Mіра: творча майстерня
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:00 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Міра, ця тема - спеціально для вас. Ласкаво прошу! Ваша кімната не модерується, можете флудити, спамити, писати про що завгодно і будь-яким кольором. Це ваша власна віртуальна кімната, і тільки ви можете вносити корективи в цій кімнаті.
У добру путь!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mіра | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:08 AM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Дякую, Лізо! Почну я не з початку, я з блузочки, яку завершила вишивати кілька днів тому для своєї донечки на останній дзвоник в гімназії Щиро дякую Юлі(Goncha) за її поради щодо цієї роботи. Це моя перша вишита блузочка, до цього вишивала лише картини та серветки
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:09 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Гарна блузочка! Вітаю з новосіллям!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:12 AM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Mіра, ах, как я удачно зашла! -)) Поздравляю с новым "домиком" здесь и такой замечательной работой! Вышиваночка - супер! Доча, мабудь, была самой нарядной в ней на последнем звонке? - мамины ручки творят волшебство! С початком тебя! Ждем и новых и старых работ в твоей мастерской!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:17 AM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (Mіра) Почну я не з початку, я з блузочки, яку завершила вишивати кілька днів тому для своєї донечки на останній дзвоник в гімназії Щиро дякую Юлі(Goncha) за її поради щодо цієї роботи. Це моя перша вишита блузочка, ого, нічогенька така у вас перша блузочка! Вітаю! Гарне починання майстерні.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mіра | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:30 AM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Дякую за ваші відгуки. Ці дві роботи я вишила по набору російської фірми "Аліса" на 14 Аїді нитками Гамма Черешня Ізабелла Додано (2011-05-29, 0:21 Am) --------------------------------------------- Це Ангелятко вишите також по набору (молдавської фірми "Лукас") нитками Анкор, на спеціальній канві , подібній на дрібненьку сіточку гобеленовим швом. Картинка зовсім крихітна 10 на 10 см, але вишивала я її довгенько Додано (2011-05-29, 0:26 Am) --------------------------------------------- І знову роботи з наборів Святий Миколай, це з "Чарівної миті" , муліне ПНК ім Кірова(ленінградське) І така собі панночка, також ЧМ, вишила за один вечір Додано (2011-05-29, 0:30 Am) --------------------------------------------- А цю невеличку роботу я вишивала по схемі, яку сама виконала в програмі РМ . Оригіналом була ця картинка
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2011-05-29, 0:46 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Mіра, Чудові роботи і чудовий початок для нового дому!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-05-29, 3:27 AM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Quote (Mіра) невеличку роботу я вишивала по схемі, яку сама виконала в програмі РМ Бравіссімо!!! Quote (Mіра) панночка, також ЧМ, вишила за один вечір Ну і аєродінамічна просто фантастична швидкість!!! Вечір був скільки годин довжиною?!
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2011-05-29, 4:10 AM |
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-05-29, 10:49 AM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Mіра, вітаю Вас у Вашій мастерні! Як тут затишно Дуже гарна сорочка вийшла, не сказала б навіть, що перша! І картини просто чудові! Чекаємо від Вас нових вишивально-рукодільних звершень, і нам покажете, щоб і з Вами раділи
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-05-29, 11:33 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Вітаю з майтсернею, Mіра! Блуза дуже гарна, і було б добре, щоб Ви або Ваша натхненниця і на форумі розповіли, що до чого, бо дуже акуратно і доладно вишито-пошито! Роботи в рамках теж переконують, що Ви справжня вишивальниця!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2011-05-29, 3:33 PM | Повідомлення # 11 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Mіра, вітаю з майстернею! Картини і ікони всі просто чудові! А сорочка - в закінченому варіанті - ну просто шикарна! Рада, що мої поради пригодилися. А ще було би цікаво цю ж саму сорочку на доні побачити
|
|
| |
Jasjka | Дата: Неділя, 2011-05-29, 3:52 PM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Mіра, вітаю з твоєю майстернею! Картинки гарні,а сорочечка СУПЕР!
Творча майстерня
|
|
| |
Mіра | Дата: Середа, 2011-06-01, 1:44 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Дівчатка, щиро дякую за ваші теплі слова. Ось наші діточки на останньому дзвонику, але вже я наплакалася, не переказати. Мала таку дурість, інакше не скажеш, дозволити дитині "перескочити" разом з класом через один рік. Тому моїй Надійці лише сповнилося 16 років, її ровесники ще рік , а хто і два будуть в школі , а вона вже випускниця. Але вже нічого не поробиш, аби здорова була, то і все решта буде добре. А це вже на випусному вечорі, моя Надійка посередині
|
|
| |
sjana_if | Дата: Середа, 2011-06-01, 2:00 AM | Повідомлення # 14 |
мешканець сайту
| Бажаю донечці поступити, куди планує, і отримувати задоволення від вибраної спеціальності.
|
|
| |
Mіра | Дата: Середа, 2011-06-01, 2:14 AM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Quote (sjana_if) Бажаю донечці поступити, куди планує, і отримувати задоволення від вибраної спеціальності. Дякую! Покажу ще кілька своїх картин Ось такі полички-натюрморти вишила собі на кухню, теж з наборів, фірма Ріоліс, нитки Анкор, канва якась така мякенька і ріденька, як шматинка, але я не перебираю, вишивала на тій, що дали. Вони звичайно всі оформлені одинаково і по висоті також однакові, просто, якось так я зняла не дуже удачнно.
Повідомлення відредагував Mіра - Середа, 2011-06-01, 2:15 AM |
|
| |
010101 | Дата: Середа, 2011-06-01, 9:47 AM | Повідомлення # 16 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Mіра, доня у вишиванці виглядає просто шикарно! А на випускному - слів нема! Красуня росте! Нехай Надійка поступить туди, куди мріє ! А Ви не переживайте! Рано чи пізно дітей треба відпускати, таке життя. Мої поки маленькі, може я того не усвідомлюю, сподіваюсь, я зможу відпустити їх у світ з легким серцем і маминою любов'ю.
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2011-06-01, 9:53 AM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Mіра, Ваша доня просто красуня, і вишиванка їй дуже личить!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Середа, 2011-06-01, 10:29 AM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| Quote (Mіра) Ось наші діточки на останньому дзвонику Яка донечка-красунечка! Поздоровляю щиро з закінченням школи Quote (Goncha) Рано чи пізно дітей треба відпускати, таке життя. Для мами завжди краще пізніше ніж раніше... і роботи Ваші всі дуже чудові!
Повідомлення відредагував Oленка - Середа, 2011-06-01, 10:30 AM |
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2011-06-01, 11:39 AM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Quote (Mіра) Ось такі полички-натюрморти вишила собі на кухню Дуже красиво!
А донечка у вас красуня - і у вечірньому платті і в маминій вишиванці виглядає супер!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Mіра | Дата: Середа, 2011-06-01, 11:19 PM | Повідомлення # 20 |
побратим
| Дякую вам, дівчатка, за ваші добрі слова.
|
|
| |