soncevuda:зазирнути на мою поличку
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-07, 11:00 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Привіт усім! Мене звати Влада, дякую, що завітали на мою сторінку =) десь так я виглядаю. фото було зроблене у Кам"янець-Подільському цього літа.
Люблю вишивати різні монохроми, тож можна мені можна показувати гарні такі схеми. Картини з великою кількістю кольорів вишивати не наважуюсь.
Мрію про шиті у техніці печворк прихватки на кухню оливкового, зеленавого, гірчичного чи подібних відтінків. *нескромно напрошуюсь*
Іноді плету гачком. Наразі шукаю підходящі нитки щоб братися за ромбову шаль. )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-12-29, 7:53 PM | Повідомлення # 101 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Гарне фото, а очі --то пересторога і освітлення дороги)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2012-12-31, 3:19 AM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| а у мене монітор майже "накрився" - тому бачу на фото гарну дівчину у зелено-синьо-жовтих кольорах
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-01-05, 1:51 AM | Повідомлення # 103 |
мешканець сайту
| покажу одну з тих робіт, що називається "очі бояться, а руки роблять" пробувала для себе один з нових швів. занизування. загалом мені сподобалось. звісно, мінусів дуже багато, але буду пробувати ще.
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-01-05, 2:22 AM | Повідомлення # 104 |
маніяк графічних ліній
| (soncevuda) покажу одну з тих робіт, що називається "очі бояться, а руки роблять" пробувала для себе один з нових швів. занизування. Гарний зразок, мені було би жаль його в закладинку, тим більше, на папір. Я би його в косметичку вшила би
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-01-05, 2:28 AM | Повідомлення # 105 |
мешканець сайту
| до речі гарна ідея! але я шити не вмію, можу лише на фетр посадити. а чому на папір бо я колись шила закладинки і на звороті теж була канва ну тобто подвійна і мені сказли що занадто товсто для книги. тому поки - картон.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-01-05, 3:35 AM | Повідомлення # 106 |
Мудра людина
| soncevuda, чудове занизування. пробуй іще! воно класне, але не таке вже просте, як декому здається)
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-01-05, 4:56 AM | Повідомлення # 107 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, та так непросте. я так з виворотом щось не дуже розібралась як закріплювати нитку та і косить трохи ((((
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2013-01-05, 11:25 AM | Повідомлення # 108 |
Мудра людина
| Вітаю з освоєнням старовинної техніки! І зазакладинку окреме вітання!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2013-01-05, 1:42 PM | Повідомлення # 109 |
мешканець сайту
| Tana, а як ви робите закладинки ззаду? ну тобто не лицьову сторону???? бо я поки думаю лише про картон. : )))
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 1:01 AM | Повідомлення # 110 |
мешканець сайту
| працювати, працювати, працювати і ще раз працювати! переконалась я, коли вдруге працювала з тезнікою "занизування". Цього разу закладинки вийшли набагато-набагато краще ніж вперше!!! Вони мені, чесно, дуже подобаються, хоча мені рідко подобається те, що я роблю ))))))) і вивовіріт такий пристойний. еххх)))
вишито в подарунок викладачці з етнографії.
хотіла на жовтій закладинці зробити "козлик", щоб не просто стрьопані краї, але залишу то на наст. раз. хоч і непогані вийшли, чекаю на вашу критику для ще кращого вдосконалення!!!! тепер на черзі простенькі мережки. )
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 4:47 AM | Повідомлення # 111 |
маніяк графічних ліній
| (soncevuda) хотіла на жовтій закладинці зробити "козлик", щоб не просто стрьопані краї, але залишу то на наст. раз. (soncevuda) хоч і непогані вийшли, чекаю на вашу критику для ще кращого вдосконалення!!!! Мені завжди жаль використовувати вишивку на закладинки з необробленими краями, тому що вони недовговічні Самі закладинки гарні , і вишивка красива, але ж край! Владо, мені шкода вашої роботи, очей і часу.
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 10:01 AM | Повідомлення # 112 |
мешканець сайту
| Лізо, як оброблювати краї ??? ))))))
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 11:45 AM | Повідомлення # 113 |
Мудра людина
| soncevuda, показую виворіт на фото закладинок часто, наприклад, на цій сторінці кілька закладинок з вивороту.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 2:40 PM | Повідомлення # 114 |
Мудра людина
| soncevuda, найпростіше - підшити краї потвємними стібками на звороті. Для цього з боків закладинки залишаєш по 1,5-2 см вільної тканини. Підгинаєш двічі, підшиваєш. Крутіше - підшити "під прутик." Це нескладно. Подивись в книжках. Підгин прутиком чи якось так. Якщо не вийде, я тобі покажу. Тільки б час вибрати)). Іще порада - якщо поки так робиш, як робиш, то хоча б підкрохмаль закладинку або посади на флізелін. так воно довше не вистрьопуватиметься.
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 4:28 PM | Повідомлення # 115 |
маніяк графічних ліній
| (soncevuda) Лізо, як оброблювати краї ??? )))))) Я всього пару раз закладинки вишивала, і я обробляла простою мережкою впідгин. У Тани - ще простіше. Танині у мене поки що не потрібались, хоча я, якщо чесно, дуже за це переживала. )))
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 4:49 PM | Повідомлення # 116 |
Мудра людина
| soncevuda, ще одна ідея , яка тобі спростить роботу над закладинками. Бери стрічкову канву. Таку тоненьку, як тасьма. Там уже оброблені краї. У Вишивальному раї продається, приміром
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 10:46 PM | Повідомлення # 117 |
мешканець сайту
| Сестра_Юлія, Bullet, Tana, дуже дякую за поради!! мені все знадобиться!!!!! дякую))))))) але нажаль в мене від завтра сесія, тому поки все рукодільне не актуально )))))
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2013-01-09, 0:11 AM | Повідомлення # 119 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, яка чудова робота! Просто надихнулася тими червоними квітами. дуже гарно.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2013-01-10, 3:57 AM | Повідомлення # 120 |
Мудра людина
| Andrew_Yer, чудово! так це цілий майстер-клас для новачків! Може, перенесемо його у відповідний розділ? Вам будуть дякувати форумчани
|
|
| |