"НаташаО: нічні творіння"
|
|
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 2:56 AM | Повідомлення # 81 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| sjana_if, db, дякую. Правильно зрозуміли, але "прекрасна" половина ще мабуть довго буде без сорочки. Купила тканину у інтернет-магазині Вечорниці Турецьку (для себе любимої )найкращу, та я так щось не можу підібрати собі узор - то хочу маки,волошки ,ромашки, то знов -соняшники. То думаю нитками, то знов бісером. От і сиджу взагалі без нічого. Менше треба випєндруватись, а вишити вже щось собі і все. Та я бачу, ще не такі майстрині як я, ніяк себе не обслужать.Одним словом -ех. А на рахунок неділі - я вже в своєму житті стільки наробила гріхів, то хоч може від цього утримаюсь, наскільки можливо.
Повідомлення відредагував НаташаО - Понеділок, 2013-12-09, 2:58 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 3:55 AM | Повідомлення # 82 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата НаташаО ( ) Хочу показати початок роботи - вишиванку для синочка куми. Цитата НаташаО ( ) Ось робота за вчорашній день. Я ледве можу пережити неділю, руки так і чешуться щось робити. Рукавчики вже завершені, ну може ще якийсь узорчик зверху поміщу, подумаю. вітаю вас! Такими темпами визавершите роботу до католицбкого Різдва навіть!!! Бажаю вам, щоб так і сталось
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-12-09, 5:06 AM | Повідомлення # 83 |
Активіст форума
| Bullet, дякую . Та мені хоч би до 10 січня, щоб привітати зі святом малого.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 2:22 AM | Повідомлення # 85 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) На Нікітку трохи "замала" , але він так радів приміряючи нову річ, що не стрималась і кляцнула. Гарнюньо мале :)))) Вишиваночка супер! Ви просто молодець, стільки вишиваєте!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-12-17, 2:35 AM | Повідомлення # 86 |
Активіст форума
| Bullet, дякую. І за вишиванку і за малого. Ох, знали б ви, що мені це коштує - вишивати. Вдень нема коли, а вночі і так малий не дає спати, то я ще собі роботу знаходжу з тою вишивкою. І знов без її не можу. Добре , що чоловік інколи поглядить зранку то дає поспати довше, а так би "коньки відкинула". Фотки не дуже якісні, бо фоткала відеокамерою та ще й сумерки були.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2013-12-19, 2:38 AM | Повідомлення # 87 |
Активіст форума
| Початок нової роботи. Планується плаття для дівчинки на років 3. Але беруть сумніви чи буде гарно, чесно кажучи стрічками мало хто прикрашає одяг, хоч як показала практика, вони добре перуться і взагалі нормальні у носінні.
Ну і, звичайно, куди ж я без синочка. Допомагав витягувати голку. Це йому так сподобалось, що не відходив ні на мить і чекав поки дозволю вишивати. Забула додати, що Сонечко вишито нитками, така мала комашка, а два вечори затратила.
Повідомлення відредагував НаташаО - Четвер, 2013-12-19, 2:39 AM |
|
| |
Олена- | Дата: Четвер, 2013-12-19, 2:49 AM | Повідомлення # 88 |
друг
| Гарна сорочка у вас пошилась - швидко і напрочуд красиво. А з приводу сукенки для дівчинки то зауважу,стрічки дають досить великий об"єм, тому десь той об"єм варто повторити ( крім подолу сукні) - на рукавах, кокетці, прикрасою у волосся. Якщо тканина легка, то може дати пишний чохол під спідницю такого ж кольору як пелюстки на квітах??
Повідомлення відредагував Олена- - Четвер, 2013-12-19, 2:50 AM |
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2013-12-19, 3:01 AM | Повідомлення # 89 |
Активіст форума
| Олена-, дякую. За рукави то зрозуміло, що там будуть також квіточки, а за низ спідниці думала також , чи пришити якесь мереживо, чи що. Планувала зробити мережку на самій тканині , полотно домоткане коломийське, але так спішила викроїти, що наробила помилок, мусила перекроювати і вийшло, що закоротке, отже мережка не вийде. А за пишний чохол фіолетового , а може білого кольору , це ідея хороша, дякую. Треба буде обмізкувати.
