Лялька в національному вбранні
|
|
lady-v | Дата: Неділя, 2013-01-06, 12:09 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Лялька в національному вбранні
Номінації: 1.Національне, українське, вбрання на фабричну ляльку 2.Лялька у національному, українському вбранні з нуля (зшита, мотанка, нитянка, круп'яничка, тощо...)
Оскільки форум у нас вишивальний, то кожна лялька повинна мати в своєму вбранні вишиті елементи
Умови конкурсу: 1. Конкурсантом може стати учасник(-ниця) форуму, який має більш, ніж 20 змістовних повідомлень, на час подання роботи на конкурс. 2. Термін виконання робіт − 2013р. 3. Роботи на конкурс приймаються у вигляді листа на електронну скриньку viktoriyakryvonis@ukr.net з 1 до 31 травня 2013 року за формою: 1) тема листа "Лялька в національному вбранні"; 2) Ваш нік на форумі; 3) ПІБ і поштова адреса з індексом; 4) назва Вашої ляльки; 5) опис роботи у вільній формі ( обсягом кілька рядків) ; 6) приєднані 1-4 фото в форматі .jpg (не архів, не ВВ-коди), без жодного авторського підпису; назва файлів Фото1.jpg тощо; бажаним є загальний вигляд виробу і крупний план.
Пам’ятайте, що цікаво підписана робота і її якісні фотознімки підвищують шанси на перемогу!
Увага! Конкурсні роботи можуть бути опубліковані раніше конкурсу
Кількість робіт від одного учасника − необмежена. Але кожний виріб надсилайте в окремому листі.
Призи: 1) Від Bullet, в кожну номінацію маємо приз: журнал "Все о рукоделии" від нашого постійного спонсора "Мир рукоделия" 2) Від Лелітки: переможцю (переможцям) - лялька, фірмові ламіновані закладинки 3) Від Zeta: пів кіло тканинок для створення лялечок! 4) Від soncevuda, блокнот з вязаною м"якенькою обгорткою 5)Приз від http://tana-sribna.livejournal.com/ : 1) схема подільського рушника (відновлена Лідією Бебешко ); 2) другий випуск альманаху "Жила", присвяченого іграшкам; 3) нитяні лялечки з довгими лляними косами
6) Від Росава 1. Два журнали по рукоділлю "Ручные чудеса"(15 та 17 номер) з різноманітними майстер-класами; 2. Оберегові лялечки. Призовий фонд формується - долучайтесь
7) Від lady-v,
Два комплекти ( по одному в кожну номінацію )
"Ранкові роси"
"Волошковий сон"
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-01-06, 12:17 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
| Надихаємось тут і тут
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 12:36 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Лізо, а можна і мені банер на цю гру?
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 1:35 PM | Повідомлення # 4 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| (lady-v) Лізо, а можна і мені банер на цю гру? так-так, зроблю )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-01-08, 2:20 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Bullet, дякую
Моя майстерня
|
|
| |
Irochka-tiger | Дата: Середа, 2013-02-27, 11:00 AM | Повідомлення # 6 |
друг
| Гарний придумали конкурс! Якраз нещодавно одягнула свою Барбі у вишитий одяг, а тут якраз такий конкурс підвернувся...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-02-28, 10:27 AM | Повідомлення # 7 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (lady-v) Призовий фонд формується - долучайтесь В кожну номінацію маємо приз: журнал "Все о рукоделии" від нашого постійного спонсора "Мир рукоделия"
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Лелітка | Дата: Неділя, 2013-03-17, 2:22 PM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Дякую за конкурс! Це як для мене!!!
Додано (2013-03-17, 2:22 PM) --------------------------------------------- Переможцю (Переможцям) - від мене лялька. Прошу долучити до призового фонду. Яка - я ще сама не знаю. але буде обов'язково!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Лелітка - Неділя, 2013-03-17, 2:23 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2013-03-17, 3:18 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, Лелітка, дякую за чудові призи!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-03-25, 4:27 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
|
нарешті і банер:)
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-03-25, 8:50 PM | Повідомлення # 11 |
Мудра людина
| Ура!!!
Моя майстерня
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-03-25, 8:57 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Вітусь - додай від мене пів кіло тканинок для створення лялечок!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 1:49 AM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Zeta, Таня, скажи чесно: прийшла в цю тему по банеру зверху форума?.. (тестую, чи корисні ті банери наверху, чи ні). Дякую за відповідь. І за приз дякую!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 1:50 AM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Лелітка) Переможцю (Переможцям) - від мене лялька. Прошу долучити до призового фонду. Яка - я ще сама не знаю. але буде обов'язково! я дуже перепрошую за наглість, але ваші закладинки - така класна зручна штука, і їх не шкода використовувати в дорозі, як наприклад, тані Срібної. Якщо б у вас був час і можливість їх зробити для нас, я була би дуже рада отримати 1 чи 2 такі закладинки в приз!
|
|
| |
mykolaja | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 3:15 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Цитата (Bullet) тестую, чи корисні ті банери наверху, чи ні корисні-корисні я завжди на них дивлюся ))))))
|
|
| |
Лелітка | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 9:31 PM | Повідомлення # 16 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) я дуже перепрошую за наглість, але ваші закладинки - така класна зручна штука, і їх не шкода використовувати в дорозі, як наприклад, тані Срібної. Якщо б у вас був час і можливість їх зробити для нас, я була би дуже рада отримати 1 чи 2 такі закладинки в приз! Запросто! Долучаю як приз!Додано (2013-03-26, 9:31 PM) --------------------------------------------- І не тільки переможцю. Мені попрошу потім адреси усіх учасниць
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Zeta | Дата: Вівторок, 2013-03-26, 9:46 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Цитата (Bullet) Таня, скажи чесно: прийшла в цю тему по банеру зверху форума?.. (тестую, чи корисні ті банери наверху, чи ні). банер працює
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-03-27, 1:44 AM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (Лелітка) І не тільки переможцю. Мені попрошу потім адреси усіх учасниць урааа!
mykolaja, Zeta, дякую за допомогу в моніторингу
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-03-27, 9:22 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Зайшла за банером. Підтримую ламіновані листівки-витинанки. Подумаю, що додам в цей конкурс. Успіхів!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Irochka-tiger | Дата: Четвер, 2013-03-28, 1:09 AM | Повідомлення # 20 |
друг
| Bullet, банер таки зручна штука, особливо якщо ще погано орієнтуєшся в розділах і темах форуму...
|
|
| |