Вчимось виставляти фото, робити лінки, і т.д.
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2010-04-07, 1:46 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Бачу, не всі справляються з виставлянням фотографій на форумі, не всі знайомі з інтернет-форумами взагалі. Тож пропоную цю тему зробити одразу флудовою, себто засміченою спробами новачків.
Як тут працювати:
- тестуєте усі кнопки над вашим вікном для допису повідомлення, пробуєте вставити фото з іншого ресурса, лінки (посилання), працюєте з шрифтом - вчитесь редагувати ваші повідомлення. При цьому як фото, так і саме повідомлення може бути абсолютно беззмістовним, або просто містити текст типу " я тут вчусь, це моя спроба писати повідомлення і вставляти фото".
- якщо у вас виникають питання щодо цих вправ, то ставте питання тут, і тут вам дадуть відповідь. Прохання: не пишіть в приват модераторам, якщо у вас не вийшло вставити фото. Для цього тепер є ЦЯ тема.
- В цій темі не хвастаємось, не розмовляємо на якісь теми щодо конурсів, технік вишивки тощо. Тут просто тема-кімната для ліквідації компьютерної необізнаності.
Прошу новачкві не соромитись, тестуйте, вчіться
Поки користувач не набере 10 змістовних повідомлень, і не буде вручну адміном переведний в статус Перевірений Користувач, він не матиме можливості вставляти превью. Будуть видні лише коди! Заявки на перевід в групу Перевірених користувачів лишайте тут (не пишіть в приват!!!). ============================
1. Фотографії, що стосуються вишивки, схеми, український стрій, виставки тощо:
Завантажуємо через кнлпку ОБЗОР внизу форми написання повідомлення, затим тиснемо "вставити в редактор" (вставиться слово IMAGE з номером). У вашому готовому повідомленні картинка зменшиться автоматично і буде відкриватись по кліку в новому вікні. Ці фото будуть видні всім (зареєстрованим, гостям, також ви можете копіювати зображення, залиті на наш форум, для показу на інших ресурсах) Ось скріншот:
1. Фотографії, що не стосуються вишивки (приватні фото, ваші дітки, ваші садочки, ваші міста тощо)
Викладайте на фотохостинги і в форум уже вписуйте лише коди урл-адрес фотографій. Наприклад, можна заливати на яндекс-фотки і звідти брати код, щоб показати у нас. Ось скріншот, як це зробити:
Нагадую, що вставляти будь-які КОДИ у нас можуть лише Перевірені користувачі, перевод в Перевірені здійснюється мною вручну. Це пов"язано з некерованими спамерами і реклмою на форумі, нажаль.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2013-04-29, 3:54 PM |
|
| |
010101 | Дата: Вівторок, 2010-10-26, 9:01 PM | Повідомлення # 41 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Bullet, користувач Юлия до цього часу висвітлюється у мене в групі Користувачі. Можливо, у цьому проблема?
|
|
| |
Юлия | Дата: Вівторок, 2010-10-26, 11:41 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| А які тут умови? Що треба робити, щоб мати право додавати фотографії? Ніби все вже перечитала, а цього щось не розумію пока...
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-10-26, 11:50 PM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
| Bullet, може Юлія не може додавати превью через те,що статус у неї просто користувач? Додано (2010-10-26, 11:50 PM) --------------------------------------------- Юлия, адміністратор додасть вас до групи перевірених користувачів,і у вас все вийде
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Юлия | Дата: Середа, 2010-10-27, 0:18 AM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Українка, дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-10-27, 1:34 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Юлия) Ось що пише, червоним: Знайдено забороненi ББкоди ([URL] або [IMG]). - оце таке вискакує над вікном з набраним текстом повідомлення після того, як вставляю в нього третій лінк і клацаю ДОДАТИ ВІДПОВІДЬ... Перепрошую, це я недогледі ла. Спробуйте ще раз, тепер ви в гурпі перевірених користувачів (але і ваш недогляд теж є: мали би прочитати спершу правила форума, самі б зробили мені зауваження, що ви досі не в статусі перевірених користувачів))) Успіху!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Юлия | Дата: Середа, 2010-10-27, 10:38 AM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Дякую!
|
|
| |
Надя | Дата: Субота, 2010-10-30, 9:47 PM | Повідомлення # 47 |
друг
| Додано (2010-10-30, 9:47 PM) --------------------------------------------- Я надіюсь, що вже нарешті вийшло Додано (2010-10-30, 9:47 PM) --------------------------------------------- Довго ж я мучилась,Вибачте за незручності.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-30, 9:55 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Надя) Я надіюсь, що вже нарешті вийшло вийшло! Надя, не переживайте, ця тема спеціально створена для спроб (відповідно, для помилок ))
|
|
| |
irkan | Дата: Субота, 2010-11-06, 9:01 PM | Повідомлення # 49 |
відвідувач
| Прийшла повчитись http://radikal.ru/F/s010.radikal.ru/i314/1011/db/51d977fea83e.jpg.html а шо вчитись))), якщо мені не дозволено ВВ коди ставляти, з третім рядком не пускає ніяк.... я ще не перевірений користувач
|
|
| |
Юлия | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 11:58 PM | Повідомлення # 50 |
побратим
| Привіт! Хотіла тільки-но додати кілька своїх відсканованих схем сорочок (насилу спромоглася купити сканер!), і не можу зайти на радикал - пише ПРОБЛЕМА ПРИ ЗАГРУЗКЕ... Це тільки в мене так, чи у всіх?
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-11-08, 11:59 PM | Повідомлення # 51 |
Активіст форума
| Юлия, радікал останні дні дуже погано працює...Спробуйте пізніше
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Юлия | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 0:21 AM | Повідомлення # 52 |
побратим
| Українка, дякую! Спробую завтра. Додано (2010-11-09, 0:21 Am) --------------------------------------------- Підкажіть, будь-ласка, хтось ще користується якимсь іншим, крім радикала, сервером для загрузки фотографій? Яким саме?
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 0:33 AM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Юлия) Підкажіть, будь-ласка, хтось ще користується якимсь іншим, крім радикала, сервером для загрузки фотографій? Яким саме? Юлія, звертаюсь до вашої світлої сторони :)* У вас в особистих повідомленнях лежить мій непрочитаний вами лист, в якому я вказала вам на можливість іншого хостинга картинок, при чому раніше, ніж чи написали тут. Вчимось читати особисті повідомлення....!
|
|
| |
Юлия | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 0:39 AM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Ой, вибачте, я не побачила особистого повідомлення аж поки мені на електронку не прийшло сповіщення про нього... Буду уважніша.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 0:58 AM | Повідомлення # 55 |
маніяк графічних ліній
| http://radikal.ua/ - новий радікал, але не ручаюсь.. поки працює.
|
|
| |
pars | Дата: Вівторок, 2010-11-09, 6:26 PM | Повідомлення # 56 |
побратим
| тест
всі люди як люди, а я - смайлик =) моя сторінка вконтакті =) parsokon
Повідомлення відредагував pars - Вівторок, 2010-11-09, 8:30 PM |
|
| |
Jinsei | Дата: Неділя, 2010-11-14, 7:41 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| http://piccy.info/view3/211059/7d29b616a558722a3aab24c8fe7bd11e
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-11-15, 11:32 AM | Повідомлення # 58 |
маніяк графічних ліній
| Jinsei, можете використовувати вв-коди, вас переведено в групу перевірених користувачів.
|
|
| |
Юлия | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 3:05 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Пробую сама якось збільшити фото Веронікиної сорочки. Додано (2010-11-19, 3:05 PM) --------------------------------------------- Жаль - безрезультатно...
Повідомлення відредагував Юлия - П`ятниця, 2010-11-19, 3:03 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-11-19, 7:38 PM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Юлия) Жаль - безрезультатно... результативно. Це знов глючить радикал.ру, нажаль.
|
|
| |