ТМКушки. Не мають руки спокою
|
|
ТМК | Дата: Середа, 2011-09-21, 10:25 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчатка, дякую-дякую-дякую! Ви навіть не уявляєте, як кожна з вас надихає на творчість! Вишиванки, українські строї, вишиті картини, мотанки, мережки... все хочеться спробувати, всьому в вас навчитися. От і вчуся тут в Інтернеті. Тож мої роботи, то і ваша заслуга. Дякую вам!!!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Середа, 2011-09-21, 11:39 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Скільки всього цікавого)) Особливо мені лялки-удачниці сподобалися. Я якось їх з обличчя бачила - навіть не здогадувалася, що у них ще й "інший бік" є
|
|
| |
|
Tana | Дата: Субота, 2011-10-15, 10:59 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Перенесла сюди. Zeta, прошу уважно розміщувати повідомлення. Дякую за розуміння. Не смітитиму в темі хазяйки, видалю потім це повідомлення.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
ТМК | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 7:39 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| bulbashka_aero, дякую! Зворотній бік саме родзинка цієї лялі Zeta, дякую на доброму слові, якщо потрібно щось набрати я радо допоможу, тільки б фото було якісним, бо деколи можна очі зламати Tana, Танечко, спасибі за порядок в моїй хатинці!Додано (2011-10-17, 7:39 PM) --------------------------------------------- Ось така вийшла лялечка для маленької небоги.
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 7:50 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Симпатюля вийшла
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 8:12 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) Симпатюля вийшла Не те слово ситмпатюля, красотуля. ! Гарною лялею буде гратися небога! Оце так тітка! Золоті рученята!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
olimpia | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 8:16 PM | Повідомлення # 49 |
мешканець сайту
| Quote (lady-v) Симпатюля вийшла і головне, її можна переодягати! І такої лялечкі більше ні в кого нема!
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 11:09 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Quote (ТМК) Ось така вийшла лялечка для маленької небоги. ну така вже гарнюня! Сама б погралася
Додано (2011-10-17, 11:09 PM) --------------------------------------------- У мене перехопило дух! Просто неама слів - таке все класне: і ляльки і в"язалочки. ТМК - ти чарівниця! :) :)
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
Повідомлення відредагував Лелітка - Понеділок, 2011-10-17, 11:09 PM |
|
| |
ТМК | Дата: Понеділок, 2011-10-17, 11:09 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Дякую, дівчата! Небога маленька, лише два рочки, тому потрібно було, щоб лялька була мякенька (спати), мінімум сінтетики і така, щоб і за руки, і за ноги, і за волосся можна тягти (за волосся трохи побоююсь, чи витримає). А ще щоб ніяких маленьких штучок, таких, як оченята, бо все в рот тягне.
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-10-18, 2:27 AM | Повідомлення # 52 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) Наша Таня, справжя чарівниця. Не вигадана, а реальна! Дорога реальна! Ура... чарівниця ТМК - Таня! Якщо не дуже важко начаруй мені квиточка на Київ десь з середини березезня по кінець квітня. Не обов"язково першим класом, головне місце біля вікна і щоб KLM або Air France. Але якщо це прохання дуже нахабне, ну я ж не родичка, тоді я просто хочу додати свій голос і сказати:"якa лялечка гарна"
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Вівторок, 2011-10-18, 10:40 AM |
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Вівторок, 2011-10-18, 10:35 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Quote (ТМК) за волосся трохи побоююсь, чи витримає Гарнюня лялька. Будемо сподіватися, що лисою їй бути не доведеться))
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2011-11-10, 8:49 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Oленка, я ще тільки вчуся і з квитками ще не пробувала. Але почарую, може і вийде Дякую за добрі слова! bulbashka_aero, дякую, та нехай вже краще лиса, тіки б не наїлася дитина того волосся. Нове зробити не довго. Додано (2011-11-10, 8:49 PM) --------------------------------------------- Довго не відписувала, бо одразу декілька паралельних робот маю. Оскільки на конкурс рушників я вже не встигну, то покажу вам першу сторону свого нового рушника. Рушникові шви... фотки не дуже, тому викладаю три... звісно рушник не випраний і не прасований...
Повідомлення відредагував ТМК - Вівторок, 2011-10-18, 11:18 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2011-11-10, 8:58 PM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| ТМК, дуже гарно!! Відгук в репутації.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2011-11-10, 9:13 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Рушничок супер!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2011-11-10, 9:25 PM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| Дякую, дівчата! Одну сторону вже зробила, але там стільки огріхів і помилок, що вчитися ще і вчитися Майже все зробила б по другому... перший млинець...
|
|
| |
ganzya | Дата: Четвер, 2011-11-10, 9:39 PM | Повідомлення # 58 |
Активіст форума
| Quote (ТМК) Оскільки на конкурс рушників я вже не встигну, то покажу вам першу сторону свого нового рушника. Чудовий рушник, і дуже прикро що не встигаєте до конкурсу - він був би його окрасою . Я про такий тільки мрію і дуже хочу навчитись рушниковим швам , тепер знаю до кого звертатись за порадою.
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
ТМК | Дата: Четвер, 2011-11-10, 9:46 PM | Повідомлення # 59 |
Мудра людина
| Анечко, дякую. Я звісно радо допоможу, якщо сама буду знати про що йдеться. Багато чого робила навмання
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2011-11-10, 11:13 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Quote (ТМК) покажу вам першу сторону свого нового рушника Чудовий рушник буде! Шкода тільки, що на конкурс не встигаєте - потенційний переможець!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |