Група: Користувачі
| Всім доброго дня ! Можна продавати зареєструвавшись і виклавши роботи безпосередньо на нашому сайті www.dorianart.at.ua.
ДОдано адміністратором: Правилами нашого форума заборонено збільшувати настільки шрифт, використовувати кольорові шрифти у великій кількості, а особливо - червоний, це колір зауважень модерторів.
Прагнення до ідеального робить нас більш досконалими.
Повідомлення відредагував Bullet - Четвер, 2012-01-26, 10:57 PM |
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2012-01-25, 7:37 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| трохи сумбурно все виглядає на сайті... не видно цінових пропозицій, ні контактів... хотілось би більше інформації про умови співпраці на сайті або тут...
Моя майстерня
|
|
| |
kooshka | Дата: Четвер, 2012-06-28, 8:56 PM | Повідомлення # 37 |
друг
| Можливо не відкрию нічого нового, але поділюся власним досвідом. Я роблю квіти з шовку, досить кропітке і недешеве захоплення. З часом виникла потреба реалізовувати свої роботи. Дуже багато дарувала, фото готових робіт постійно виставляю на gallery.ru, беру учать у виставках народної творчості в свому місті. Найбільший ефект звичайно на виставках, коли людина реально може повертіти в руках, прикласти до себе квіточку. Але ціна людей відлякує, хоча я за роботу набавляю не більше +20% до вартості матеріалів. А шовк, фарби, фурнітура нині коштують недешево. Негативу часом отримуєш багато від людей, які на тому не розуміються і образять коментарями, мовляв "на базарі таку квіточку можна за 20 грн. купити". Для себе відпрацювала золоте правило - не мовчати, а пояснювати з чого складається ціна, яка вкладена праця і не опускатися до "продам дешевше ніж коштують матеріали, аби тільки забрали". Обовязково наявність візитівок. Часто люди телефоюнуть навіть через багато місяців. Так несподівано спрацювала одна з візитівок, тепер я співпрацюю з салоном капелюшків, роблю дорогі вишукані квіти в задоволення. Бажаю вам також знайти свого "замовника" і отримувати достойний заробіток за таку кропітку і нелегку працю! п.с. доречі, сама я вишитих робіт не продаю, мені їх так шкода, всі викохані, як діти, ну як можна продати? лише дарую найближчим людям...
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-11-11, 10:06 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| kooshka, дякую, що поділились досвідом, він дуже цінний. А на негатив від людей не варто зважати вже надто активно, еге ж ?:) Дорогі форумчанки! Наш дружній ресурс АРТКРАМ відкрив свою ЖЖ-спільноту, це відкриває широкі можливості для додаткової поки що безкоштовної реклами в величезній мережі Живий Журнал.ком.
Додавати пости можуть всі користувачі ЖЖ, з єдиним обмеженням - один пост в один день. Будь ласка, вказуйте ваші ціни і контакти.
Всі, хто розміщує свої вироби на нашому дружньому сайті АРТКРАМ, будуть автоматично і поки що безкоштовно додатково рекламовані в нашій ЖЖ-спільноті.
Вітаю вас і нас :)
|
|
| |