Оленчина кімната відпочинку
|
|
Oленка | Дата: Четвер, 2011-08-18, 11:52 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Вітаю з відкриттям власної майстерні! Сьогодні я дізналась про чудові новини в житті нашої американської форумчанки Ольги Оленки і не можу пройти мовчки, відчуваю, що перед моїм від"їздом просто зобов"язана створити таку тему для Олі!! Оля, чекаю на хвастушки вишивками НАРЕШТІ! Далі в цьому повідомленні всі тексти додані Оленкою! -------------------------------------------------------------
ВИПАДКОВО СТАЛОСЬ ТАК, ЩО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ СТАЛО З"ЯВЛЯТИСЬ НА КОЖНІЙ СТОРІНЦІ. МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ.
А також я вирішила добавляти сюди те що є для мене найважливішим на протязі місяця, або на данний момент. Іноді тут будуть з"являтись мої віршики, оповідання, і можливо роботи, над якими я буду працювати.
Таблиця порівняння кольорів ниток від різних виробників тут. Табличка порівняння ниток Cosmo з ДМЦ (Ті що у Олі-Калини) ТУТ Різні техніки вишивки (відео)
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2011-09-10, 12:26 PM | Повідомлення # 101 |
Мудра людина
| Oленка, щось твоя іграшка не завантажилась...
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Субота, 2011-09-10, 8:52 PM | Повідомлення # 102 |
Мудра людина
| shtynka, Ролічок, Дівчатка, дякую що зазирнули. Гостей я дуже люблю. У мене новорічна штучка відкривається. Але зараз перевантажу ще раз. Окремо від інших фото Щось я накрутила з фотокамерою, і тепер фото виходять як в тумані. Я не думаю що це з за того що у мене туман в голові, а от розібратись що трапилось не можу
Повідомлення відредагував Oленка - Субота, 2011-09-10, 9:07 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2011-09-10, 9:59 PM | Повідомлення # 103 |
Мудра людина
| Oленка, симпатична штучка! це вже готовий набір? може пофарбувати в золотий колір рамочку? просто із балона
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2011-09-11, 8:55 AM | Повідомлення # 104 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Щось я накрутила з фотокамерою може об"єктив протерти ))) в мене таке бувало )))
а фотоапарат який? схоже на те, що занадто велика витримка стоїть, тому трохи розмазується зображення... я би перемкнула в режим автомат, а для вишивки можна в макро-зйомку.
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Неділя, 2011-09-11, 8:58 AM |
|
| |
Jasjka | Дата: Неділя, 2011-09-11, 2:47 PM | Повідомлення # 105 |
Мудра людина
| Oленка, город гарненький і добре мати свою маленьку батьківщину;)) так далеко. Новорічна робота гарна!Уже готуєшся до Нового Року? Може дійсно протерти фотоапарат спеціально тряпочкою для об"єктивів.
Творча майстерня
|
|
| |
olalala | Дата: Неділя, 2011-09-11, 3:44 PM | Повідомлення # 106 |
друг
| Oленка, Ваш шматочок "батьківщини" просто чудовий! Я сама цього року почала мріяти про невеличку дачу - теж люблю спостерігати, як з маленької насінини виростають плоди. Новорічна штучка нагадала мені, що до зимових свят не так вже й далеко. Дякую за приємні емоції!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-11, 11:46 PM | Повідомлення # 107 |
Мудра людина
| shtynka, Що стосується мого фотоаппарату - ти права: З дуже "великого розуму" я виставила найвищу витримку, так як в моєму розумінні - чим більше тим краще. Виявилось що я помилялась :D. Дякую за підказку Quote (Ролічок) це вже готовий набір Рамки продаються всіх сортів і кольорів,, блискучі теж. Я подумала, що зелений буде зливатись з тоном зелені, тим самим виділяти вишивку. Quote (Jasjka) Уже готуєшся до Нового Року , так, треба вже починати. Цей рік якийсь швидкоплінний. Я нічого не встигаю, все похапцем, бігом. Quote (olalala) Новорічна штучка нагадала мені, що до зимових свят не так вже й далеко Як це не сумно, але дуже правда.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-09-12, 1:17 AM | Повідомлення # 108 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Oленка, вітаю вас хоча б у вашій майстерні, бо на скайпування часу катма ))) Бажаю вам, при нагоді, здоров"я і вам, і чоловіку. І городику
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-09-12, 2:50 PM | Повідомлення # 109 |
Мудра людина
| olalala, Ролічок, shtynka, Jasjka, Bullet Рада вас бачити! Дякую за відгуки! Quote (Bullet) Oленка, вітаю вас хоча б у вашій майстерні і я Вас вітаю! У мене теж часу обмаль, може колись буде більше... Буде час заходьте Ще коли була та бесіда про намистоу Юлі Goncha нарешті зібрала, ось вчора (Неділя) це те що було , а це те що з цього всього вийшло Називається "Краплини Любові" Червоний нефрит, білі і чорні кришталі Шваровського, чи у вас може кажуть Сваровського. Точно не знаю. Забула добавити, воно коротеньке, під саму шию.
