Оленчина кімната відпочинку
|
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-08-18, 11:52 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю з відкриттям власної майстерні! Сьогодні я дізналась про чудові новини в житті нашої американської форумчанки Ольги Оленки і не можу пройти мовчки, відчуваю, що перед моїм від"їздом просто зобов"язана створити таку тему для Олі!! Оля, чекаю на хвастушки вишивками НАРЕШТІ! Далі в цьому повідомленні всі тексти додані Оленкою! -------------------------------------------------------------
ВИПАДКОВО СТАЛОСЬ ТАК, ЩО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТАЛО З"ЯВЛЯТИСЬ НА КОЖНІЙ СТОРІНЦІ. МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ.
А також я вирішила добавляти сюди те що є для мене найважливішим на протязі місяця, або на данний момент. Іноді тут будуть з"являтись мої віршики, оповідання, і можливо роботи, над якими я буду працювати.
Таблиця порівняння кольорів ниток від різних виробників тут. Табличка порівняння ниток Cosmo з ДМЦ (Ті що у Олі-Калини) ТУТ Різні техніки вишивки (відео)
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-09-02, 11:30 AM | Повідомлення # 81 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Quote (Oленка) Біда що я занизування ніколи не бачила, зблизька. Почала робити просвічуються нитки основи. Я в паніці. Покинула. Чекаю на підказки.
Oленка, я муліне в 4 нитки вишивала, воно і не просвічує Мотати правда нитку довгувато, але то вже лірика...
Повідомлення відредагував Goncha - П`ятниця, 2011-09-02, 11:31 AM |
|
| |
010101 | Дата: П`ятниця, 2011-09-02, 11:32 AM | Повідомлення # 82 |
майстер з вишивки
| До речі, на мій рушник занизуванням у мене пішло чи то 4 чи то 5 мотків муліне Кіровського, там, де 20 метрів у мотку. Тепер думаю повторити рушник з деякими змінами на довшому полотні, тобто зробити повноцінний рушник довжиною 2 метри.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-09-02, 3:35 PM | Повідомлення # 83 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Біда що я занизування ніколи не бачила, зблизька. Занизування, заволікання (рос. -- набор) (фото, схеми, ін.) Хутчій сюди, Олю! Всі підказки там.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2011-09-02, 10:07 PM | Повідомлення # 84 |
Мудра людина
| Олю, треба пробувати, брати певну кількість ниток і дивитися чи не світиться.Тільки методом проб !
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-09-03, 12:27 PM | Повідомлення # 85 |
Мудра людина
| Goncha, Tana, Dmutrik09 Дякую вам дівчатка! Щоб я без вас усіх робила? не уявляю. Я взяла нитки спочатку шовк. Потім шерсть. Після проб зупинилась на 50% шовк 50% вовна мериноса. Пухнасте як вовна, блискуча як шовк. Після декілька витраченних у пусту для нашої Gandzyа годин, і моїх дуже важких, і дуже творчих "пологів" вийшло декілька зразочків:
Таке сьогодні небо було, що не можу не показати. Живимо ми в долині ріки Вілламет, то ж і горизонт у нас як краї кружки, круглий. Крогом гори.
Повідомлення відредагував Oленка - Субота, 2011-09-03, 12:36 PM |
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2011-09-03, 12:48 PM | Повідомлення # 86 |
мешканець сайту
| Oленка, Який же ж гарний краєвид!!!! А спроби, як на мене, дуже вдалі.
Я листоноша ЩАСТЯ!
Повідомлення відредагував Катюня - Субота, 2011-09-03, 12:48 PM |
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-09-03, 1:04 PM | Повідомлення # 87 |
Мудра людина
| Катюня, Дякую, буду далі працювати, тепер я хоч знаю чтого я добиваюсь. Може взавтра, тобто сьогодні, але вже в ранці, перейду на вишивання рушника, якщо моя неоціненна вчителька Gandzya, дасть добро
|
|
| |
olalala | Дата: Субота, 2011-09-03, 1:31 PM | Повідомлення # 88 |
друг
| Oленка, Побувала в гостях у вашій майстерні - ви чудоварукодільниця і при цьому прагнене ще більшої досконалості!
|
|
| |
010101 | Дата: Субота, 2011-09-03, 3:48 PM | Повідомлення # 89 |
майстер з вишивки
| Oленка, Олічко, у небо просто закохалася!!! А краєвид з полем кукурудзи розпалив ще і апетит - ну дуже люблю качанчики молоденькі погризти!
Експерименти із нитками для занизування дуже непогані. Ниткою будеш вишивати в 1 складання? Тоді, думаю, тобі пригодиться ось ця інформація, наш з Калиною МК. Тоді і вузликів буде небагато і вони не будуть помітні у товщі полотна. Зауваж, варіант "доточування" нитки робиться з ниткою одним кольором (а то мене дівчина одна питала, як я підгадую, коли один колір зміниться іншим )
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-04, 5:58 AM | Повідомлення # 90 |
Мудра людина
| olalala, Дякую за комплімент! Уже показувала у Хвастульках закладинки, вирішила і тут показати
Сьогоді в мене черговий день відпочинку, запрошую зі мною поподорожувати до мойого улюбленного місця відпочинку. Називаеться Фішфаллс. Рибний водоспад. Хоч риби в ньому ми ніколи не бачили але він виглядає дуже диким. Водоспад зривається з верхівки і розсипаючись діамантовими краплинами стрибає по камінню в низ. Щоб зупинитись на хвилинку перепочити і нестись далі на зустріч зі своєю страшою сестрою Вілламет. Дертись по слизькому камінню дуже важко, особливо коли в тебе чторири лапи, але ну ніяк не можна відставати від свого хазяїна, а що як він не повернеться, тому всі бесстрашно деруться в гору по камінню Спустившись в низ просто дивуєшсья тому як така стрімнина перетворюється на річечку, дуже спокійну, з тихою завіддю Наявність відсутності риби перевірено. Можно просто гратись. В обобливості коли зустрічаєш друга і співдумця Такі дерева у нас тут ростуть в лісах, дикі Cтомлені щасливі всі повертаються додому. Ось таке чудове небо над нами, , А попереду зустріч з дивовижною жінкою-українкою Любов Лижняк і її роботами. Нажаль вишиванки пані Любов не вдягла, просити в мене язик не повернувся, не прийнято тут, а ми вже так давно живемо, що звикли до чужих звичаїв, хоч дуже стараємось зберегти свої. Тож Пані Любов і її останні роботи:
"Утро в лесу" я буду робити паспарту, і раму, тож цю картину ви ще побачите в моїй майстерні в рамі Нажаль ми мали обмаль часу, і не дочекались її дітей котрі мали приїхати і привезти більш якісні фотографії і ще більшу кількість робіт. Сподіваюсь вам сподобалась моя розповідь про цей день, і я вас побачу у моїй кімнаті відпочинку ще не один раз!
Додано (2011-09-04, 5:58 Am) --------------------------------------------- Goncha, буду вишивати в одне складання. Дякую за посил на МК. Цитата Goncha (а то мене дівчина одна питала, як я підгадую, коли один колір зміниться іншим ) То ж як?
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2011-09-04, 8:46 AM | Повідомлення # 91 |
мешканець сайту
| Які дивовижні світлини!!!! Який приємний перегляд з ранку.
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-04, 9:11 AM | Повідомлення # 92 |
Мудра людина
| Дякую, Катюня! Ось я ще встигла закінчити свою закладинку, на якій тренувалась робити шкіряні закладинки. Їх було 10 штук різних кольорів. Ця залишилась, як кажуть "перший млинець комом". Всі іньші де яка, розлетілись А ця як та "Кривенька Качечка" залишилась вдома.
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2011-09-04, 10:47 AM |
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2011-09-04, 10:33 AM | Повідомлення # 93 |
Мудра людина
| Oленка, гарні місця! і відпочинок обираєте собі активний! добре, що спілкуєтесь з земляками... закладинки в тебе - вже фірмовий стиль, ні з ким не зплутаєш. як там твій рушник? робота просувається?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-04, 10:49 AM | Повідомлення # 94 |
Мудра людина
| Quote (Ролічок) як там твій рушник? робота просувається? Так коли ж? Весь день подорожували, а зараз вже 12 ночі. Яке то вже вишивання весільного рушника. Зроблю ще хоч 100 хрестиків на картині синові і спати!
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Неділя, 2011-09-04, 11:18 PM | Повідомлення # 95 |
побратим
| Oленка, вітаю! Дякую за прогулянку водоспадом, екзотика! Будь-ласка, переказуйте вітання пані Любові, в неї чудові роботи, особливо подушки, особливо ота блакитна...
|
|
| |
|
Oленка | Дата: Субота, 2011-09-10, 11:33 AM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| Jasjka, Nito4ka, Ролічок, Дякую дівчата! . Батьківщина у нас у кожного одна, але здалеку кожний її зберігає по своєму. Є місця дуже схожі, на ті що я пам"ятаю з дитинства, але вони далеко. Тому свою маленьку Україну я маю прямо у себе на задньому дворі. Я дуже люблю город. Порпатись у землі. Не настілльки щоб жити на фермі і мати худобу, а так маленький городчик.Такий щоб можна після роботи прийти, видерти який бурьян, хоч і не росте він у мене в городі буйно, а трошки буває. Зірвати якийсь помідор [/URL] перчину , або огірок Буває навідуються в гості ось такі пташки які дуже люблять позувати. Сідів він у мене на паркані дуже довго. Я зробила штук 15 фотографій і відео, а він все сидів. Повертав голову туди сюди придивлявся Показав мені себе з усіх боків може на черешні чекав Це так, для душі, для згадки про Батьківщину. Довго ввагалась показувати чи ні, наче новорічна річ не в тему, але це мій вчорашній витвір. Було хвилин 40 між прийомами Виконана на тканині Аіда 18, оздоблена бісером. Новорічна іграшка "Christmas stocking"
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2011-09-10, 11:42 AM | Повідомлення # 98 |
Мудра людина
| Oленка, свою городину закатуєш?
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Субота, 2011-09-10, 11:45 AM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Oленка, краєвиди неймовірні! А маленький городчик на задньому дворі - мрія не тільки тих, хто далеко від батьківщини... Моє дитинство тісно пов"язане із землею, проте від народження батьки перебрались із села в місто, і з тих пір ми всі мешкаємо в бетоно-залізних коробках... Тож по-білому заздрю вашим краєвидам та маленькій батьківщині на задньому дворі. Сподіваюсь, колись і в мене така буде ))) А от новорічна штучка чомусь у мене так і не показалась...
Моя майстерня
|
|
| |
|