ТМКушки. Не мають руки спокою
|
|
ТМК | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 11:29 AM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| ivabog, дякую!
Додано (2011-09-20, 11:29 Am) --------------------------------------------- lady-v, при ближчому роздивлянні все не так вже й суперово, але я вчуся Дякую!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
Повідомлення відредагував ТМК - Вівторок, 2011-09-20, 11:29 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 12:48 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Quote (ТМК) Ляльки на удачу, тобто щоб не поверталася задом, а тільки лицем. ух тичка, щось новеньке - я такого ще не бачила )))
Моя майстерня
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 6:30 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| ТМК, Браво!!! Роботи чудові! Поздоровляю з власною сторінкою!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
olimpia | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 8:15 PM | Повідомлення # 24 |
мешканець сайту
| І я зайшла на вогник. Почала роздивлятися роботи і тільки но хочу щось написати, йду нижче, а там ще і ще, і ще роботи, роботи, роботи. І всі такі різні! А ляльки з жопками ( пардон, за образність ) мене покорили.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 9:15 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Ой, дівчата, захвалили зовсім Oленка, дякую! Заходь на вогник. (нічого, що я на "ти"?) Quote (shtynka) я такого ще не бачила Це тому, що дитинка маленька. В Інтернеті ще не таке найдеш. Quote (olimpia) А ляльки з жопками ( пардон, за образність ) мене покорили. Мене теж. Дякую на доброму слові!
|
|
| |
Катюня | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 9:47 PM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| ТМК, Я так і знала, що ви дивовижно обдарована чарівниця з золотими рученьками!!! Я "зависла" у вашій хатинці Стільки чудового, а головне все з такою теплотою зроблено. Мої вам оплески!!!!! Додано (2011-09-20, 9:47 PM) --------------------------------------------- ТМК, я пом'ятаю, десь був майстер-клас по симпатичним бабулькам. Може хто мене носом тикне у нього?
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2011-09-20, 9:59 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Катюня, дякую! МК я обіцяла, та так і не зробила Тому викладу посилання з інтернету. МК на ляльку-попіка тут частина 2 частина 3 частина 4 Я роблю трошки не так, на свій лад, але ідея та сама. МК на бабуню тут
Повідомлення відредагував ТМК - Вівторок, 2011-09-20, 10:14 PM |
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-09-21, 1:42 AM | Повідомлення # 28 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| ТМК, нарешті і твоя майстерня з'явилася! З чим і вітаю!!!
Таке все шикарне, навіть не знаєш, на чому зупинити око. І вишивка, і вязання, і ляльки! Просто надзвичайно золоті ручки!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-09-21, 2:59 AM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (ТМК) Йдемо далі... хто пам"ятає кусудаму і орхідейки вже показувала я пам"ятаю!! Саме з цього вашого фото почалась моя люов до кусудам
І ще.. вітаю з власною майстернею Буд забігати до вас час від часу на вогник, все дуже цікаво і... якщо чесно, я ваші роботи уявляла зовсім іншими. Більш традиційними, чи що.. А тут така жива пані з сучасними штуками і ідеями! Вітаю
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2011-09-21, 10:59 AM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Танюша, поздравляю с открытием своего домика тут! Как точно название твоей темки отражает ее содержимое! Все очень здорово и захватывает своей оригинальностью и теплотой твоих неутомимых ручек! Вдохновения и непокоя тебе и твоим ручкам и дальше!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Катюня | Дата: Середа, 2011-09-21, 11:05 AM | Повідомлення # 31 |
мешканець сайту
| Quote (ТМК) Катюня, дякую! МК я обіцяла, та так і не зробила Тому викладу посилання з інтернету. МК на ляльку-попіка тут частина 2 частина 3 частина 4 Я роблю трошки не так, на свій лад, але ідея та сама. МК на бабуню тут ДЯКУЮ-ДЯКУЮ-ДЯКУЮ!!! Як буде вільна годинка, хочу спробувати
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2011-09-21, 11:11 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Юлечко, дякую! Лізо, ми ж домовились на "ти". Якраз традиційнішими мої роботи стали після того, як мене "за руку" привела на форум Анечка ganzya, після спілкування з нашими майстринями. До того лише вишивала рушники хрестиком. Мрію про вишиванку, але ніяк не рішуся... ще про рушник рушниковими швами, такий здоровенний, полтавський, але теж поки що...
Додано (2011-09-21, 11:11 Am) --------------------------------------------- Цветана, Олюшка, дякую! За твоїми ручками не вгнатися, та я намагатимусь не відставати Катюня, нема за що. Як будуть питання - буду рада допомогти.
Повідомлення відредагував ТМК - Середа, 2011-09-21, 11:12 AM |
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-09-21, 11:24 AM | Повідомлення # 33 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Quote (ТМК) Мрію про вишиванку, але ніяк не рішуся...
Ну от приїдеш на зустріч і ЯК надихнешся нашими сорочками - зразу і собі вишиється
|
|
| |
ТМК | Дата: Середа, 2011-09-21, 11:29 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Нажаль, скоріш за все приїхати не зможу, так складається... хоча чоловік каже, щоб їхала... буде, як буде.
Повідомлення відредагував ТМК - Середа, 2011-09-21, 11:30 AM |
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-09-21, 12:29 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| ТМК, ВІТАЮ з новосіллям! Скільки різних гарних робіт! ЗОЛОТІ РУЧКИ!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Середа, 2011-09-21, 1:19 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| Тетяна! Ви така різнопланова особистість, і це так приємно!!! Очі просто не хзмогли зупинитися на чомусь одному: і вишите подобається, і в'язане, і кукли, і поробки! Така молодчина!!! Обовязково знайдіть можливість і приїжджайте на зустріч, буде цікаво поспілкуватися з Вами та роздивития ближче ваших попастих дівчаток!
|
|
| |
olalala | Дата: Середа, 2011-09-21, 4:15 PM | Повідомлення # 37 |
друг
| ТМК, ви - талант! Ви одна з тих жінок, яким вдається все, за що вони б не взялися!!!
|
|
| |
|
Dmutrik09 | Дата: Середа, 2011-09-21, 8:03 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Quote (Лелітка) Таню. Ви - чарівниця! Так так. Наша Таня, справжя чарівниця. Не вигадана, а реальна!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2011-09-21, 10:24 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Таню, вітаю з майстернею! Так приємно познайомитись з різнобічною твоєю творчістю! Неспокою рукодільного!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |