"НаташаО: нічні творіння"
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 11:04 AM | Повідомлення # 121 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата НаташаО ( ) Tana, а ви спробуйте і підсядете на стрічки як і я. Дякую, але мені б вишити те, що запланувала... Але вчора займалась костюмом доні, шила-вшивалавручну....от машинку слід витягнути і подружитися))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-12-31, 7:05 PM | Повідомлення # 122 |
Активіст форума
| Дорогі майстриніта майстри ! Всіх вітаю з Новим роком! Бажаю миру, добра, щастя , благополуччя вам та вашим родинам. Натхнення до роботи в новому році.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-01-05, 2:37 AM | Повідомлення # 123 |
Активіст форума
| Хочу показати , що нашила за ці дні. Правда ще хочу вишити щось з мережки чи хардангеру , але не придумала, що точно і де саме. Це низ плаття
Це рукавчик
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-05, 3:03 AM | Повідомлення # 124 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| НаташаО, це саме "нічні творіння"? Красиві квіти.... гарна буде сукня одначе!
А у мене теж активізувалось вишивання... але я вишиваю переважно саме по ночах.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-01-05, 3:54 AM | Повідомлення # 125 |
Активіст форума
| Bullet, дякую, що зайшли в гості. А я хіба коли вишиваю? Вдень не дають сісти за вишивку діти та й чоловік також. Бо - те принеси, те звари, те... О, зараз покажу, що я десь натрапила к інтернеті. Правда я зараз в декреті і сама не хочу на роботу. Чоловік жартома каже, що створить такі умови, щоб мені захотілось на роботу, а я у відповідь сміюсь і кажу, що навіть якщо він армагедон вдома організує, я не піду на роботу доки не мине декретна відпустка.
Повідомлення відредагував НаташаО - Неділя, 2014-01-05, 3:55 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-05, 4:39 AM | Повідомлення # 126 |
маніяк графічних ліній
| НаташаО, ну от вам і відповідь )))) картинка розсмішила )))))))
А я працюю 2 дні на тиждень і дуже тому радію. Насправді, я була би щасливою домогосподаркою (я так думаю), бо мені повсякчас не вистачає часу на домашні клопоти :)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 2:33 AM | Повідомлення # 127 |
Активіст форума
| Bullet, так я про це саме і кажу, маю тепер часу трохи більше на своє хоббі
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 3:32 AM | Повідомлення # 128 |
Мудра людина
| НаташаО, Ця записочка дуже мені нагадує умови, які мені поставив мій бувший чоловік - закінчилось тим - що він бувший. Любій людині потрібно живе спілкування, не тільки вдома, але й за межами. Діти підростуть, і у Вас з"явиться дуже багато часу, який не буде куди подіти. В решті решт, якщо весь час доглядати за домом, то всі справи будуть зроблені. У мене все було закінчене за пів-року. Всі ремонти, перестановки, т.і. З часом діти підросли і тільки домашніх турбот стало мало.
Bullet, Ліза, не була б. У тебе занадто самостійний характер для домогосподарки. Це зараз у тебе таке враження, а коли і справді це трапиться тобі це не сподобається. Я в цьому впевнена на 99.9% Цей фільм називається Stepford Wives... Може він був перекладений. Подивіться...
Наталочка, у Вас дуже милі роботи. Дуже затишні. Дякую.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-01-06, 5:45 AM | Повідомлення # 129 |
маніяк графічних ліній
| НаташаО, я вам "наваяла" цілих 2 повідомлення у себе в майстерні про обтачку підкрійну з фотографіями ) Виачайте, що так багато слів, якщо що - звертайтесь телефоном.
|
|
| |
Олена- | Дата: Субота, 2014-01-11, 5:36 PM | Повідомлення # 130 |
друг
| яка гарна та актуальна картинка на 4 дописи вище!!! ще й правдива. сміх і гріх....
|
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2014-01-11, 8:53 PM | Повідомлення # 131 |
Активіст форума
| Oленка, дякую за те, що відвідали мою майстерню.Треба буде глянути фільм з перекладом, бо в англійській ні бум-бум, дякую за фільм. Bullet, а я вже прочитала ваші повідомлення у майстерні, за що вдячна. Чесно кажучи боюсь вам надоїдати, а спитати нема в кого. Сестра рідна вчилась на кравчиню, але то було давно, то вона інколи в мене дещо запитує по шитті ( тоже мені знайшла швею - просто Марію), я з її з цього приводу кепкую,бо ж вона швачка з дипломом. Олена-, дякую, що завітали до мене. Я нічого нового навчити не можу, а просто показую те, що вишиваю. Я люблю дивитись роботи інших дівчат, це дає натхнення для продовження роботи і багато цікавих ідей потрапляє на очі. Дякую усім дівчата
|
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2014-01-11, 9:04 PM | Повідомлення # 132 |
Активіст форума
| Bullet, ось що в мене вийшло. Щось побоялась я робити попереду ще й той розріз, мабуть, не доросла. Колись ризикну і проріжу в якомусь платті, але це...
На спинці я , все ж таки, вшила потайний замок. Вийшло непогано, якщо врахувати, що робила це звичайною лапкою. Колись купила спеціальну лапку, але машинка у мене стара і ця лапка не підходить, отож шию тим, що є. Поки що плаття позчеплювала, поїду до сестри на примірку, а поки що вишиваю пояс.
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:11 PM | Повідомлення # 133 |
Мудра людина
| Цитата НаташаО ( ) Вийшло непогано, якщо врахувати, що робила це звичайною лапкою. Колись купила спеціальну лапку, але машинка у мене стара і ця лапка не підходить, отож шию тим, що є. Вийшло дуже аккуратно. Края рівненько зійшлись. Молодець!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:21 PM | Повідомлення # 134 |
побратим
| НаташаО, дарма переживали - гарно вийшло!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2014-01-11, 11:23 PM | Повідомлення # 135 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Oленка ( ) Bullet, Ліза, не була б. У тебе занадто самостійний характер для домогосподарки. Це зараз у тебе таке враження, а коли і справді це трапиться тобі це не сподобається. Я в цьому впевнена на 99.9% ой, Оля, я би не зарікалась Я не люблю ходити на роботу, я взагалі роботу не люблю! Мені подобаються хатні клопоти, я люблю працювати вдома. Бути домогосподаркою - не означає бути неробою чи робити виключно хатні справи
Дякую за фільм, подивлюсь, уже знайшла. Правда, не люблю Ніколь Кідман, а вона там у головній ролі... Дивовижа, але я вже другий тиждень дивлюсь на ех.юа серіал "Відчайдушні домогосподарки" (Desperate Housewives), і мені цікаво (і я цьому дивуюсь в собі)))) Може, то вікове уже? ))))
Цитата НаташаО ( ) Bullet, ось що в мене вийшло. Щось побоялась я робити попереду ще й той розріз, мабуть, не доросла. Колись ризикну і проріжу в якомусь платті, але це... А в ЦЬОМУ платті уже неможливо було би зробити такий виріз горловини, про який ви питали. Це технічно неможливо зробити ПІСЛЯ того, як ви вишили бісером. Добре вставили застібку, я теж потайну "блискавку" пришиваю звичайною лапкою Вітаю вас з готовим платтям, гарне ж!
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2014-01-12, 5:18 AM | Повідомлення # 136 |
Активіст форума
| Oленка, Afinna, Bullet, ДЯКУЮ ДІВЧАТА. Ага, кажете дарма переживала. Як писала Ліза, не додала пару сантиметрів до обтачки і вийшла фігнюлька, прийшлось з однієї сторони трішки підшивати, щоб не було видно такого промаха. Сестра пробачить, а якби на продаж , то капець би був. Правда я до цього ще не доросла, щоб продавати свої вироби, все дарую. Поки що здається плаття біднуватим біля горловини, але я надіюсь на поясі вишити бутончики, то може вигляд стане інший.
|
|
| |
Lyubov | Дата: Понеділок, 2014-01-13, 0:44 AM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| НаташаО, 10+ за "Дорогая, СИДИ дома"!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-01-13, 1:36 AM | Повідомлення # 138 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Як писала Ліза, не додала пару сантиметрів до обтачки і вийшла фігнюлька, прийшлось з однієї сторони трішки підшивати, щоб не було видно такого промаха. Сестра пробачить, а якби на продаж , то капець би був. Правда я до цього ще не доросла, щоб продавати свої вироби, все дарую. Та тю...! Вихід простий і очевидний? Дотачати до кінців обтачки ті "пару сантиметрів", добряче розпрасувати утворені шви в різні боки, обробити край обтачки разом з тими доданими шматочками. І ВСЕ. У мене сила-силенна речей самошитих, у яких отака ж сама, вибачте, їрунда (хотіла написати "фігня") з обтачками: то тканини не вистачило на повноцінну обтачку, то ще щось... Тож не біда, не переживайте. І справді, ви то ДАРМА:)
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2014-01-13, 3:34 AM | Повідомлення # 139 |
Активіст форума
| Lyubov, да, видите, как нас любят наши мужчины. Bullet, дякую за пораду. Йолки, як класно, що є в кого запитати про шиття. Я в своєму селищі вже пару кравчинь питала, чи не згідні вони провести коротенькі курси навчання по шитті одягу, але ті- то нема часу то просто не хочуть. Селище невелике, а кравчинь стоящих мало, так що це їхній заробіток, як казала одна кравчиння - мені вистачає і на хліб до і хліба , шиє одяг на дому. Не треба десь іти, комусь кланятись та виконувати дурні розпорядження, сиди вдома і роби свою улюблену роботу.
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Понеділок, 2014-01-13, 6:29 PM | Повідомлення # 140 |
побратим
| Гарне платтячко! Вишивки хватає...ще й мережка!11
|
|
| |