Повідомлення відредагував Oленка - Понеділок, 2011-09-12, 3:02 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-09-12, 2:58 PM | Повідомлення # 110 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) ось вчора (Неділя) це те що було , а це те що з цього всього вийшло Чудово вийшло!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2011-09-12, 3:00 PM | Повідомлення # 111 |
Мудра людина
| lady-v, Дякую Віка!
Повідомлення відредагував Oленка - Понеділок, 2011-09-12, 3:01 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2011-09-12, 3:37 PM | Повідомлення # 112 |
Мудра людина
| Oленка, симпатично! я зараз теж темою намиста цікавлюсь...
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 0:10 AM | Повідомлення # 113 |
Мудра людина
| Ларочко! Прикраси така заворожуюча рiч. Почнеш не покинеш. Я своє на роботу вдiла. В живу воно справдi красиве, чорний кришталь дуже вигiдно вiдтiнює червоний нефрiт. Що казати результатом я задоволена. Буду чекати на твої шедеври i в цьому напрямку!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 0:24 AM | Повідомлення # 114 |
Мудра людина
| Oленка, олю в тебе, як завжди затишно , спокійне і пахне домівкою. Чудові американські пкйзажі, і український город біля хати. І чудові рукодільні речі , зроблені з душевним теплом.Дякую, що ти внас є!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 1:04 AM | Повідомлення # 115 |
Мудра людина
| Дякую тобi Лесенько нп добрiм словi. Про пахне домiвкою... ти впевнена що не скунсом? Наша чорна собака Бейлi, познайомилась з одним на нашому газонi перед будинком. Хоч ми все помили i полили томатним сiком, а ii не тiльки помили, а iнапоiли. Скунс iй прямо в нic i pot выстрелив, все одно запах на першому поверсi, при входi ще стоiть. Боюсь килимок прийдеться викидати i робити ремонт, щоб позбутись запаху.. .А якщо серьйозно. Ти не можеш уявити на якi змiни в творчрстi, вивсi мене надихнули! Кажуть курчат рахують по осiнi. Ближче до зими чекаю результатiв. Як все станеться коли приiду будем святкувати. А якщо не станеться всеодно посвятку мо!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 1:07 AM | Повідомлення # 116 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) ти впевнена що не скунсом? Олю нам не понять, як це пахне скунсом, хоч ти забий! Quote (Oленка) а якi змiни в творчрстi, вивсi мене надихнули! Кажуть курчат рахують по осiнi. Ближче до зими чекаю результатiв. Як все станеться коли приiду будем святкувати. А якщо не станеться всеодно посвятку мо! Ми всі тут надихаємося одна від одної, тож чекаємо тебе у рідній домівці, що зветься УКраїна!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
НаталиG | Дата: Вівторок, 2011-09-13, 1:28 PM | Повідомлення # 117 |
побратим
| Олянка! Який красивущій наборчик вийшов!!! Суперово! Вже облизуюсь! А покажи-но нам і себе в ньом
Повідомлення відредагував НаталиG - Вівторок, 2011-09-13, 1:59 PM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2011-09-16, 4:40 PM | Повідомлення # 118 |
Мудра людина
| Ого! Скільки тут всього! Нічого собі Оленчина кімната відпочинку! Oленка, Набулася, начиталася, налюбувалася, натішилися обновками. Така молодець! А добре, що ти маєш свою сторінку і показуєш все, що навколо тебе, бо я багато для себе нового і цікавого побачила. Дякую!
ore et labore!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-09-18, 7:39 AM | Повідомлення # 119 |
Мудра людина
| Quote (Dmutrik09) нам не понять, як це пахне скунсом, так що не тільки дихати, але і думати ні про що інше не можна. Quote (НаталиG) А покажи-но нам і себе в ньом Як тільки дошию плаття. У всіх людей так: Спочатку плаття, потім сумочка, і прикраси - у мене спочатку прикраси, потім плаття, а тільки потім сумочка. Quote (Пасіонарія) Oленка, Набулася, начиталася, налюбувалася, натішилися обновками. Така молодець! приємно бачити тебе в гостях. Заходь ще, обновки не скінчились! Дякую всім хто заглядає відпочити зі мною і біжить далі, а також особливо дякую всім хто затримується щоб залишити рядочок. Ну а тепер, так як туфлі і носки потребують пари - ось пара для мого носочка.
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2011-09-18, 9:37 AM |
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2011-09-18, 10:09 AM | Повідомлення # 120 |
мешканець сайту
| Oленка, ви чарівниця!!!!! Які прикраси вийшли!!!! Така краса!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |