Жанна: творись диво - велике і маленьке
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2013-04-19, 4:03 PM | Повідомлення # 201 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Жанна, як мало треба Жанні для щастя Жаночко, хай руки працюють над лялечками, очі завжди будуть *свіжі*, малеча хай доростає і помагає
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2013-05-01, 1:27 AM | Повідомлення # 202 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| знову похвалюся поштою щастя - несподіваним подаруночком від Оксани-sabrin - вона надіслала мені чудесний пакуночок, в якому - хустина, нитки, стрічки, тасьмочки, квіточки - все для лялечок, а ще таке чудо як "сонько-дрімко" - таке миле і хороше, не можу ним натішитися і малеча теж)) дякую, Оксаночко! надзвичайно дякую за прекрасний сюрприз!)))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-05-01, 2:26 AM | Повідомлення # 203 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Жанна, весь світ тебе підтримує в лялькотворінні
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Жанна | Дата: Середа, 2013-05-22, 1:38 PM | Повідомлення # 204 |
мешканець сайту
| дівчата, ще раз дякую всім за подаруночки в пошті щастя!)) про когось я тут звітувала, про когось - тільки в темі "Пошта щастя", але хочу, щоб ви знали, що всі подаруночки мені принесли багато радості й активно використовуються і будуть надалі використовуватися)) дякую усім!!!!
як завжди, мені геть рідко випадає нагода залізти в інтернет але за час "мовчання" все ж трохи рукотвориться ночами)) тож хочу вам похвалитися деякими своїми рукодільними наробками весною, ще як було холодніше, взялася було за в"язання - сплела для доні отакий комплектик берет+шарфик)) Ліза-Bullet його бачила вже наступного дня після його створення :))) гачком раніше практично ніколи не в"язала, а це трохи навчилася, дуже сподобалося :))
а ще в мене сталася така подія - я стала хрещеною мамою і от для своєї похресниці Вероніки вирішила на хрестини сплести платтячко. саме платтячко не сфоткала, ну от його видно на фото з хрестин (ну і мене поруч))))
а з лялькового не все ще маю на фотографіях, але ось, наприклад, покажу отаких лялечок:
остання сімейка - то було, так би мовити, ексклюзивне замовлення сім"ю робила вперше, є свої нюанси - зокрема, правильно розрахувати відстані на "спільній руці" виявилося не так просто
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2013-05-22, 2:38 PM | Повідомлення # 205 |
Мудра людина
| Цитата (Жанна) сплела для доні отакий комплектик берет+шарфик)) Цитата (Жанна) для своєї похресниці Вероніки вирішила на хрестини сплести платтячко Чудові поробки! Цитата (Жанна) а з лялькового не все ще маю на фотографіях, але ось, наприклад, покажу отаких лялечок: А, ну мо, бігом сюди: http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/29-820-1
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |