soncevuda:зазирнути на мою поличку
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-07, 11:00 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Привіт усім! Мене звати Влада, дякую, що завітали на мою сторінку =) десь так я виглядаю. фото було зроблене у Кам"янець-Подільському цього літа.
Люблю вишивати різні монохроми, тож можна мені можна показувати гарні такі схеми. Картини з великою кількістю кольорів вишивати не наважуюсь.
Мрію про шиті у техніці печворк прихватки на кухню оливкового, зеленавого, гірчичного чи подібних відтінків. *нескромно напрошуюсь*
Іноді плету гачком. Наразі шукаю підходящі нитки щоб братися за ромбову шаль. )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-04-11, 11:04 PM | Повідомлення # 161 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (soncevuda) покажу своє щастя - синю посилку в рамках гри "Кольоровий настрій" яке гарне синє диво рукодільне, скоріше вже починай щось з нього робити! Цитата (soncevuda) посидила на магнітик з данісімо чи барні))))) як вам ? Все дуже гарне, мені особливо сподобались яблучка. А щодо магнітика, перепрошую, але спитали про і мою думку у тому числі. Мені би хотілось пластикову канву обрізати по краю по формі вишивки, відступивши від вишивки 2-3 клітинки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 4:01 PM | Повідомлення # 162 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Bullet, Лізо, дякую, я наступного разу так і зроблю з магнітиками, бо вишивати мені їх сподобалось. за яблучка дякую.
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 4:59 PM | Повідомлення # 163 |
Мудра людина
| Цитата (soncevuda) підставки під чашку - яблучка - швидко і виглядає гарненько. особливо в таку погоду Цитата (soncevuda) прихватки для гарячого - кавунчики - такі цупкі, то гарячої каструлі можна не боятися. Це справжнє літо! Вже відчувається, що хочемо яскравих кольорів!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 5:05 PM | Повідомлення # 164 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, дякую)
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 5:06 PM | Повідомлення # 165 |
побратим
| Влада, ти я бачу просто "захворіла" в"язанням гачком! Молодець, все дуже гарне, різноманітне, а, напевно, планів ще більше, ніж розпочатого і закінченого!
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 5:14 PM | Повідомлення # 166 |
мешканець сайту
| welshrabbit, оце правда на 100 % - захворіла ))))) так, ти права - купа розпочатого і недоведеного до ладу ))))))
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 5:21 PM | Повідомлення # 167 |
побратим
| Цитата (soncevuda) так, ти права - купа розпочатого і недоведеного до ладу )))))) Абсолютно так само як і у мене, все хочеться спробувати:)))
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 8:45 PM | Повідомлення # 168 |
мешканець сайту
| іноді таке буває - щось робиш, робиш - хай навіть дрібнички, а все ніяк не доходять руки сфотографувати.
покажу другий магнітик на пластиковій канві - дуже сподобався цей котик. баночка з під чаю батік + повітряні петлі з помаранчевої м"якої пряжі - підставочка для ручок-пензлів-олівців, що завжди їх так багато, а під рукою нічого нема люблю такі речі - коли не викидають, а якось пробують переробити
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-04-12, 9:54 PM | Повідомлення # 169 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (soncevuda) покажу другий магнітик на пластиковій канві - дуже сподобався цей котик. бггг ))) який він кумедний )))))
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2013-04-14, 4:02 PM | Повідомлення # 170 |
мешканець сайту
| зв"язалось за вечір-другий. кольорова спереду і морсько-синя позаду. 150 грам пряжі основного кольору і по троху кольорової. ех, фото не такої якості як хотілось би ((
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2013-04-14, 4:34 PM | Повідомлення # 171 |
мешканець сайту
| помаранчева подушка бочок
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-04-14, 10:38 PM | Повідомлення # 172 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (soncevuda) зв"язалось за вечір-другий. кольорова спереду і морсько-синя позаду. ця мені більше до ока, ніж помаранчева люблю смугастиків!
|
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2013-04-15, 8:40 AM | Повідомлення # 173 |
мешканець сайту
| Bullet, дякую за увагу до моєї сторінки. мені теж смугаста дуже подобається. помаранчеву в"язала на замовлення.
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 10:46 AM | Повідомлення # 174 |
мешканець сайту
| ох, давненько я вже тут не писала, не заглядала. справ навалилось багато. в моєму житті сталися важливі події )))) по-перше, я закінчила університет, захистила диплом і тепер я - дипломований спеціаліст. ))) по-друге, у нас з"явився котик! саме такий про якого я мріяла! чудовий! улюблений!
котик і ми з котиком на фото
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 11:00 AM | Повідомлення # 175 |
Мудра людина
| Цитата (soncevuda) помаранчева подушка Я б на такій поспала)))) Цитата (soncevuda) котик і ми з котиком на фото Навіть важко визначитись хто тут найгарніший
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 11:00 AM | Повідомлення # 176 |
Мудра людина
| Цитата (soncevuda) тепер я - дипломований спеціаліст. Вітаю!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 11:00 AM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| soncevuda, вітаю! так швидко минув час... Бажаю гарної роботи за спеціальністю! і не розчаровуватись)
|
|
| |
soncevuda | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 12:59 PM | Повідомлення # 178 |
мешканець сайту
| lady-v, lady-v, lady-v, дякую! приємно!!! Сестра_Юлія, так час швидко минув....з роботою за спеціальністю є деякі труднощі. а точніше - не можу її ніяк знайти ....(
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 6:18 PM | Повідомлення # 179 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (soncevuda) по-перше, я закінчила університет, захистила диплом і тепер я - дипломований спеціаліст. ))) ВІТАЮ! Цитата (soncevuda) по-друге, у нас з"явився котик! саме такий про якого я мріяла! чудовий! улюблений! урааа Тепер вам приходитимуть в пошті щастя всякі радості для котика (як мені колись для Тішані приходили). Ну і кажуть, що тепер і дитинку час заводити )))) Ще одну, і ще одну, і ще... )))))))
Владо, а яку маєш спеціальність?
і ще інтимне питання: на фото брат чи чоловік? Ви дуже схожими мені видаєтесь, тому перепитую
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-06-21, 6:21 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Вітаю з хорошими новинами і домашнім улюбленцем!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |