Інтернет-магазин. Що для рукоділля?
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2007-05-03, 3:01 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Замовляла в http://hobbyshop.com.ua набір для вишивання, на замовлення. Дістали, привезли на роботу. Ще й й інструкцію надали російською мовою. Задоволена моя душа.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-05-04, 1:43 AM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, Quote (Tana) | Задоволена моя душа. wink | дякую за те, що поділились досвідом доставки. це класно) І мої вітання : ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
aldebaran | Дата: П`ятниця, 2007-05-04, 1:14 PM | Повідомлення # 23 |
перехожий
Група: Заблоковані
| http://ariadna.in.ua/ - а я замовляла тут Дуже багатий выбiр.Ассортимент завжди поповнюеться
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2007-05-04, 11:59 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
| aldebaran, дякую. суперовий магазин! я знайшла там купу необхідних для пошиття і крою речей! і недорого (порівняно з Петрівкою)))) треба спробувати :)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2007-05-05, 0:51 AM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| ну що ж.. зробила манюнє замллення на Аріадні. там суперові ціни ням ням (тьфу тьфу, аби не виявились зараз підвищенимИ!). Для вишивання, направду, ще нічого не дивилась, але для крію і шиття - там РАЙ! Дивно, там нема жодної дати, тобто невідомо, коли востаннє оновлювались ціни і чи працює зараз взагалі магазин Знайшла на саййті телефон для зворотнього зв"язку.. завтра телефонуватиму... ех. тримаю кулачки за хороший вихід цієї справи :)* aldebaran, ще раз дякую!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2007-05-17, 8:18 PM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| ітак. Отримала замовлення від Аріадни. Дивина, замовлення йшло всього 2 доби (з Києва в Київську обл). Все супер. Повідомили електронним листом, що посилка вже вийшла, дуже приємно Один мінус: ціна за доставку = 10 грн. Дрібничка, але неприємно - я ж все одно додатков о сплатила за доставку укрпоштою.. тоді за що 10 грн , за яку *доставку*? За збір замовлення? Тоді це інакше називається, а нге *доставка*... Крім того, вартість замовлення = 7 грн, а вартість доставки = 10 грн.. сенс? )))) (я замовила мало, щоб випробувати як доходять замовлення з цього інтернет-магазину) але в цілому товаром задоволена )
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2007-08-16, 2:32 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Так, досвід...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2007-10-24, 4:11 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Подивіться, що знайшла в інтернет-магазині "Книгоноша"
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2007-10-26, 3:06 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Рушникове полотно тут
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2007-11-28, 2:57 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| На Крестоманії рушникове полотно.
|
|
| |
ЕтноМаркет | Дата: Середа, 2007-11-28, 2:57 PM | Повідомлення # 31 |
перехожий
Група: Користувачі
| Доброго дня панове! Хотілось би вам рекомендувати , а собі прорекламувати, інтернет магазин ЕтноМаркет! Можливо Ви знайдете там вишиванку яка буде вам довподоби! Інтернет магазин ЕтноМаркет
Вишиванки, Іграшки, Люльки, Писанки та багато іншого
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2008-02-11, 7:11 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| Випадково блукала тим сайтом: ось цим ! і натрапила на катлаог товарів... Канва Цвайтгарт 1,10 м шириною коштує 116 гривень за погонний метр (сто шіснадцять, щоб не подумали, що я обдрукувалась))). Тканина вишиванка за 20 грн/метр рулить
|
|
| |
homasja | Дата: Вівторок, 2008-02-12, 9:18 AM | Повідомлення # 33 |
друг
| Боже, шалені ціни. Льон шириною 1,40 м коштує понад 200 грн.!!!! Що ж то за тканина така??? Я купувала в Івано-Франківську в "Оксамиті" по 48 гривень. І ширина 1,5 м. Може він не такий фірмовий...
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2008-02-12, 10:12 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Попит))) Нещодавно була на Борщагівці. Там розігнали знатний перхід з рушниками, ложками тощо. Зверху стоїть аж одна розкладка, де тканину для вишивання (рушникове полотно) продають за 20 грн/м. Вибачте, буду далі шити на льоні. Інфляція, вочевидь.
|
|
| |
malvinka | Дата: Вівторок, 2008-02-12, 6:37 PM | Повідомлення # 35 |
відвідувач
| Замовляла один раз в "рукоділлі". Подзвонили у той же день. Привезли все на наступний день. Ніякої націнки, ціна співпала з інетовською, все було бездоганно.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2008-02-12, 10:39 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
| malvinka, юістро-бістро дайте нам лінк!!!! Tana, 20 грн за яку ширину?... у нас рушникове 30 чи 40 см шириною по 11, здажться, було минулого літа...
|
|
| |
malvinka | Дата: Середа, 2008-02-13, 10:03 PM | Повідомлення # 37 |
відвідувач
| Quote (Bullet) malvinka, юістро-бістро дайте нам лінк!!!! Б-ласка, , тут на форумі вже було посилання. http://rukodelie.com.ua Брала у них набір "Золоте руно", на складі був. Мабуть, тому так швидко. А про олівці. Колись йшла з роботи і зайшла у магазин фурнітури біля цирку. Такий маленький, біля магазину тканин. Купила фломастер синього кольору, що змивається. Якщо чесно не вірила, купила, щоб перевірити. Обмальовану канву намочила, все пропало. Як і не було.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-02-14, 0:55 AM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| malvinka, дякую)
|
|
| |
Boro | Дата: Понеділок, 2008-03-17, 12:28 PM | Повідомлення # 39 |
перехожий
| Олівець, а чого не довіряти інтернет-магазинам? гроші ж платите по факту поставки, коли ви впевнилися що товар вам підходить. Крім того, не слід порівнювати інтренет-магазин (це звичайний магазин, тільки в мережі, де продаються тільки нові товари) з так званою ярмаркою E-Buy, де продають товари бувші у використанні. Наші магазини цілком надійні, принаймні я (дякувати Богу) ніколи ще не наривалася на обман чи недобросовісне виконання замовлення. Вся техніка, що є у мене вдома, придбана в інтернет-магазинах, як от: телевізори (купувала і собі і батькам), мікрохвильова піч, швейна машина, кухонний комбайн, DVD програвач, MP3-плеєр, напольні ваги, монітор та ін. Тому і товари для рукоділля також купую в мережі. Хоча звичайно не завжди вигідно купувати там дрібнички і чекати кур’єра з доставкою. Бо купуючи наприклад телевізор чи інший товар вартістю від 200 грн доставляють його безкоштовно. А замовивши п’ять моточків ниток чи схемку, іноді краще поіхати за покупкою самому, хоч як правило, це десь на окраїні міста, та всеж обійдеться дешевше ніж купувати в звичайному магазині Приведу кілька адрес, перший - мій улюблений http://rukodelie.com.ua/ http://ariadna.in.ua/ http://www.alisena.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2008-03-18, 10:59 AM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Ще один інет-магазин За рукоделием
|
|
| |