оlimpia: Маленькими кроками до вишивального Олімпу
|
|
a-stra | Дата: Середа, 2013-03-13, 12:59 PM | Повідомлення # 121 |
Активіст форума
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| olimpia, вітаю з першою виставкою! Для мене витинанки - це щось недосяжне! Дуже красиво! Молодець, Олімпіє!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
|
|
| |
Angelika | Дата: Неділя, 2013-04-28, 12:22 PM | Повідомлення # 122 |
побратим
| Наталочко,глянь сюди
СПІЛКУВАННЯ ЗА ВИШИВАНКОЮ » Обмін досвідом » Альтанка » Наші форумівки (Зустрічі - плануємо, обговорюємо, ділимось враженнями) П`ятниця, 2013-04-26, 3:48 PM | Повідомлення # 402
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2013-04-28, 12:52 PM | Повідомлення # 123 |
Мудра людина
| Цитата (olimpia) щоб я принесла щось Це не "щось". Це твої скарби,це робили твої руки і нехай усі бачать красу твоєї душі! Маленька слава прийшла до тебе ! Але це робила твоя прекрасна душа для того, аби радувати своїх рідних, також , аби побачили колеги по роботі, і знали, що ти не байдикуєш жодного вечора! Майстринька ти наша!Вітаю з першою міні- виставкою. olimpia, ще посварюся :"Чому так мало фото?!". Ми теж хочемо подивитися !
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2013-04-28, 10:49 PM | Повідомлення # 124 |
мешканець сайту
| Цитата (Dmutrik09) :"Чому так мало фото?!" Та це все, що я зробила, більше нема. Дякую, Лесечко за теплі слова.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 3:10 AM | Повідомлення # 125 |
Мудра людина
| Цитата (olimpia) Та й ще потім ловили мене по лікарні, встромили в руки картини і сфоткали (що я ненавиджу!) Вітаю з виставкою! А що в кабінеті у тебе картини твої не висять? Обов"язково повісь що небудь, якщо ще не повісила нічого.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 8:08 AM | Повідомлення # 126 |
Мудра людина
| Цитата (olimpia) І не думалося мені, і не гадалося, але сталася в мене маленька "виставка" Вітаю з почином публічності! Хороших гостей виставки!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 2:19 PM | Повідомлення # 127 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Angelika) Наталочко,глянь сюди СПІЛКУВАННЯ ЗА ВИШИВАНКОЮ » Обмін досвідом » Альтанка » Наші форумівки (Зустрічі - плануємо, обговорюємо, ділимось враженнями) П`ятниця, 2013-04-26, 3:48 PM | Повідомлення # 402 цікаво, до чого це?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 10:34 PM | Повідомлення # 128 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) цікаво, до чого це? . Це ми собі знаємо до чого! Просто Angelika таким чином пояснила мені які квіти в їх місцевості називають "ряст", на Вінничині - "козодрість". І таким чином я зрозуміла, що це - "хохлатка".
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-29, 10:41 PM | Повідомлення # 129 |
маніяк графічних ліній
| olimpia, ого ))) оце порозуміння Посмічу трошки в вашій темі, але одразу згадався анекдот про порозуміння між чоловіком і жінкою з пів слова: Дружина телефонує чоловікові і питає одразу: - Коханий, а ти мене сильно любиш?? З іншого боку слухавки: - Купуй!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 3:38 PM | Повідомлення # 130 |
мешканець сайту
| . Так, щось таке.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2013-04-30, 3:43 PM | Повідомлення # 131 |
Мудра людина
| Цитата (olimpia) І не думалося мені, і не гадалося, але сталася в мене маленька "виставка" Ого , не така вже й маленька! Вітаю!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2013-06-09, 10:43 PM | Повідомлення # 132 |
мешканець сайту
| Давно вже чесалися в мене руки похизуватися моїми поробками, але стримувалася, щоб зберегти інтригу на час конкурсу.
"Мої писаночки". Зається, вже стають впізнаваними, але вони мої найулюбленіші, бо родом з дитинства. Коли їх малюю, згадую бабусю яка навчила мене їх малювати, а потім з кожним роком, милуючись моїми писанками, посміхалася.
"Мармурові писанки" А точніше - крашанки. Такий спосіб побачила в інтернеті і так він мені сподобався, що вирішила спробувати.
"Мережані писанки" Цю ідею носила в голові років зо два, та все, якось, не бралася, хоча маю технічну можливість таке виробляти.
"Виноградна лоза". Перша моя спроба. Тут я зрозуміла, що можна робити, а що ні. Помилок тут теж найбільше
"Квіткова" Зроблена на індичому яйці.
"Благородні олені" Скажу чесно, ідея малюнку запозичена (побачила десь в інтернеті), але дуже мені сподобалася.
Ну, ось так
Повідомлення відредагував olimpia - Понеділок, 2013-06-10, 6:43 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-06-09, 10:52 PM | Повідомлення # 133 |
маніяк графічних ліній
| olimpia, дійсно впізнавані! Дуже дуже гарні! Але маю серйозне зауваження: треба такі твори заливати нам на форум через кнопку ОБЗОР.Бо з часом фото зникнуть з радикал.ру. А у нас на форумі їх можна переглянути доти, доки існуватиме сам форум
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2013-06-09, 10:58 PM | Повідомлення # 134 |
мешканець сайту
| Bullet, так і знала, що ти мені таке напишеш! Але тільки що розібралася з цим і навчилася таке робити. Обіцяю, тепер буду через кнопку "обзор"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-06-09, 11:37 PM | Повідомлення # 135 |
маніяк графічних ліній
| olimpia, давай! Бо прикро, коли корисне та красиве пропадає із-за фотохостинга...
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2013-06-10, 0:46 AM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| olimpia, Наталю, закохалася у твої різьблені писанки!Але і ті перші традиційні теж красиві і ці, мармурові! Просто клас!!!!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2013-06-10, 9:39 AM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| От, що хочете зі мною робіть, традиційні мені найкращі! Розумію всю філігранність роботи з мережаними писанками і мармурові дуже цікаві, але... А взагалі, Наталочко, маєш золоті руки!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-06-10, 11:16 AM | Повідомлення # 138 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (ТМК) От, що хочете зі мною робіть, традиційні мені найкращі! Розумію всю філігранність роботи з мережаними писанками і мармурові дуже цікаві, але... Може, тому що звичайні писанки - рідніші і це якось підсвідомо сприймається тепліше? А вирізані ми любимо за витонченість роботи, але таки так, вони холодно красиві. Недосяжно.
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2013-06-10, 6:41 PM | Повідомлення # 139 |
мешканець сайту
| Цитата (ТМК) От, що хочете зі мною робіть, традиційні мені найкращі! І мені теж! Додано (2013-06-10, 6:41 PM) --------------------------------------------- А вирізані, навіть, і писанками називати не можна. Просто пасхальне яйце, як сувенір.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2013-06-11, 1:01 PM | Повідомлення # 140 |
Активіст форума
| Цитата (ТМК) Наталочко, маєш золоті руки!
|
|
| |