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2013-12-19, 4:31 PM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| Ох, який парубок файний! А вишиванка просто супер! А що до стрічок,то вважаю буде гарно і згодна, що потрібний чохол, бо стрічки важкіші ніж муліне і можуть відтягувати тканину і платтячко не триматиме форму. Але те такожзалежить від форми і крою.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
sheva | Дата: Четвер, 2013-12-19, 5:28 PM | Повідомлення # 91 |
побратим
| НаташаО, порад ніяких дати не можу, просто скажу: " Гарно!"
моя майстерня
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2013-12-19, 6:05 PM | Повідомлення # 92 |
Активіст форума
| sheva, просто скажу : Дякую. ТМК, а звідки краще підшити чохол, напевно десь від пояса? А якщо з атласу чохол, то буде парко в такому платті, щось порадите?
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2013-12-19, 7:05 PM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| А який крій в платтячка? Як відрізне в талії, то чохлик можна від неї і підставити. Як відрізне від кокетки(попід груддю), то звідти. Що до атласу я не впевнена, чи не важкувато буде. Хоча, мабуть можна, а зверху поясок з тієї ж тканини. Можливо хтось більш досвідчений в пошитті підкаже.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2013-12-19, 8:01 PM | Повідомлення # 94 |
Активіст форума
| ТМК, плаття буде не відрізне ( ні в талії ні біля грудей) ніби як сорочка-вишиванка тільки довша і трапецією. Це моя перша спроба, не знаю що з того вийде, може буде перекидатись вдома .
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2013-12-19, 8:23 PM | Повідомлення # 95 |
Мудра людина
| Цитата НаташаО ( ) ТМК, плаття буде не відрізне ( ні в талії ні біля грудей) ніби як сорочка-вишиванка тільки довша і трапецією. Це моя перша спроба, не знаю що з того вийде, може буде перекидатись вдома . Тоді, мабуть чохлик і не отрібен, платтячко має тримати форму, бо буде не дуже об"емне.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2013-12-19, 8:54 PM | Повідомлення # 96 |
Активіст форума
| ТМК, дякую за поради
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-12-19, 10:25 PM | Повідомлення # 97 |
побратим
| Цитата НаташаО ( ) Ура-а-а! Довишивала сорочку. Правда я це зробила ще в суботу, не було коли викласти фото. Цитата НаташаО ( ) Ну і, звичайно, куди ж я без синочка. Допомагав витягувати голку. Це йому так сподобалось, що не відходив ні на мить і чекав поки дозволю вишивати. Яка гарнюня - гарний парубок і у вишиванці, і при роботі! Матусин помічник, радість та втіха! НаташаО, яка ви молодець! Стільки вишиваєте! Коли і як встигаєте, та ще й маючи такого помічника, навіть не питаю Сил Вам та надхнення!
|
|
| |
НаташаО | Дата: П`ятниця, 2013-12-20, 3:22 AM | Повідомлення # 98 |
Активіст форума
| Afinna, дякую . Якби не той помічник, то стільки б не вишивала. Мусила б ходити на роботу. Вона ( робота) так допекла, що в якийсь момент сказала чоловіку - все, відправ мене в декрет. Так і сталось, що народила малого в 37 років. А тепер лякає сама мова про роботу я і не думала, що в декреті так добре, бо за двома старшими не була. Може хоч малий підсяде на вишивку, бо і зараз вишиваю, і під час вагітності ночами вишивала ,а вдень спала- щце рай був на землі, бо я "сова". А зараз мушу підстроюватись під сон малого.
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2013-12-22, 9:24 PM | Повідомлення # 100 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Звітуюсь про зроблену роботу, щоб не подумали, що сачок. Це перед -низ і верх. Хто посміє?:) Мила суконька буде Весною аж запахло у вас в майстерні...
|
|
| |