Вчимось виставляти фото, робити лінки, і т.д.
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2010-04-07, 1:46 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Бачу, не всі справляються з виставлянням фотографій на форумі, не всі знайомі з інтернет-форумами взагалі. Тож пропоную цю тему зробити одразу флудовою, себто засміченою спробами новачків.
Як тут працювати:
- тестуєте усі кнопки над вашим вікном для допису повідомлення, пробуєте вставити фото з іншого ресурса, лінки (посилання), працюєте з шрифтом - вчитесь редагувати ваші повідомлення. При цьому як фото, так і саме повідомлення може бути абсолютно беззмістовним, або просто містити текст типу " я тут вчусь, це моя спроба писати повідомлення і вставляти фото".
- якщо у вас виникають питання щодо цих вправ, то ставте питання тут, і тут вам дадуть відповідь. Прохання: не пишіть в приват модераторам, якщо у вас не вийшло вставити фото. Для цього тепер є ЦЯ тема.
- В цій темі не хвастаємось, не розмовляємо на якісь теми щодо конурсів, технік вишивки тощо. Тут просто тема-кімната для ліквідації компьютерної необізнаності.
Прошу новачкві не соромитись, тестуйте, вчіться
Поки користувач не набере 10 змістовних повідомлень, і не буде вручну адміном переведний в статус Перевірений Користувач, він не матиме можливості вставляти превью. Будуть видні лише коди! Заявки на перевід в групу Перевірених користувачів лишайте тут (не пишіть в приват!!!). ============================
1. Фотографії, що стосуються вишивки, схеми, український стрій, виставки тощо:
Завантажуємо через кнлпку ОБЗОР внизу форми написання повідомлення, затим тиснемо "вставити в редактор" (вставиться слово IMAGE з номером). У вашому готовому повідомленні картинка зменшиться автоматично і буде відкриватись по кліку в новому вікні. Ці фото будуть видні всім (зареєстрованим, гостям, також ви можете копіювати зображення, залиті на наш форум, для показу на інших ресурсах) Ось скріншот:
1. Фотографії, що не стосуються вишивки (приватні фото, ваші дітки, ваші садочки, ваші міста тощо)
Викладайте на фотохостинги і в форум уже вписуйте лише коди урл-адрес фотографій. Наприклад, можна заливати на яндекс-фотки і звідти брати код, щоб показати у нас. Ось скріншот, як це зробити:
Нагадую, що вставляти будь-які КОДИ у нас можуть лише Перевірені користувачі, перевод в Перевірені здійснюється мною вручну. Це пов"язано з некерованими спамерами і реклмою на форумі, нажаль.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2013-04-29, 3:54 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-01-06, 3:01 AM | Повідомлення # 81 |
маніяк графічних ліній
| Аррррр..... прочитайте тему з початку + навчіться корситуватись кнопками, на які я зауважувала в своєму попередньому коментарі, там ще є кнопка img.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Анетка | Дата: Вівторок, 2011-01-18, 12:28 PM | Повідомлення # 82 |
перехожий
Група: Користувачі
| Вчуся Додано (2011-01-18, 12:28 PM) --------------------------------------------- http://s014.radikal.ru/i327/1101/eb/1d391a876726.gif
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-01-18, 6:47 PM | Повідомлення # 83 |
маніяк графічних ліній
| Quote Група: Користувачі Повідомлень: 2 Анетка, треба набрати 10 повідомлень (не спаму), тоді я вас переведу в іншу групу і ви зможете вставляти коди картинок.
|
|
| |
кукуся | Дата: Понеділок, 2011-01-24, 10:43 PM | Повідомлення # 84 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
| http://i039.radikal.ru/1101/01/3c114006520e.jpg Наіншому форумі получалось, а тут шось не дуже
|
|
| |
dartsya | Дата: Понеділок, 2011-01-24, 10:51 PM | Повідомлення # 85 |
відвідувач
| Quote (Bullet) треба набрати 10 повідомлень (не спаму), тоді я вас переведу в іншу групу і ви зможете вставляти коди картинок А мені можна?
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-01-24, 10:54 PM | Повідомлення # 86 |
маніяк графічних ліній
| Quote (dartsya) А мені можна? Готов. Ласкаво прошу до повноцінного спілкування.
|
|
| |
Каліста | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 4:40 PM | Повідомлення # 87 |
перехожий
| привіт,я новенька на форумі.
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 4:58 PM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| Каліста, Привіт! Прошу в ЦЮ тему. Розкажете про себе , поспілкуємось А ця тема щоб вчитись виставляти лінки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
кукуся | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 5:21 PM | Повідомлення # 89 |
відвідувач
| [spoiler]111
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-01-28, 10:19 PM | Повідомлення # 90 |
маніяк графічних ліній
| кукуся, спойлер треба натискати двічи - відкривати спойлер і закривати.
|
|
| |
кукуся | Дата: П`ятниця, 2011-02-04, 9:13 PM | Повідомлення # 91 |
відвідувач
| [size=20][font=Times][color=purple]будемо вчитись[c] Додано (2011-01-30, 8:22 PM) --------------------------------------------- ні не так Додано (2011-01-30, 8:30 PM) ---------------------------------------------
Додано (2011-01-31, 4:41 PM) ---------------------------------------------
Додано (2011-02-04, 9:13 PM) ---------------------------------------------
Quote (Bullet) треба набрати 10 повідомлень (не спаму), тоді я вас переведу в іншу групу і ви зможете вставляти коди картинок. А мені вже мона?))))
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2011-02-04, 9:24 PM | Повідомлення # 92 |
маніяк графічних ліній
| Quote (кукуся) А мені вже мона?)))) можна )
|
|
| |
кукуся | Дата: Субота, 2011-02-05, 10:54 AM | Повідомлення # 93 |
відвідувач
| [img]http://[/img]
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-02-05, 11:11 AM | Повідомлення # 94 |
маніяк графічних ліній
| кукуся, вітаю з першою МАЙЖЕ вірно вставленою фотографією. Та чому ж ніхто не хоче читати правил вставляння? В коді, що ви отримали на сайті радікал.ру, уже міститься тег [img], не треба йлого ще й на нашому сайті набирати
|
|
| |
кукуся | Дата: Субота, 2011-02-05, 11:29 AM | Повідомлення # 95 |
відвідувач
| Додано (2011-02-05, 11:29 Am) --------------------------------------------- Правильно? А то мені вже трохи встидно((((
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-02-05, 11:57 AM | Повідомлення # 96 |
маніяк графічних ліній
| Quote (кукуся) Правильно? А то мені вже трохи встидно(((( Правильно! А чого стидатись? Це спец тема для навчання і тренування.
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2011-02-10, 1:50 AM | Повідомлення # 97 |
Активіст форума
| може тут треба писати Додано (2011-02-10, 1:50 Am) --------------------------------------------- Привіт! Тільки-но зареєструвалась на Вашому сайті! Це перші спроби пистання на будь-яких сайтах, тому вибачаюсь за таку необізнаність! Мандрую вашими сторінками досить давно, захотілось поділитись своїми роботами початківця та повчитись у мудрих майстринь. Трохи про себе: цікавлюсь вишивкою досить давно, зараз сиджу дома в декреті з дитинкою, тому є час займатись улюбленою справою - вишиванням! Думала, що вишиваю добре, але переглядаючи роботи майстринь сайту, зрозуміла, що є чому вчитись, вчитись та ще раз вчитись!!!!!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2011-02-10, 8:58 AM | Повідомлення # 98 |
маніяк графічних ліній
| Quote (a-stra) Думала, що вишиваю добре, але переглядаючи роботи майстринь сайту, зрозуміла, що є чому вчитись, вчитись та ще раз вчитись!!!!! На то вони і майстрині, а інші - аматори, інші - початківці і так далі Не треба прибіднятись Quote (a-stra) може тут треба писати Так, тут треба стартувати. Пробуйте тут вставляти лінки, пробувати кнопки. Картинки вам можна буде вставляти після набрання 10-ти повідомлень (видно під вашою аватаркою-фотографією), тоді напишете запит в цій темі і вам нададауть права Перевіреного користувача.
|
|
| |
a-stra | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:36 AM | Повідомлення # 99 |
Активіст форума
| ага! Лінки! Quote (Bullet) На то вони і майстрині наче зрозуміла!? Quote (Bullet) вставляти лінки,
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
MAkMat | Дата: Середа, 2011-02-23, 7:59 PM | Повідомлення # 100 |
перехожий
| Пробую http://s45.radikal.ru/i109/1102/0b/3357b0fd022f.jpg
|
|
| |