"НаташаО: нічні творіння"
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2013-11-03, 10:55 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| НаташаО, я можу у Вас похазяйнувати-відредагувати?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 1:30 AM | Повідомлення # 42 |
Активіст форума
| lady-v, я вам буду дуже-дуже вдячна. Боюсь вас нагружати такою роботою, бо бачу по всьому, що ви зайнята людина. Я б сама і не насмілилась просити вас про це. Дякую іще раз. Йолки, ну як же навчитись так працювати з компом, як інші дівчата і хлопець ( я про Андрія). По роботі я завжди користувалась ним і вмію друкувати і не тільки, а тут на сайті стільки незнайомих слів, що капець.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 1:37 AM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
| Lyubov, дякую,шкода, що не мої роботи. Вишивати бісером, поки що входить лише в мої плани. Тільки но настроюсь це робити, як хтось мене переконує не робити цього. Сусідка сказала, що має кофту з вишивкою бісером, кілька разів випрала і весь кольоровий бісер став білим. А тому мене і лякає, що потрачу на роботу місяці, а вийде нуль.
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 1:41 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| НаташаО, відредагувала
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 1:54 AM | Повідомлення # 45 |
Активіст форума
| Закину фотки дитячих сорочок, на які також натрапила в свекрухи. Дівчата з форума відвідують виставик, а я будинок свекрухи перевертаю.
Надіюсь все буде читатись добре.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 2:22 AM | Повідомлення # 46 |
Активіст форума
| lady-v, дякую
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 2:28 AM | Повідомлення # 47 |
Активіст форума
| Продовжу вже своїми роботами. Зв"язала якось шарф ось такий.
Недавно зв"язала сину шапочку. Планувала мишку, а вийшов якийсь чудік.
Нитки на шапку виявились кусущими і довелось мені придумати підкладку
Повідомлення відредагував НаташаО - Понеділок, 2013-11-04, 2:32 AM |
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 2:53 AM | Повідомлення # 48 |
Активіст форума
| Зараз покажу, як я займаюсь шиттям. Взагалі-то я ніде цьому не вчилась . Коли навчалась в педучилищі, ходила на курси шиття, та й то не до кінця, на жаль. Викрійку спідниці ще навчилась робити, а далі... Якось зайшла в гості до кравчині і побачила, що та лекала робить із поліетиленової плівки ( я десь уже про це коротко писала на форумі). Я собі подумала, а чому не прикласти плівку до одежини, що хочу зшити, і обвести по контурах маркером . Потім все вирізати і приклавши до тканини з якої хочу щось пошити, вирізати вже саму тканину. Це виглядає так.
Піжама чоловіка, хочу пошити донечці сорочку. Спочатку складаю спинку по швах.
На спинку поклала плівку і обвожу по швах маркером.
А це вже перед обвожу половинку.
А це вже рукав. Спочатку закріплюю булавками плівку до рукава по низу, боку та зверху. Обводжу маркером.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 3:08 AM | Повідомлення # 49 |
Активіст форума
| Продовжую рукав
Оце вже вирізані три частини: перед,спинка та рукав.
Розкладаю тканину, точніше складаю тканину пополам і на її накладаю плівку.
Вирізую так всі три частини.
Після цього залишається лише зшивати ці частинки. По цьому самому принципу я шию і сорочки - вишиванки.
Повідомлення відредагував НаташаО - Вівторок, 2013-11-05, 1:57 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-11-04, 11:16 AM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата НаташаО ( ) По роботі я завжди користувалась ним і вмію друкувати і не тільки, а тут на сайті стільки незнайомих слів, що капець. а ви задавайте питання по незрозумілих термінах в технічному розділі нашого форуму, вам допоможуть і нелише модератори. У нас взагалі дуже сердечні форумчани.
НаташаО, якщо ви ставитимете картинки по три в рядок, буде краще, я вже про це вам писала. Тепер, викладаючи по 1 фото в рядок, доводиться довго крутити мишкою. Я відкорегувала ваше попереднє перед моїм коментарем цим повідомлення.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2013-11-05, 2:24 AM | Повідомлення # 51 |
Активіст форума
| Bullet, я виправлюсь, чесне слово. Те, що тут сердечні форумчанки, я вже помітила давно.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-11-05, 2:11 PM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Цитата НаташаО ( ) Закину фотки дитячих сорочок, на які також натрапила в свекрухи. Які цінні знахідки -- справжній родинний скарб!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
НаташаО | Дата: Неділя, 2013-11-10, 0:28 AM | Повідомлення # 53 |
Активіст форума
| З"їздила сьогодні на присягу до доньки.
Всі вони вірять, що зроблять світ кращим.
Повідомлення відредагував НаташаО - Понеділок, 2013-11-11, 2:46 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-11-10, 3:46 AM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| Цитата НаташаО ( ) Bullet, я виправлюсь, чесне слово. Те, що тут сердечні форумчанки, я вже помітила давно. та без проблем: ми всі люди, маємо свої уподобання, свї особисті вміння і зацікавлення і не зобов"язані з першого погляду бути вправними у форумах. Цитата НаташаО ( ) З"їздила сьогодні на присягу до доньки. ух ти : ) Рідкість Мені завжди було цікаво: чому дівчата обирають військові професії? Однострій такий незвичний.. чи зараз усі в збройних силах так вдягаються? А в яких військах доня?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-11, 2:49 AM | Повідомлення # 55 |
Активіст форума
| Bullet, вона не у військах. Це просто після 9-го класу в Луцьку є правознавчий ліцей, школа-інтернат. Набирають дітей на 10-11 класи з усієї України,( так кажу, тому що є хлопець зі Львова, що мене дуже здивувало), тобто хто хоче отримати посилену підготовку перед вступом до правознавчих закладів. Підйом в 6.30, ранковий туалет, кросс- 1,5 км, сніданок, навчання, самопідготовка і т.д. Одним словом в свої кубрики вони потрапляють перед сном. Відбій в 22.00. Вільного часу, практично, не має. Живуть в казармі, навіть місцеві. Харчуються нормально, батьки оплачують рахунки по закінченні місяця. Донька каже, що дуже тяжко, але хоче працювати в міліції, а тому мусить підтягнути себе у правознавстві та фізичній підготовці.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Понеділок, 2013-11-11, 4:55 AM | Повідомлення # 56 |
Активіст форума
| Поки роботи в процесі, вкину декілька фоток з архіву, може когось зацікавить як ми вирощуємо огірки в себе на підвіконнику. І це взимку ми їмо свіженькі огірочки.
|
|
| |
НаташаО | Дата: Субота, 2013-11-30, 4:41 AM | Повідомлення # 57 |
Активіст форума
| Гуляємо на весіллі усією сім"єю. Вишиванка в процесі
|
|
| |
Lyubov | Дата: Субота, 2013-11-30, 7:46 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Пани Наташа, какая Вы молодец! А как у Вас получается выращивать такие красивые огурчики? Поделитесь, пожалуйста, опытом!
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: Субота, 2013-11-30, 10:50 AM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Весілля стомило родину...Хлопці геть виснажені! Яке ж це щастя - трійко діточок!!! Огірки чудові-я ще ніколи не бачила на вікні таку красу! Ппомідори-так...а огірки - вдивину!
Повідомлення відредагував olgavasilevskia - Субота, 2013-11-30, 10:50 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-11-30, 11:57 AM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| НаташаО, я вражена огірками!!
|
|
| |