Zeta: Мода Ukraine
|
|
romannah | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 11:16 PM | Повідомлення # 161 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Zeta, так цікаво! І сорочка дуже гарна. З святами ,вас! Натхнення вам і витримки.
я всіх люблю
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2012-01-17, 0:03 AM | Повідомлення # 162 |
Мудра людина
| Дяую за гарнi саiтлини i можливiсть познайомитись з вашим клубом хоч вiртуально.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Середа, 2012-01-18, 2:15 AM | Повідомлення # 164 |
Мудра людина
| Zeta, прийміть мої щирі вітання - так гарно все!! Повірте, як організовуються подібні виставки знаю на власному досвіді - це великий труд, і сподвижницька робота! Ви просто молодець!! Бажаю вам нових звершень, нових робіт, побільше учасників - і, давайте дружити клубами!! Моє вам дружнє потискання з чернівецьких "Вечорниць"!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-19, 1:42 AM | Повідомлення # 166 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Zeta) взагалі - то донецький регіон можна порівняти з Вавілоном - стільки тут понамішано всяких національностей! і хоча українців більшість - але ця більшість в основному залишилася радянською за змістом(на жаль).українська вишивка не модна,а вишивають дуже багато - картини.ікони дуже модно вишивати а ми намагаємося вводити моду на українське! Та ви що Я би сказала, що вам насправді в дечому пощастило! Хвиля "модності" українства на Київщині вже минула і майже забулась, а у вас - все попереду! Зато ви маєте можливість скористатись досвідом киян - і вести просвітницьку діяльність організованіше. Бажаю вам ще багато-багато виставок вашого клубу і в більших-більших масштабах! Роздивилась всі=-всі світлини, відео чомусь не хоче завантажуватись, але перегляну обов"язково. Вітаю вас, Таня, з початком вашої телекар"єри
На світлинах - витинанки і гачкована скатерка - просто супер, одразу кидаються в очі, ну і рушники - краса. Хоча мені "Древо жизни" здався дуже сучасним! Дякую за фотозвіт, наче в гостях у вас побувала
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olimpia | Дата: Четвер, 2012-01-19, 3:21 PM | Повідомлення # 167 |
мешканець сайту
| Гарна виставка, роботи різнопланові : і вишивка, і малярство. і витинанки, і ляльки! Молодці!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2012-01-19, 8:10 PM | Повідомлення # 168 |
Мудра людина
| Zeta, молодці відроджуєте українське, принаймі намагаєтеся! Quote (Zeta) а ми намагаємося вводити моду на українське! Ви стоїте на початку доброї справи. Ви - першопроходці! Quote (Zeta) українська вишивка не модна,а вишивають дуже багато - картини.ікони дуже модно вишивати Може з цього все і почнеться, я теж колись починала з картинок і картиночок, серветок і доріжочок...... Може це і є початок... Треба допомогти.....показати....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 0:10 AM | Повідомлення # 169 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) Може це і є початок. - я , Лесю, дуже на це сподіваюся
ще одна "жертва" української моди
Додано (2012-01-20, 0:04 AM) --------------------------------------------- -після того,як зшила синові сорочку з українською краваткою - племінник проходу не давав - нарешті і він отримав подарунок :)-сорочку з краваткою
Додано (2012-01-20, 0:10 AM) --------------------------------------------- -це фрагмент узора з сорочки Евгена Коновальця - схема була у нас на форумі,я переробила кольори
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Zeta - П`ятниця, 2012-01-20, 0:13 AM |
|
| |
olimpia | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 0:36 AM | Повідомлення # 170 |
мешканець сайту
| Краватка виглядає дуже гармонійно на чорній сорочці. Quote (Zeta) після того,як зшила синові сорочку з українською краваткою - племінник проходу не давав І недарма!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 3:05 AM | Повідомлення # 171 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) ще одна "жертва" української моди Zeta,Ну я ж кажу ви - первопроходці! Так тримати!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
lady-v | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 12:01 PM | Повідомлення # 173 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) вже отримала три замовлення на такі краватки, тож маю надію... О , вітаю справа росте. Скоро Ви все місто вдягнете спочатку у вишиті краватки, а потім і вишиванки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 2:34 PM | Повідомлення # 174 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Скоро Ви все місто вдягнете спочатку у вишиті краватки, а потім і вишиванки навряд чи "совкі" це будуть ностити,але виросло молоде покоління патріотів - цих одягатиму із задоволенням!
|
|
| |
Катюня | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 2:59 PM | Повідомлення # 175 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) навряд чи "совкі" це будуть ностити,але виросло молоде покоління патріотів - цих одягатиму із задоволенням! Так це просто чудово!!!!!! Вітаю з вдалим початком!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
|
ТМК | Дата: Середа, 2012-01-25, 5:29 PM | Повідомлення # 177 |
Мудра людина
| Zeta, давненько я не була в цій майстерні. Вишиванка чоловікова вище всіх похвал!!! Рада, що допомогла зі взором. Виставка дуже цікава, гарні роботи, привітні й усміхнені майстри. Краватка така стильна, мої хлопці теж зараз вузенькі полюбляють. Quote (Zeta) освоїти штапівку здається вдалося... Вдалося, штапівка на трикотажі гарненько виглядає. Це що буде?
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Zeta | Дата: Середа, 2012-01-25, 8:13 PM | Повідомлення # 178 |
Мудра людина
| Таню - це буде костюм вже за декілька днів
|
|
| |
Лелітка | Дата: Середа, 2012-01-25, 10:57 PM | Повідомлення # 179 |
мешканець сайту
| Quote (Zeta) ще одна спроба вишивки на трикотажній тканині - зима - от і замовляють тепленьке освоїти штапівку здається вдалося... - дуже симпатично
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2012-01-26, 1:50 PM | Повідомлення # 180 |
Мудра людина
| Quote (Zeta) Таню - це буде костюм вже за декілька днів Чекаю з нетерпінням на показ.
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |